Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

aciu labai ir as linkiu Jums sekmes 4u.gif
del Radzeviciaus net nezinau.jei pas ji eisiu konsultacijos tai tikriausiai ir operuos jis.apie ji negirdejau jokiu atsiliepimu todel nezinau nei ka galvot nei ko tiketis.bet tikiuos viskas bus gerai! bigsmile.gif
operacijos nebijau!nebijau ir skausmo nes jau iki gyvo kaulo daede sitie "kalnai"! biggrin.gif bet del kalneliu kurie gali likti tikrai nerimauju fear.gif
Atsakyti
na as tai truputi tik kaskaip nerimauju bet va kalneliu bijau nes paskui vel kokius nemus nepasirodisiu lietuvoje tai neiseis ir taisyti be to nesinori papildomos operacijo schmoll.gif
Atsakyti
tai zinoma kad nesinori kitos operacijos...ir vel skausmas ir vel rupesciai...norisi kad viska atliktu tvarkingai ir kad daugiau nereiktu lakstyt pas tuos gydytojus...tikekimes kad viskas pavyks bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
tiesa Radzevicius Kaune ar Vilniuje ira ir is ku jus pati?
kada jusu tikslus pokalbis?
Papildyta:
tiesa jai iskarto po operacijos turesiu kaip prisesti prie kompjuterio tai parasysiu kaip kas vyko ir kokius tyrimus dare nes maip minejau mano operacija 4-5 dieni tai jusu dar kur kas veliau 4u.gif
Atsakyti
SAVAITE??? As menesi laukiau g.gif nors gal tikrai ne visi gydytojai vienodai uzimti.

TAKE,man ne visas kojas tvarke - nesiurbe vidiniu slaunu pusiu ir paties priekio, o del narkozes, tai dare epidura,kad nieko neskaudetu, ir dar uzmigde, kad nesiblaskyciau. nors kiek zinau,galima ir be uzmigdymo,bet man taip tikrai nepatiktu. ax.gif

Tyrimai:

Kraujo,
DALT; SPA; INR; (kad ir ka tai reiskia...) mirksiukas.gif
Kalis
Urea
Slapimo.

Tiem tyrimam paeme tik krauja ir slapima, daugiau nieko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ares: 18 lapkričio 2007 - 15:58
Radzevicius dirba Vilniuje grozio terapijos ir chirurgijos klinikoje.as taip pat is Vilniaus.konsultacija bus kita antradieni.degu is nekantrumo biggrin.gif ir tikrai butu labai idomu suzinoti kaip jums pasiseks operacija smile.gif
labai dziaugiuosi kad tik kraujo ir slapimo tyrimus darys!as jau prisigalvojau kad milijonai bus tu tyrimu biggrin.gif o kad menesi laukt tai negerai na bet tikiuos kad taip ilgai laukt nereikes doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovila: 18 lapkričio 2007 - 16:44
QUOTE(dovila @ 2007 11 18, 18:42)
Radzevicius dirba Vilniuje grozio terapijos ir chirurgijos klinikoje.as taip pat is Vilniaus.konsultacija bus kita antradieni.degu is nekantrumo  biggrin.gif  ir tikrai butu labai idomu suzinoti kaip jums pasiseks operacija  smile.gif
labai dziaugiuosi kad tik kraujo ir slapimo tyrimus darys!as jau prisigalvojau kad milijonai bus tu tyrimu  biggrin.gif o kad menesi laukt tai negerai na bet tikiuos kad taip ilgai laukt nereikes doh.gif  smile.gif

Na,per daug nesidziauk del tu tyrimu - krauja 3 kartus eme, t.y. 3 meginius, tai nelabai malonu buvo, bet siaip nieko baisaus. 4u.gif

O del laukimo,tai man tikrai keista girdet,kad tik savaite paneles lauke. Bent jau kai as tariausi del operacijos, tai pas mano chirurga kiekviena diena menesiui i prieki jau uzsakyta buvo. blink.gif Gal cia del to,kad kaune kiek maziau plastikos chirurgu g.gif

Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2007 11 18, 15:52)
aciu uz atsakyma!oj kaip noriu kuo greiciau kad man ta operacija padarytu!as noriu susitvarkyti pilva ir juosmens sonus(ten kur apacia nugaros ties dubens kaulais).negaliu nei kelniu jokiu pazemintu juosmeniu uzsidet nieko nes issivercia tos bjaurios rinkes!kas svarbiausia nei sportas nei dietos nepadeda.prisikankinau jau su tais lasiakais  lotuliukas.gif  uzrase mane pas gyd. Radzeviciu grozio terapijos ir chirurgijos klinikoj!lb nekantrauju dabar  blush2.gif

pas mane irgi pilvas ir sonai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2007 11 18, 20:21)
pas mane irgi pilvas ir sonai  doh.gif  doh.gif

nu sonai,tai turbut patri bjauriausia vieta doh.gif man ne tik kojas bet ir juos tvarke, tai dabar turiu tas kelnytes vos ne iki pazastu uzsitempt, nes jau pradeda tokie kaip idubimai-ruozai ant tu sonu darytis. be to, labai nemalonus jausmas dabar - su kojom jau viskas tvarkoj, o sonas visi nutirpe, ir atrodo, kad ten kazkokios zele pripilta biggrin.gif kaip paspausi - taip ir liks duobe. nors sake turetu po menesio ar dvieju praeit.
Atsakyti
ax.gif na man ausis operavo tai po konsultacijos praeja buvo 5 dienos o dabar kaip minejau viena diena konsultacija o kita operacija bet pries menesi uzsisakiusi esu ,kad ekstra atveju operacija
Atsakyti
QUOTE(take @ 2007 11 19, 15:37)
ax.gif na man ausis  operavo tai po konsultacijos praeja buvo 5 dienos o dabar kaip minejau viena diena konsultacija o kita operacija  bet pries menesi uzsisakiusi esu ,kad ekstra atveju operacija

aaa, na tai taip ir isejo,kad operacijos laika pries menesi rezervavai smile.gif nes ziuriu,kad kazkaip ne taip cia gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Mano pazistama siurbese nuo liemens, dejo ant siknos. Atrode liemuo labai graziai, bet viskas ataugo gal po puses metu. dabar vel siurbesi. ax.gif
Atsakyti