Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A2

QUOTE(Matomas @ 2010 08 02, 08:41)
O mano pazystamas mechanikas turejo zmona. Tai jis sake, kad jam zmona patiko, bet ji nepigiai kainuoja...tai idomu ar moterys brangiai kainuoja ir ar turejote su jomis problemu? Nes to mechaniko zmona pabego, istatydama jam ragus, ir jis sako, kad jos visos tokios...

lotuliukas.gif

o man sake, kad super masinyte, gaila, kad ji nera didesne, nes tikrai ja susigundyciau 4u.gif
Atsakyti
Matau tema visai apmirusi...Ar dar yra vairuojanciu Audi A2? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2011 02 04, 11:27)
Matau tema visai apmirusi...Ar dar yra vairuojanciu Audi A2? wub.gif

na galiu pasisakyti tik is moteriskos puses:man Audi A2 nerealiai grazi, superr..bet vat reiktu cia meistro nuomones,del patvarumo, gedimu ir t.t.
tik jau kas vietoje jos siulo Mersa A klases, tai pasidomekite , kiek kartu per metus tas grazuolisi i servisa vaziuoja..labai buvau uzsikabinusi ant jo buvau, bet kai pradejau dometis(ne del grozio)tai nebesvaigstu:)
Atsakyti
man lb patinka A2, nors uz vairo nesedejau, bet salia vaziavau lotuliukas.gif maza, nedidele, patogi ir praktiska thumbup.gif mano nuoziura super ax.gif
Atsakyti
Sveikučiai,
kaip matau diskusijos čia nebevyksta... 4u.gif
na, gal dar kas nors iš šio forumo įsigijo šią mašinytę? blush2.gif
norėjau paklausti kažin ar brangios dalys šioms mašinoms ir ar lengva jas gauti? g.gif
kažkaip susidomėjau šiuo automobiliu, man labai patinka jo išvaizda, o ir komentarų kiek esu skaičiusi tai nenupeikė schmoll.gif
galvoju gal ant vasaros ar rudens reiktų tokią įsigyti... Tik mane truputį gąsdina, kad yra tik 2002-4 metų. Kai pagalvoji truputį senoka pagal jos kainą... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sopfye @ 2011 04 15, 18:59)
Sveikučiai,
norėjau paklausti kažin ar brangios dalys šioms mašinoms ir ar lengva jas gauti? g.gif
kažkaip susidomėjau šiuo automobiliu, man labai patinka jo išvaizda, o ir komentarų kiek esu skaičiusi tai nenupeikė schmoll.gif
galvoju gal ant vasaros ar rudens reiktų tokią įsigyti... Tik mane truputį gąsdina, kad yra tik 2002-4 metų. Kai pagalvoji truputį senoka pagal jos kainą... doh.gif

Na siaip kas liecia metus,tai audi modelio automobiliai laiko savo kaina.
Atsakyti
QUOTE(Sopfye @ 2011 04 15, 17:59)
Sveikučiai,

brangokos aliuminio dalys. o kėbulą kaip žinia paremontuoti tenka. šiaip smagus miesto mašinukas, na gal kratukas.

tačiau mane labiau žavi didelės galingos mašinos. mažos prie veido netinka smile.gif
Atsakyti
Keliu viršun temą ax.gif

QUOTE(SSandrute @ 2009 05 25, 16:12)

Padarom siu masineliu susivaziavima,turetu but smagu. oi zmonems is sono butu grazu pazet  biggrin.gif

bigsmile.gif darom
QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 19, 18:06)
Teko važiuoti su A2 doh.gif  Galiu pasakyti, tai hibridas, griaunantis Audi įvaizdį blink.gif Išvaizda - kraupi, viduj - pigi plastmasė, vienžo, kibiras doh.gif
Vienareikšmiškai - imkit Mersą, o dar geriau, jeigu norisi Audi, tada A3 mirksiukas.gif
Ir labai labai atsiprašau tų, kas turi ir džiaugiasi A3  ax.gif , tiesiog labai vertinu Audi, bet čia...... doh.gif

O kuriame automobilyje yra brangi plastmasė? doh.gif ir kas su ja ten negerai? g.gif
Atsakyti
Sveiki

Pastarieji šalčiai ir mano Audi A2 išvedė iš rikiuotės - nebeužsiveda.
Akumuliatorius bagažinėje šiuo atveju tikra bėda, nes pasiekti jį su laidais nuo kitos mašinos praktiškai neįmanoma, kai centrinis nebeveikia.
Girdėjau, kad pas tas mašinas, kur akumuliatorius bagažinėje, yra specialūs gnybtai užvedimui ir po kapotu. Gal kas galit patarti, kur juos rasti ?
Jau trys vyrukai buvo akį užmetę, o ir pati žiūrėjau, ir neradom unsure.gif
Gal A2 tokių nėra?
Atsakyti
sveiki,
turiu klausyma: kokios yra kuro sanaudos 1,4 benzininio ir dyzelinio variklio?
bucaiu dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krevetė30 @ 2012 02 06, 13:06)
Sveiki

Pastarieji šalčiai ir mano Audi A2 išvedė iš rikiuotės - nebeužsiveda.
Akumuliatorius bagažinėje šiuo atveju tikra bėda, nes pasiekti jį su laidais nuo kitos mašinos praktiškai neįmanoma, kai centrinis nebeveikia.
Girdėjau, kad pas tas mašinas, kur akumuliatorius bagažinėje, yra specialūs gnybtai užvedimui ir po kapotu. Gal kas galit patarti, kur juos rasti ?
Jau trys vyrukai buvo akį užmetę, o ir pati žiūrėjau, ir neradom  unsure.gif
Gal A2 tokių nėra?

Maniske mazute irgi neuzsivede... Bet nors centrinis veike smile.gif
O siaip vasara turejau problemu del akumo, tai pasirodo galima ir is vidaus atsidaryt bagazine, ten toks mygtukas yra. Bet kiek beaiskino, kol neparode-pati jo neradau smile.gif Tad paiekokit, gal rasit-ir probelmu veliau nebus wink.gif

QUOTE(tikas @ 2012 02 20, 15:17)
sveiki,
turiu klausyma: kokios yra kuro sanaudos 1,4 benzininio ir dyzelinio variklio?
bucaiu dekinga uz informacija  4u.gif

Na, kiek as skaiciuojuos, tai man kazkaip labai jau daug gaunasi...
Pas mane benzinas 1.4. Pravaziuoju 400 km, su pilnu baku unsure.gif
Atsakyti
kas dar kokiu uz ar pries turit pries sia masina? smile.gif
man ji laaabai grazi wub.gif
Atsakyti