Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A2

aha smile.gif - uzvedei tema, o paskui pyksti, kad pusei Lietuvos A2 nepatinka biggrin.gif

juk jeigu patinka - tai ir pirk wink.gif
as pavyzdziui megstu Audi, bet man labiau patinka didesnes 6, 8.

O Tu maza masina jau vazinejaisi? as irgi turejau toki nora - moteriskos mazos masinytes smile.gif), bet jis greitai dingo, kai isigijau ....... smile.gif teko parduoti ir pirkti A6 biggrin.gif
nors kai kam atrodo tai ne moteriska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraB @ 2007 05 05, 17:28)
aha smile.gif - uzvedei tema, o paskui pyksti, kad pusei Lietuvos A2 nepatinka biggrin.gif

juk jeigu patinka - tai ir pirk wink.gif
as pavyzdziui megstu Audi, bet man labiau patinka didesnes 6, 8.

O Tu maza masina jau vazinejaisi? as irgi turejau toki nora - moteriskos mazos masinytes smile.gif), bet jis greitai dingo, kai isigijau ....... smile.gif teko parduoti ir pirkti A6 biggrin.gif
nors kai kam atrodo tai ne moteriska smile.gif

Baikit juokus, ash visai nepykstu, tik kaip man sako, taip ash atsakau smile.gif wink.gif Turiu shiuo metu Mazda 323C, tai neduok die... O Audi A2 visai kas kita ir maza ash jos nei per kur nepavadinciau lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 04, 19:20-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 05 04, 19:20)
Nuotraukos.
Jų neradote todėl, kad aš neparašiau pilno automobilio pavadinimo -- Audi 100 C4.
Hmmm, o dėl apsaugos, pradžiai reikėtų įsigyt automobiliuką (kartais būna, kad jau gera apsauga yra įdiegta)...

Super! Aciu 4u.gif
Atsakyti
Visai graži mašinytė, kam mažos patinka smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 03, 23:16-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 05 03, 23:16)
Tokiu atveju siūlyčiau Audi B4, o jei norisi didesnės -- C4. Automobiliukai puikūs, tačiau mėgstami vagių.

O jei norisi dar didesnes ,tai tada Audi A6,tikrai gera masinite. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura1975 @ 2007 07 25, 19:00)
O jei norisi dar didesnes ,tai tada Audi A6,tikrai gera masinite. tongue.gif

A6 nėra didesnė už Audi 100 C4. Už A6/Audi 100 didesnė A8.
Atsakyti
Aš turiu A2 - labai faina mašinytė, patinka man wub.gif Nors A2 ir senesnė vienais metukais už mano prieš tai turėta Nissan Micra, bet važiuoja žymiai fainiau wub.gif
Papildyta:
O jos grožį tikrai ne visi supranta, bet kas supranta, tai tam ji laaaabai graži wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 07 25, 19:22-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 07 25, 19:22)
A6 nėra didesnė už Audi 100 C4. Už A6/Audi 100 didesnė A8.

Na cia gali aisku pasiginciuoti.. biggrin.gif ar a6 ar audi 100 didesne smile.gif o gal man taip tiesiog atrodo,nes pati esu labai smulkute,o masinite didele smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai grazi masina.Beje as kaip tik ieskau pirkt tokia. thumbup.gif
Atsakyti
Pastebiu, kad mieste ju daugeja thumbup.gif Reiks steigt fan kluba lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Super masinyte! 4u.gif As pati asmeniskai ieskojausi, domejausi, bet vat is autopliuso kam skambinau tai visos parduotos doh.gif o turguose dar akyte nelabai uzkliuvo, nia buvo viena, tik laaabai jau daug prase... g.gif Kiekvienam juk neitiksi... pvz. man patinka buti issakirtine mirksiukas.gif todel visados ziuriu idomesniu formu masinytes tongue.gif audi a2 viena is ju mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Man taip pat! drinks_cheers.gif
Atsakyti