Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Montvile @ 2007 11 13, 20:32)
O tai ryt jau siūlus trauks, ar maišau  g.gif

tai turbut, sake,kad i perrisima reikia ateit,bet manau,kad jau ir siulus isims. sakau,mazu ne taip labai nieztes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ares @ 2007 11 13, 20:37)
tai turbut, sake,kad i perrisima reikia ateit,bet manau,kad jau ir siulus isims. sakau,mazu ne taip labai nieztes  biggrin.gif

tada Tau ir tepalą išrašys, kuriuo reikės tepti, kad greičiau tos mėlynės išsivaikščiotų. Turėsi darbelio ryte vakare biggrin.gif
Atsakyti
sveikos ,na bijau baisiai ,bet tikiuosi kad viskas bus gerai o kaip su tomis duobemis ,kaip jas istaiso vel mikdo ir velr drasko ?
kaskaip baisiai skamba be to bet kada negaliu grysti tai ka tada daryti?
kas del TAKE tai siaip butu BAnbukas bet rimciau tai cia mano vyro puse vardo jai butu visas tai Takesis - reiksme kovotojas smile.gif
o kas del gyditojo tai kaskaip bijojau vel pas ta pati atai ir kojas skirtingas padarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(take @ 2007 11 14, 15:27)
sveikos ,na bijau baisiai ,bet tikiuosi kad viskas bus gerai o kaip su tomis duobemis ,kaip jas istaiso vel mikdo ir velr drasko ?
kaskaip baisiai skamba be to bet kada negaliu grysti tai ka tada daryti?
kas del TAKE tai siaip butu BAnbukas bet rimciau tai cia mano vyro puse vardo jai butu visas  tai Takesis - reiksme kovotojas smile.gif
o kas del gyditojo tai kaskaip bijojau vel pas ta pati atai ir kojas skirtingas padarys g.gif

Jo, jei nelygiai, tai vėl laukia tokia pat (trumpesnė) operacija, gal būt ir narkozė jau bus kitokia (lengvesnė). Žinok, bet kuriam daktarui taip gali nutikti, taip, kad jei vsitiek ruošiesi gulti "po peiliu" tai eik pas tą patį, "nušausi 2 zuikius vienu šūviu" g.gif
Ogo, tai Tavo vyras japonas bigsmile.gif O tai kaip Tu su juo susišneki g.gif biggrin.gif
O kaip Japonijoj, dėl plastinių operacijų, kas ten gero, ar labai brangu? kaip Tu ten atsidurei??? (ar neperdaug lendu į asmeniškumus??? g.gif )
Atsakyti
kas del gyditojo tai jau per velu keisti nes kita savaite turi operuoti g.gif
japonijoje jau gyvenu 5 metus kalbu su vyru japoniskai na su vyru susipazinau vokietijoje taip ir likom drauge tik teko gyventi japonijoje ,turiu 3 metuku sunu.
kas del operaciju tai buvau pas tris gyditojus pokalbiui japonijoje koncultacija nemokama,kainos dideles jai pvz:cia kainuoja krutine apie 25-30 tukstanciu litu tai lietuvoje kiek g.gif
riebalu atsiurbimas visu koju ir klubu pilnai man kainuotu apie 40tukstanciu litu na o lietuvoje tikiuosi pigiau ir aplamai nemikdo jie operuojant
Krutine kai deda jie turi jau keliu dydziu silikonus ir ideda koki tu nori tada tau parodo veidrodi jai tinka tada susiuna jai ne kisa kita smile.gif
po operaciju is karto namo nera jokiu ligoniniu miegi namie jai kas negerai vcaziuoji pas juos
sportuoti gali kad ir kita diena jai neskauda
skausmo nera nes buna prijungti specialus vaistai i stubura ir jie buna kol siulus isema tai nejauti jokio skausmo ar gijimo,
Jai kas dar idomu klauskit .kol dar galiu prie kompo prisesti nes antradieni vykstu i lietuvele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(take @ 2007 11 15, 05:56)
kas del gyditojo tai jau per velu keisti nes kita savaite turi operuoti  g.gif
japonijoje jau gyvenu 5 metus kalbu su vyru japoniskai na su vyru susipazinau vokietijoje taip ir likom drauge tik teko gyventi japonijoje ,turiu 3 metuku sunu.
kas del operaciju tai buvau pas tris gyditojus pokalbiui japonijoje koncultacija nemokama,kainos dideles jai pvz:cia kainuoja krutine apie 25-30 tukstanciu litu tai lietuvoje kiek  g.gif
riebalu atsiurbimas visu koju ir klubu pilnai man kainuotu apie 40tukstanciu litu na o lietuvoje tikiuosi pigiau ir aplamai nemikdo jie operuojant
Krutine kai deda jie turi jau keliu dydziu silikonus ir ideda koki tu nori tada tau parodo veidrodi jai tinka tada susiuna jai ne kisa kita smile.gif
po operaciju is karto namo nera jokiu ligoniniu miegi namie jai kas negerai vcaziuoji pas juos
sportuoti gali kad ir kita diena jai neskauda
skausmo nera nes buna prijungti specialus vaistai i stubura ir jie buna kol siulus isema tai nejauti jokio skausmo ar gijimo,Jai kas dar idomu klauskit .kol dar galiu prie kompo prisesti nes antradieni vykstu i lietuvele  rolleyes.gif

Nu faina, nebuvau girdėjus, kad taip gali būti, net panom iš "savo namučių" parašiau bigsmile.gif Kaip patogu, nes, dydžio pasirinkimas, kad tiktų ir patiktų - yra bene vienas svarbiausias klausimų.
Nu čia irgi gali nemigdyti, per TV rodė, kaip Gintarei Karaliūnaitei taisė nosį ir jos nemigdė. Man koją nemigdant žadėjo taisyti, ir visą kitą turbūt galima daryt be migdymo. Bet aš nenorėčiau ...g.gif Eik Tu sau doh.gif plika sau ant stalo guli, ir matai kaip gydytojas prie ano galo čiupinėjasi doh.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Bet, jei nori, gali paprašyti, kad Tavęs nemigdytų. Bet nesuprantu, kodėl Tu taip bijai to migdymo?
Kai siūlus išima visai nekauda, kam tie vaistai g.gif
Nu ir vėl klausimėlis biggrin.gif Ar patinka gyventi Japonijoj, kaip ten į Tave žiūri, kas Tau ten patinka, ir nepatinka ??? Smalsu biggrin.gif

Papildyta:
Įdėk kelias Japoniškos plastinės chirurgijos nuorodas, kad būtų su nuotraukom 4u.gif
Atsakyti
del mikdymo nezinau nei karto neteko buti mikdytai tai gal ta nezinomybe baugina blush2.gif
del gedijimosi as nelabai gedinuosi giditoju jau pripratau nes cia 90% vyru gyditoju turiu omeni aplamai tiek ginekologai tiek vaiku gyditojai bigsmile.gif
kas del vaistu tai jie buna prijungti iki to laiko kol isims siulus ,bet nedelto kad kaip ima siulus neskaudetu o del to kad tas pirmasis baisusis pooperacinis laikas nebutu skausmingas ir kai isemineja siulus tuo paciu ir atjungia ir tuos vaistus ,tas pats jai daro cezario pjuvi ,man 10 dienu buvo prijungti vaistai ir kad mane operavo as visai nejauciau nieko iseme siulus tai jau zaizda jau kaip ir uzgijusi tai laksciau kaip padegus padus biggrin.gif
cia man patinka nes ir nemokant kalbos susikalbesi jie labai draugiski jai reikes nuves tave iki tos vietos kurios ieskaiir aplamai labai paprasti zmones nera didelio pasirodimo tarp pinigingu ir vargsu,jie netgi lektuvu skrenda vos nesuplysusiomis koinemis o pinigines pilnos bigsmile.gif
i mane ziuri normaliai tik tiek kad dazanai pakalbina ir nustebsta kad vaiko tetis japonas ir kad as kalbu japoniskai smile.gif
del nuorodu tai galeciau ideti bet ira problema ta kad viskas japoniskais jaroglivais ir jai ileis Jus ita skireli tai tikrai nesuprasi kur kas kur ko jieskoti na bet pabandyti gali
Atsakyti
QUOTE(take @ 2007 11 15, 15:39)
del mikdymo nezinau nei karto neteko buti mikdytai tai gal  ta nezinomybe baugina blush2.gif
del gedijimosi as nelabai gedinuosi giditoju jau pripratau nes cia 90% vyru gyditoju turiu omeni aplamai tiek ginekologai tiek vaiku gyditojai bigsmile.gif
kas del vaistu tai jie buna prijungti iki to laiko kol isims siulus ,bet nedelto kad kaip ima siulus neskaudetu o del to kad tas pirmasis baisusis pooperacinis laikas nebutu skausmingas ir kai isemineja siulus tuo paciu ir atjungia ir tuos vaistus ,tas pats jai daro cezario pjuvi ,man 10 dienu buvo prijungti vaistai ir kad mane operavo as visai nejauciau nieko iseme siulus tai jau zaizda jau kaip ir uzgijusi tai laksciau kaip padegus padus biggrin.gif
cia man patinka nes ir nemokant kalbos susikalbesi jie labai draugiski jai reikes nuves tave iki tos vietos kurios ieskaiir aplamai labai paprasti zmones nera didelio pasirodimo tarp pinigingu ir vargsu,jie netgi lektuvu skrenda vos nesuplysusiomis koinemis o pinigines pilnos bigsmile.gif
i mane ziuri normaliai tik tiek kad dazanai pakalbina ir nustebsta kad vaiko tetis japonas ir kad as kalbu japoniskai smile.gif
del nuorodu tai galeciau ideti bet ira problema ta kad viskas japoniskais jaroglivais ir jai ileis Jus ita skireli tai tikrai nesuprasi kur kas kur ko jieskoti na bet pabandyti gali

Atvers nuotraukų galeriją, ir tada nuorodą nukopijuok 4u.gif Būtų labai įdomu pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
cia adrasas www.takasu.co.jp
o jai per google tai takasu clinic kur as pati buvau pasitarti tik labai atsiprasau as kompe visai nenusimanau nemoku kkopijuoti ir kaip ideti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(take @ 2007 11 15, 16:03)
cia adrasas www.takasu.co.jp
o jai per google tai takasu clinic kur as pati buvau pasitarti tik labai atsiprasau as kompe visai nenusimanau nemoku kkopijuoti ir kaip ideti blush2.gif

Tu atskleisk kur yra nuotraukos. Pamokinsiu : nukopink http adresą ir tame lange, kur rašai, viršuj pamatysi http://, paspausi jį (atsidariusioje lentelėje ištrinsi ten jau esantį http) ir į jo vietą nukopijuosi pasirinktą adresą. Ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 15 lapkričio 2007 - 14:15
MONTVILE o tau kojite jau taise ar dar tik taisysi
Atsakyti
QUOTE(take @ 2007 11 15, 16:14)
MONTVILE o tau kojite jau taise ar dar tik taisysi

jau pataisė smile.gif
Atsakyti