QUOTE(airea @ 2007 02 06, 13:59)
vieno nusiurbto ploto kaina yra mazdaug 500 litu.
visuose saituose yra kainos surasytos...
ar kuri is jusu yra tai bandzius?
sveikos, man labai geda apie tai rasyti, bet norejau apie tai su jumis pasidalyti ispudziais. gal pradesiu no to, taip,as atsisiurbiau riebalus pries 3.5m., man kainavo apie 4 tukst., siurbe:klubus, ir prie keliu is vidines puses, ir ciu ciuka uzpakaliuka

tai va, kai atsibudau pooperacijos, tai galvojau isprotesiu is skausmo, nes negalejau pajudeti kaip viskas skaudejo

bet skausmas praskatiskai praejo po 2-4d., nusipirkau tokias kelnes, kad mano kojas suspaustu, tai privaloma, bet be ju ir nepavaiksiotum, atrodo, kad nukris oda su mesa, ir seip sunku buvo stoveti. kitas etapas, kai praeina melynes, patinimai, tada pasimato visas rezultatas

as po operacijos labai stiprei pradejau ziureti ka valgau, nes po tokio skausmo, ir pinigeliu sumos pradedi labai save kontroluoti, dar labiau pagrazejo figura. mano darbo kolegos negalejo atsiziureti, komentavo, kad eiciau dirbti modeliu

bet viena diena man atsitiko nelaime, as turejau trauma su stuburu, neatskeliau is lovos gal 2men., tada man ataugo 11kg., nes mano suzadetinis labai mane priziuredavo, tai nakty darydavo man desertus, bet to momentu negalvojau nieko

o dabar bandau mesti savo svori vaistu pagalba

as tikiu, kad man nebutu gryzes svoris, jei ta nelaime, bet yra kaip yra