Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A2

QUOTE(Atogrąža @ 2009 07 02, 23:53)
Labai graži mašiniukė wub.gif . Kaimynė tokią jau treti metai vairuoja (sodriai raudona, beveik vyšninė), tai baltu pavydu pavydžiu ax.gif . Per tą laiką nė dienos nebuvo, kad po langais tos mašiniukės nebūtų, vadinas ir didesnių gedimų nėra. Taip, kad vairuokit mergaitės, džiaukitės ir neklausykit ,,žinovų" 4u.gif

Man irgi ji graži, tai domina tik jos eksplotavimas, ypač kokie trūkumai... ax.gif 4u.gif Šiuo metu Audi A2 - mano favoritė, renkantis mažą mašinytę. thumbup.gif
Atsakyti
Palengva arteju prie issvajotosios A2 ... vaziuosiu apsiziuret siandien bigsmile.gif Tikiuosi mano meistras uzdes pliusa ir 'leis' man ja pirkti lotuliukas.gif

QUOTE(rasras @ 2009 07 03, 22:58)
Man irgi ji graži, tai domina tik jos eksplotavimas, ypač kokie trūkumai... ax.gif  4u.gif Šiuo metu Audi A2 - mano favoritė, renkantis mažą mašinytę.  thumbup.gif

As skaitinejausi ir domejausi apie 1,4 L benzina... Dazniausiai apie 6L/100 km gaunasi.
Minusai tai butu 'kietas' vaziavimas (man tai cia ne minusas... kol nevairavau Allroudo biggrin.gif ), galinis stiklas be valytuvo ( blink.gif ) na bet jis toks 'lauztas' tai kaip ir nelabai kur ji te kabinti... ale blogiausia, kad matomumas del to luzio prastokokas... (uztat mastau, jei jau isigysiu sia masiniuke, tai borto kompiuteriuka isitaisysiu g.gif )

Va... kol kas lyg tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madmuazel: 10 rugpjūčio 2009 - 11:38
QUOTE(Madmuazel @ 2009 08 10, 12:37)
Palengva arteju prie issvajotosios A2 ... vaziuosiu apsiziuret siandien  bigsmile.gif  Tikiuosi mano meistras uzdes pliusa ir 'leis' man ja pirkti  lotuliukas.gif
As skaitinejausi ir domejausi apie 1,4 L benzina... Dazniausiai apie 6L/100 km gaunasi.
Minusai tai butu 'kietas' vaziavimas (man tai cia ne minusas... kol nevairavau Allroudo  biggrin.gif ), galinis stiklas be valytuvo (  blink.gif  ) na bet jis toks 'lauztas' tai kaip ir nelabai kur ji te kabinti... ale blogiausia, kad matomumas del to luzio prastokokas... (uztat mastau, jei jau isigysiu sia masiniuke, tai borto kompiuteriuka isitaisysiu  g.gif )

Va... kol kas lyg tiek  ax.gif

Ar įsigijote mašiniuką?
Ačiū už minusus... mirksiukas.gif jie labai maži... 4u.gif
Atsakyti
Gal dar kas kokių pastebėjimų parašytų? g.gif Taip man norisi būtent šios mašinytės... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
as nenoreciau, man per maza ax.gif
Atsakyti
vat ir a6 svajoju apie ja wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2009 10 01, 20:53)
as nenoreciau, man per maza  ax.gif

Man dėl mažumo ir ekonomiškumo būtent ir patraukli... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Galiu pacituoti, kaip mano drauge sako: "Audi A2 tai- sumažinta Audi Q7" biggrin.gif
ir čia yra teisybės, iš išorės maža, vidui jauties kaip "kambary" ir sėdi aukštai tongue.gif
Atsakyti
Jūs (Palemonas,Romy,Vytautas,rasa316,aristokrate,godive,com,cavalli) esat grini kaimieciai ****** **** nepisti nachui. audi a2 yra nereliausia masina. 1,2 tdi ryja tik 3l. vidaus kokybe pati kokybiskiausia kaip audi a8 , kebulas is aliuminio , nerudyjantis , ir jus lochai nieko apie ja nezinantys tokias nesamones rasot ,pasigydikit pydarai
Atsakyti
QUOTE(dominykazz1 @ 2009 10 08, 18:51)
Jūs (Palemonas,Romy,Vytautas,rasa316,aristokrate,godive,com,cavalli) esat grini kaimieciai ****** **** nepisti nachui. audi a2 yra nereliausia masina. 1,2 tdi ryja tik 3l. vidaus kokybe pati kokybiskiausia kaip audi a8 , kebulas is aliuminio , nerudyjantis , ir jus lochai nieko apie ja nezinantys tokias nesamones rasot ,pasigydikit pydarai

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif be žodžiu.kiek tau metu???????? blink.gif blink.gif
Atsakyti
heh maciau toki aliuminini nerudijanti aparata deganti...
idomu kas ten dege? dazai?

paziurekit reitingus nete ir bus aisku ko vertas "kibiriukas"...
salyginai aukstas tai jei ka graziai ant sono nugrius lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau yra tokia tema: Audi A2
Atsakyti