ačiū merginos už palaikymą
QUOTE(vitta @ 2007 01 15, 13:27)
Siggy, o kaip ant medžiagos sendinai, papasakok, ką
su dvikomponenčiu - žodžiu nugruntavau medžiagą 1cm plačiau nei paveikslėlis, bet dabar tiek nebedėčiau

nes dėmė matosi, manau tiek nereikia. Uždėjau paveikslėlį, tada vieną sluoksnį dar tekstilės mediumo, po to kai nudžiuvo 1-ą komponentą cracko, palaukiau kol nudžiūvo, dar kartą pirmą, vėl kai nudžiūvo antrą, tas kai nudžiuvo ir suskilinėjo, tada įtryniau su rudais dažais akriliniais ir su čiut drėgnu skudurėliu nuvaliau. Čia buvo baisiausia dalis, nes mergos išsimozojo rudai ir jau galvojau bus viskas

tai va, o dabar dar dėsiu sluoksnį tekstilės mediumo ir kai išdžius visai už paros lyginsiu
gal čia neaiškiai papasakojau, bet iš tikrųjų tai lengva. Ir labai dėkinga Akvilytei kad davė pasibandymui to dvikomponenčio cracko. Teks ir man tokio ieškot, galvojau dar, kad išsiversiu...
Nežinot, kiek Artmanijoj kainuoja?
QUOTE(uups @ 2007 01 15, 15:00)
Siggy

bet ir nebijot jus

ishkart ant shvarku
as ant baltos bliuskytes norejau tas merginas taippat uzsidet..bet dabar nebedesiu,- neidomu
ai, čia su tuo švarku tokia istorija - aš jį iš parduotuvės pirkau visai visai pigiai, nes tipo brokuotas - dėmė ant atlapo. Tai aš tą dėmę ras ir uždekupažinau
tai va, turiu firminį Mex naturalios zomšos švarką už 40Lt ir dar smagu buvo

dviguba laimė
o dėl bliuskytės tai sorry, kad nukneckinau idėją

bet tai vistiek gali daryt, nedaug šansų, kad Vokietijoj susitiksim