aha - uzvedei tema, o paskui pyksti, kad pusei Lietuvos A2 nepatinka
juk jeigu patinka - tai ir pirk as pavyzdziui megstu Audi, bet man labiau patinka didesnes 6, 8.
O Tu maza masina jau vazinejaisi? as irgi turejau toki nora - moteriskos mazos masinytes ), bet jis greitai dingo, kai isigijau ....... teko parduoti ir pirkti A6 nors kai kam atrodo tai ne moteriska
aha - uzvedei tema, o paskui pyksti, kad pusei Lietuvos A2 nepatinka
juk jeigu patinka - tai ir pirk
as pavyzdziui megstu Audi, bet man labiau patinka didesnes 6, 8.
O Tu maza masina jau vazinejaisi? as irgi turejau toki nora - moteriskos mazos masinytes ), bet jis greitai dingo, kai isigijau ....... teko parduoti ir pirkti A6
nors kai kam atrodo tai ne moteriska
Baikit juokus, ash visai nepykstu, tik kaip man sako, taip ash atsakau Turiu shiuo metu Mazda 323C, tai neduok die... O Audi A2 visai kas kita ir maza ash jos nei per kur nepavadinciau
Nuotraukos.
Jų neradote todėl, kad aš neparašiau pilno automobilio pavadinimo -- Audi 100 C4.
Hmmm, o dėl apsaugos, pradžiai reikėtų įsigyt automobiliuką (kartais būna, kad jau gera apsauga yra įdiegta)...
Aš turiu A2 - labai faina mašinytė, patinka man Nors A2 ir senesnė vienais metukais už mano prieš tai turėta Nissan Micra, bet važiuoja žymiai fainiau Papildyta: O jos grožį tikrai ne visi supranta, bet kas supranta, tai tam ji laaaabai graži
Super masinyte! As pati asmeniskai ieskojausi, domejausi, bet vat is autopliuso kam skambinau tai visos parduotos o turguose dar akyte nelabai uzkliuvo, nia buvo viena, tik laaabai jau daug prase... Kiekvienam juk neitiksi... pvz. man patinka buti issakirtine todel visados ziuriu idomesniu formu masinytes audi a2 viena is ju