Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A2

saviske as jau pardaves,bet pirkejas tikrai nepasigailes,beto pardaviau del skolos 6000lt,dab pigesne turiu bet ateity tikr vel a2pakeiciau 6auto a2 pati sekmingiausia,aisku auto tech stovis lb svarbu,jei auto nuo iki tai su ja ilgai vazinesit neinvestave bet jei jus pigesne paimsit tai stebuklo nebus.Beto neissigaskit blogu atsiliepimu jei tau patinka tai pirk tokia kokia tu nori tik pasistenk gero stovio,o ne dadrosta,turejau a2 beveik 2m bet kad kaip raso 9000lt remontui nesamone kazkas kazka apiplese,sunku patiket:smile.gif))))))Man a2 lb patiko nors tai moteriska auto bet ziauriai praktiska pagal savo dydi,taupi,nerudyja,kietumas nervuoja bet pripranti,beto cia kai raso kad antifriza pilt reik kapota nukelt:)))bet juk antifriza kas 90000km keist reik as visai jo nekeiciu a2 kas dazniau naudojasi tai langu ploviklis ir tepalai ju lygio patikrinimas tik atidarius priekines groteles nereik to kapoto atidaryt.Matyt zmogus ganetinai netvarkinga a2 nupirko beto kad 9000lt isleido netikiu:)ateity pirksiu a2 tik galingesne 66kw tdi ir taupi ir gera trauka.

Papildyta:
beto manevringumassio auto nerealus kaip pelyte visur pralenda:)))tikras miesto auto
Atsakyti
QUOTE(tetis x @ 2012 11 07, 20:26)
beto manevringumassio auto nerealus kaip pelyte visur pralenda:)))

Turbūt gražesnio atsiliepimo apie automobilį nesu girdėjus. hihihi.gif thumb_yello.gif
Aš šiandien gatvėj apsisukt neišsitekau karsta.gif, tai pagalvojau, kad mieste smagu būtų su tokia pelyte važinėt. Manoji kaip dvi pelytės. lotuliukas.gif
Šį automobilį pažįstu tik kiek gatvėse esu mačiusi. Dailus automobiliukas. Bet dar dailesnis broliukas A1. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 07 lapkričio 2012 - 22:29
QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 07, 23:25)
Turbūt gražesnio atsiliepimo apie automobilį nesu girdėjus.  hihihi.gif thumb_yello.gif
Aš šiandien gatvėj apsisukt neišsitekau karsta.gif, tai pagalvojau, kad mieste smagu būtų su tokia pelyte važinėt. Manoji kaip dvi pelytės. lotuliukas.gif
Šį automobilį pažįstu tik kiek gatvėse esu mačiusi. Dailus automobiliukas. Bet dar dailesnis broliukas A1.  smile.gif

Oj, nea....A2 grazesne wub.gif
Tik kad zaraza ryt daug pradejo - kamsciuose stovint 10 l suvalgo. Jau galvojau ir apie pardavima, bet gaila, nes tokia miela sirdziai ir su mazom investicijom pasidariau tokia, kaip tetis x sako - nebegendancia biggrin.gif Pirkau su specu - apziurejo, apropojo aplink, ir tokiu apropojimu buvo kokie 5, tai skendus, tai dauzta gerai.

Kiek Jusu mazytes ryja kamsciuose? Gal man cia pergyvent ner ko?
Atsakyti
QUOTE(MiDo @ 2012 11 08, 09:41)
Oj, nea....A2 grazesne wub.gif
Tik kad zaraza ryt daug pradejo - kamsciuose stovint 10 l suvalgo. Jau galvojau ir apie pardavima, bet gaila, nes tokia miela sirdziai ir su mazom investicijom pasidariau tokia, kaip tetis x sako - nebegendancia biggrin.gif Pirkau su specu - apziurejo, apropojo aplink, ir tokiu apropojimu buvo kokie 5, tai skendus, tai dauzta gerai.

Kiek Jusu mazytes ryja kamsciuose? Gal man cia pergyvent ner ko?

Čia ko?? unsure.gif Dyzelino ar benzino?
Manoji dyzelino ima apie 4 l, kai jau palakstau, skubu, tai 5.
Atsakyti
kuri grazesne cia skonio reikalas,bet a1dizeline versija dar taupesne nei a2 bet a2 rudziu nebijo tai nemazas privalumas kas ruosiasi si auto ilgiau eksploatuot,cia 10ltr tai tik benzinas dizelinas mieste 4-5ltr,na 10ltr daug bet cia normos ribose siaip turetu apie 8-9valgyt,as uz taupuma todel imu visalaik dizeli kam permoket ir musu uzdirbtus pinigelius leist i ora,tik benzino privalumas ziema lengvas uzsikurimas su dizeliu sunkiau.Stai kaimyne mate kad turejau a2 tai irgi ruosiasi pirkt tai klausinejo visko pas mane:)))beto jau ir pats pasiilgau a2 kaip kokios geros drauges:)jau 3men kai pardaviau,bet taip nenorejau,gaila kad ner a2 fan klubo lietuvoj visi uzsieme,butu neblogai ikurt naujos pazintys,tiek patiems,tiek su vaikais,seimom kur isvaryt i gamta,exkursija po lietuva,kompanijoj visalaik linksmiau,jos gi mazai valgo pakeliaut su didele kompanija butu tikr smagu,nereik uzsisedet tam paciam mieste,tikriausia bendraminciu nelab ir atsiras:( pas mus zmones per daug konservatoriski..
Atsakyti
Norejau dar pabrezt del tu remontu,jei jus turit dezeli a2 ir jei per metus isukat 20000km ji jum sutaupo apie 2000lt jei ne daugiau,na tarkim remontui isleidot 1000 tai jus dar likot savo auto skolingi 1000,kitaip sakant sis auto bent jau stengiasi uzdirbt ant saves nei tie dideli rykliai,kurie daug ryja ir visteik sugenda anksciau ar veliau,o kas is ju tik kad patogesnis vaziavimas,talpumas o kam jis jum?ka jus i a2 neikisit savo dvieju vaiku ir niurzgancio vyro,drasiai,jus juk dideliu kroviniu neveziojat,o jei ir vyras zizia tai tegul uzsipila tiek pat dizelio i savo auto ir paziuresim kuris greiciau uzges,manau jis pamatis tik jusu tolstanti a2 pasturgali ir tada bus aisku kuris teisus,o kalbant apie tas dideles patogias, as jas prilyginciau su stambiom garsiai kriuksinciom daug ryjanciom kiaulem,kurias taip ir norisi paskerst nuo pastovaus degalu pilimo i baka,tik paserei ir vel kriuksi ir vel pilk, turejau kazkada tokias:))))as ne pries dideles auto as uz praktiskas uz tas kurios mazai ryja,pakankamai talpios,manevringos,atsparios rudimir t.t. va tokia manau ta audi a2 maza simpatiska pelyte,kuri nekriuksi o tiliai cipia,kuri neryja o tik uzkanda mazais trupineliais ir kuri nera nutukus taip kad norint iparkuot reik tris kart sukinetis:))na vienu zodziu as uz a2.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 11 11, 16:35)
Čia ko?? unsure.gif  Dyzelino ar benzino?
Manoji dyzelino ima apie 4 l, kai jau palakstau, skubu, tai 5.

Benzino benzino... Jau kisene plesia truputi sad.gif
Noretusi i dyzeli pasikeits, bet tiek rupesciu bus - viena parduot, kita nusipirkt unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

Aš taip pat turiu A2 jau 4 metus ir esu labai patenkinta. Tik jei kokia problema, tai nežinau kur važiuoti taisyti, nes nelabai populiarus automobilis, bijau bet kam patikėti. Va ir dabar galvoju kur važiuot pasikeist dirželį g.gif
Atsakyti
QUOTE(MiDo @ 2012 11 12, 09:35)
Benzino benzino... Jau kisene plesia truputi sad.gif
Noretusi i dyzeli pasikeits, bet tiek rupesciu bus - viena parduot, kita nusipirkt  unsure.gif

Ar taip turi būti? gal kažkas negerai? aš priešingai džiaugiuosi taupiai važinėdama.
QUOTE(Sherbet @ 2012 11 12, 10:35)
Sveiki,

Aš taip pat turiu A2 jau 4 metus ir esu labai patenkinta. Tik jei kokia problema, tai nežinau kur važiuoti taisyti, nes nelabai populiarus automobilis, bijau bet kam patikėti. Va ir dabar galvoju kur važiuot pasikeist dirželį  g.gif

Pakeitė diržą be problemų.
Atsakyti
dirzokeitimo kaina 250lt cia uz darba plius tuo paciu reik pakeist ir generatoriaus dirzeli su guoliais ir itempeju cia ieina i ta pacia kaina,o dirza keicia visur,tik jei keisit i dizeli bus sunkiau ziema uzkurt,bet jei pas mane tiek valgytu jau seniai buciau pakeites,jums perpus pigiau bus vazinet.
Atsakyti
QUOTE(tetis x @ 2012 11 12, 20:28)
dirzokeitimo kaina 250lt cia uz darba plius tuo paciu reik pakeist ir generatoriaus dirzeli su guoliais ir itempeju cia ieina i ta pacia kaina,o dirza keicia visur,tik jei keisit i dizeli bus sunkiau ziema uzkurt,bet jei pas mane tiek valgytu jau seniai buciau pakeites,jums perpus pigiau bus vazinet.

Pas mane benzinas ir nesiruošiu nieko keisti. Na gal diržo keitimas ir tiek kainuoja, bet su pačiu diržu ir dievas žino su kuo dar, servise priskaičivo apie 950 lt.
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2012 11 12, 21:49)
Pas mane benzinas ir nesiruošiu nieko keisti. Na gal diržo keitimas ir tiek kainuoja, bet su pačiu diržu ir dievas žino su kuo dar, servise priskaičivo apie 950 lt.

Manau normali kaina.
Atsakyti