Įkraunama...
Įkraunama...

Cistinė fibrozė

sveika,tai tokiom viltim ir stengiames gyvent,kad gal bus geriau po metu ar dvieju ar dar kada,kad gal sulauksim to pagerejimo 4u.gif musiskiui tai dar puse velnio,bet kai pamaciau kitus vaikus kuriems labai sunki bukle tai taip sirdi suspaude,visa menesi miegot negalejau,klinikas sapnavau doh.gif ir vis mintys lenda i galva,kad ir mums taip kazkada gali but verysad.gif
Atsakyti
Mamytės, noriu pasidžiaugti atradimu. Mano dukrytė prieš porą savaičių pradėjo naudoti taip vadinamą Flutter'į - triūbelę su kamuoliuku. Nuo to laiko ryškiai sumažėjo kosulys ir pradėjo daugiau atsikosėti ir iškosėti, ko iki to iš viso nebuvo. Nežinau, kokie rezultatai bus ilgiau panaudojus, tačiau dabar esu labai patenkinta. Rekomenduoju visoms pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(vilmase @ 2010 01 19, 22:42)
Mamytės, noriu pasidžiaugti atradimu. Mano dukrytė prieš porą savaičių pradėjo naudoti taip vadinamą Flutter'į - triūbelę su kamuoliuku. Nuo to laiko ryškiai sumažėjo kosulys ir pradėjo daugiau atsikosėti ir iškosėti, ko iki to iš viso nebuvo. Nežinau, kokie rezultatai bus ilgiau panaudojus, tačiau dabar esu labai patenkinta. Rekomenduoju visoms pabandyti.

O gal galite placiau api si daikciuka papasakoti?kaip jis veika? kaip naudotis? kur gauti? kokia kaina? gal foto? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Mes tai toki gavom dovanu Kaledu proga nuo CFA,bet maniske pabande dienele ir trenke,jai,matot, geriau kai masaza darau. nail.gif
Na,bandysim,aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florans1979 @ 2010 01 21, 19:52)
Sveikutes,
Mes tai toki gavom dovanu Kaledu proga nuo CFA,bet maniske pabande dienele ir trenke,jai,matot, geriau kai masaza darau. nail.gif
Na,bandysim,aciu. 4u.gif

laba, o gal zinote is kur toki gauti? Kaip ans atrodo?
Atsakyti
Mes irgi gavome dovanų iš CF benfrijos. Įvedus į google 'Flutter, cystic fibrosis' išmes straipsnių su paveikslėliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmase: 21 sausio 2010 - 21:06
labukas! as ziurejausi info per google,ir niekur nemaciau kainos jei noretum pirkti... as zinau kadmum dar ankstoka,bet toki daikciuka visada gerai po ranka turet... thumbup.gif ir norejau paklaust kaip geriau apsaugot savo cf ligoniuka jei namuose yra persaliusiu! g.gif ,nes mano sunus sloguoja ir kosti,ir nzn nerimauju,kad neuzsikrestu ir mazylis... unsure.gif
Atsakyti
Taip, Flutter'is jums dar tikrai per anksti, nes reikia, kad vaikiukas pats pūstų į triūbelę.
Esu įsitikinusi, kad jums Flutter'į UK duos nemokamai šeimos gydytojas. Manau, tereikia apie tai užsiminti. Gal tik vėliau, kai paaugsite šiek tiek laugh.gif
Atsakyti
Vajetau,zinokit,mamos cia tikrai stebuklas tas Flutteris! thumbup.gif
Kazka nerealaus pamaciau-dukra iskosti skreplius! clap.gif O ji del uzsibubusiu skrepliu plauciuose geria antibijotikus istisai...
Tikesimes Flutterio pagalba nebeuzsistoves bacilu lizdai,juk cistikam su vyraujancia plautine forma pats pagrindas yra issikoset.
Sio stebuklo kaina ~60$
Atsakyti
o kazin kodel mes negalime susirasineti savo tinklalapyje g.gif ?
Atsakyti
nu tai visai nera brangus tas flutteris, as galvojau bus brangesnis... g.gif nu zinai gali duot gali ir neduot, nes cia irgi del kai kuriu lengvatu dar pakovot reikia, ir dbr kai yra tokia situacija tai as iskovosiu savo burbuliukui viska kas imanoma! ax.gif brangieji, viska kelia mokescius kelia, algas mazina (kaip ir visur) ir dar musu ligoniuku sask nori pataupyt? protest.gif tad ziuresim ka cia gausim o ka ne... blush2.gif nu seip pagal ideja turetu duot, bet cia dar viskas ateity... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Florans1979 @ 2010 01 25, 16:01)
Vajetau,zinokit,mamos cia tikrai stebuklas tas Flutteris! thumbup.gif 
Kazka nerealaus pamaciau-dukra iskosti skreplius! clap.gif O ji del uzsibubusiu skrepliu plauciuose geria antibijotikus istisai...
Tikesimes Flutterio pagalba nebeuzsistoves bacilu lizdai,juk cistikam su vyraujancia plautine forma pats pagrindas yra issikoset.
Sio stebuklo kaina ~60$

Šaunuolės 4u.gif Mano dukriukas irgi pradėjo atkosėti, o dabar skrepliai liovėsi eiti. Svarstau, ar ji visus jau iškosėjo, ar giliau esančių nepasiekia Flutter'io vibracija. Kažin, ar galima kaip nors sužinoti?
Atsakyti