Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A2

Tetis mamai padovanojo bigsmile.gif Nu jegele,o ne masinyte.Variau ant jos,nors buvau nesedejus viduje.
Atsakyti
Reikia steigti Audi A2 myletoju kluba! biggrin.gif Myliu savo masinyte thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKOS, JUNGIUOSI PRIE JŪSŲ, NES IEŠKAU SAU NAUJESNIO MAŠINIUKO...IR KAŽKAIP TRAUKIA PRIE ŠIO MODELIUKO... mirksiukas.gif NORIU SUŽINOTI JOS PRIVALUMUS, NES TRŪKUMUS JAU SKAITAU ČIA...ALE NEPAGRĮSTI JIE MAN mirksiukas.gif
Atsakyti
Audi A3 - tas pats golpas kitam įpakavime....
Audi A2 - tai sumažintas limuzinas A8...Važiuoklė, vidaus dizainas ir medžiagos, kėbulo konstrukcija...viskas panašu į A8....
Atsakyti
NORĖJAU AUDI TT, BET KAŽKAIP PER DAUG NEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ PLIUS VAGIAMA TAI GAL DAR SUSILAIKYSIU doh.gif
Atsakyti
keliu temą į viršų...buvau salone, pasižiūrėjau A2 gyvai mirksiukas.gif tikrai patiko...mažas, komfortabilus mašiniukas....gale keleiviams vietos užtektinai, patogu sėdėti, matomumas važiuojant iš aukščiau...žodžiu liuksum thumbup.gif
Atsakyti
sweikos, smile.gif zadu pirkti audi A2 , tad pirma norejau pasiklausineti kokios mazdaug problemosbuvo vazinejant i ka labiausiai demesi reik atkreipti? :)is isvaizdosji man tikras saldainiukas smile.gif tik bijau kad greit neistirptu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintutesweet @ 2008 03 04, 17:49)
sweikos, smile.gif zadu pirkti audi A2 , tad pirma norejau pasiklausineti kokios mazdaug problemosbuvo vazinejant i ka labiausiai demesi reik atkreipti? :)is isvaizdosji man tikras saldainiukas smile.gif tik bijau kad greit neistirptu  4u.gif

sveikute 4u.gif , aš taip pat ruošiuosi pirkti šį modeliuką ir eilinį kartą įsitikinau, kad kiek žmonių-tiek nuomonių...o verta pasitikėti tik savimi... mirksiukas.gif salone kur yra tie modeliukai dirba mano vienas draugas, jis patikino, jog iš moteriškų mašiniukų tikrai Audi A2 patikima ir ekonomiška mašina, kokybės ir kainos santykis tikrai atitinka vienas kitą...
taigi tik į bankiuką ir eini pirkti, jei tau ji patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif jungsiuos artimiausiu laiku i A2 kluba. Kažkaip vis svajojau apie audi A3, bet draugė turi ir man jinai visai tokia pat bulka (kaip audi 80 ), o A2 pamačiau ir įsimylėjau wub.gif
Atsakyti
As turiu AUDI A2 TDI tai puikus, manevringas ir ekonomiskas masiniukas...vien del isskirtinio dizaino ji pirkau. Man jis labai grazus...
Papildyta:
O ka mersas A klase tai pats prasciausias is visu Mercedes-Benz sukurtu automobiliu...Salonas tai pigiausia ir paprasciausia is visu automobiliu.
Atsakyti
Laba diena,

galima ir as prie jusu? Dairausi pagaliau masinytes. Ir ka..? Mano isrankiam skoniui A2 laaabai tinka ir patinka. Kam uzkliuvo dizainas? Man kaip tik atrodo idomesnis su tuo istiklintu uzpakaliniu variantu.. O kai pasidairiau ir i technine puse...O kai suzinojau, kad pili benza vos ne karta i menesi, kad vaziuoji uz vos kelis litus...SUPER! Ko daugiau reikia, kai uzpakaly dar ir mazyle sedi cool.gif

Noreciau Honda Civik tos visai naujos su apvaliu uzpakaliuku, bet kaina per didele. Patinka Opel Tigra is naujesniu, bet man mamai su vaiku jau ne "vipendronas" galvoj ir pavaidint, o saugumas ir ekonomiskumas.
Dar apie Toyota Corola galvoju.
Laukiu metu pabaigos kada kainikes pakris: arba A2 arba Corola. Bet del tu 3 l ant 100 km man vienareiksmiskai A2.

Kalbejau su zinovais: tik ne A2! Barska! Ne saugi!Kapotas kazkaip ten nusiima, o ne atsidaro! Bet man kazkaip nerealus tokie pasakymai.

Ir aciu uz protingus argumentuotus paasikinimus.
Tarp kitko, mes su vyru visas savo masinas parsivarom patys is vokieciu, nes lietuviska turgine prekyba man kazkaip nepatikima..
Atsakyti
smile.gif gal yra vairuojanciu Audi A2? kokie pliusai ir minusai?
Atsakyti