Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(iewukas @ 2007 02 12, 11:56)
Sveikutės,
aš jau ketvirta diena po riebalų nusiurbimo operacijos. biggrin.gif
Dariausi plastikos ir chirurgijos centre, pas gyd. Vikšraitį. Laaabai malonus žmogus. Siurbė man nuo klubų, šlaunų vid. pusės ir kelių. Operacija truko apie 2val. Su pilna narkoze. Po operacijos skausmas žiaurus, bet pakenčiamas. Šiandien jau sėdžiu darbe. Bandau dirbt.. biggrin.gif
kojos ištinusios, mėlynės baisios ir vis baisėja. doh.gif  Trečiadienį trauks siūlus.
Žinokit dar gero vaizdo jokio nematau, bet vistiek nesigailiu! thumbup.gif
Ko tik dėl grožio nepadarysi.. doh.gif  biggrin.gif

Sveikinu tave iewukas!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kiek laiko kojos bus istinusias? g.gif O kaip nakti miegi-kokiu nepatogumu?
Kiek tau kainavo ta operacija? ax.gif
As galvoju nuo pilvo kartu kai darysiu papukus,bet nusiurbimas tik pamastimai kolkas,nes negaliu susitaokit su gelbejimo ratu doh.gif
Atsakyti
Ištinusios tai turėtų būti apie mėnesį, manau.
O nepatogumų tai daug: miegot galiu tik ant pilvo arba nugaros, lovoje apsiverst kainuoja daug jėgų ir šalto prakaito, ant tualeto atsisėst irgi problema, laiptais lipt sunku, ilgiau pavaikščiojus kojas maust pradeda, į kelnes savo senas netelpu ir t.t. biggrin.gif
Mokėjau tiek:
Operacija (siurbė iš 6 zonų)- 3000lt.
Narkozė (pilna)- 850lt.
perrišimai- atrodo 15lt.
para klinikoje -170lt.
"baisiakelnės"- 180lt.

Jei dar kas neaišku, klauskit thumbup.gif , nes aš prieš prieš operaciją sunkiai radau informacijos apie riebalų atsiurbimą iš žmonių, kurie tai darėsi, o apie tai žinoti kuo daugiau reikia. Kad paskui nusivylimo ir šoko nebūtų.. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iewukas @ 2007 02 12, 16:25)
O nepatogumų tai daug: miegot galiu tik ant pilvo arba nugaros, lovoje apsiverst kainuoja daug jėgų ir šalto prakaito, ant tualeto atsisėst irgi problema, laiptais lipt sunku, ilgiau pavaikščiojus kojas maust pradeda, į kelnes savo senas netelpu ir t.t. biggrin.gif
Mokėjau tiek:
Narkozė (pilna)- 850lt.
perrišimai- atrodo 15lt.
para klinikoje -170lt.
"baisiakelnės"- 180lt.

Jei dar kas neaišku, klauskit thumbup.gif , nes aš prieš prieš operaciją sunkiai radau informacijos apie riebalų atsiurbimą iš žmonių, kurie tai darėsi, o apie tai žinoti kuo daugiau reikia. Kad paskui nusivylimo ir šoko nebūtų.. ax.gif  mirksiukas.gif

Vargo labai daug verysad.gif
O aš galvojau,kad kartu su krutines operacija padarysiu ir pilvo nusiurbima,tai man pasake kad kainos plius dar 2000lt,man atrodo kad kiek per daug užpraše? g.gif
Atsakyti
QUOTE(iewukas @ 2007 02 12, 09:56)
Sveikutės,
aš jau ketvirta diena po riebalų nusiurbimo operacijos. biggrin.gif
Dariausi plastikos ir chirurgijos centre, pas gyd. Vikšraitį. Laaabai malonus žmogus. Siurbė man nuo klubų, šlaunų vid. pusės ir kelių. Operacija truko apie 2val. Su pilna narkoze. Po operacijos skausmas žiaurus, bet pakenčiamas. Šiandien jau sėdžiu darbe. Bandau dirbt.. biggrin.gif
kojos ištinusios, mėlynės baisios ir vis baisėja. doh.gif  Trečiadienį trauks siūlus.
Žinokit dar gero vaizdo jokio nematau, bet vistiek nesigailiu! thumbup.gif
Ko tik dėl grožio nepadarysi.. doh.gif  biggrin.gif

as irgi pas Viksraiti eisiu kai apsispresiu, bet siaip tai mastau gal reiktu pasiryzti ir jau kovui uzsirasyti, tai bent vasara buciau kiek dailesniu formu....

o kaip siaip visas aptarnavimas ten? ar patiko viskas? kiek laiko reikejo gulet pas juos? ar tas kelnes aptempiancias dave ar reikejo pirkti? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(iewukas @ 2007 02 12, 14:25)
Mokėjau tiek:
Narkozė (pilna)- 850lt.
perrišimai- atrodo 15lt.
para klinikoje -170lt.
"baisiakelnės"- 180lt.

Jei dar kas neaišku, klauskit thumbup.gif , nes aš prieš prieš operaciją sunkiai radau informacijos apie riebalų atsiurbimą iš žmonių, kurie tai darėsi, o apie tai žinoti kuo daugiau reikia. Kad paskui nusivylimo ir šoko nebūtų.. ax.gif  mirksiukas.gif

jo... pradzia sunki doh.gif bet veliau uztai dziaugsies razultatais..... as irgi kamuojuos darytis nesidaryt.... bet kai pagalvoju asaru daugiau islieji kai negali rubu prisitaikyt.... man kiekviena vasara kosmaras kazkoks... verysad.gif

delto ir galvoju, kadangi rezultatai pasimato ne iskarto, reik kuo greiciau daryt kad iki vasaros tie rezultatai pasimatytu..... thumbup.gif
Atsakyti
Jetau,o pratimais numesti tu riebaliuku nepavyko?
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 02 12, 22:08)
Jetau,o pratimais numesti tu riebaliuku nepavyko?

buna tokie riebaliukai, kad jokiais pratimais nenumesi ju..... ir gydytojas ta patvirtino.... tai visai kitokia riebalu sandara... g.gif
Atsakyti
Aptarnavimas toj klinikoje puikus, aukščiausias lygis, seselės nuostabios, šokinėja apie tave kaip pie kokią princesę biggrin.gif , tikrai jokių nusiskundimų tuo klausimu neturiu, palata puiki, maistas laaaabai skanus ir t.t. net pati buvau nustebus.
Šis metų laikas (žiema + ankstyvas pavasaris) pats tinkamiausias tokioms operacijoms, nes žaizdos geriau gyja, ir su tom kelnėm nekaršta, ns jeigu būtų vasara tai turbūt nuprotėčiau.. doh.gif Kelnes reikėjo pirkti, jos tokios elastinės, aš jau su jomis po narkozės atsibudau, jas reikės nešioti mėnesį, nors jau daba man jos žiauriai atsibodo ir nervuot pradėjo.. biggrin.gif
Tose vietose, kur man siurbė, riebaliukų atsikratyt nei sportu nei dieta neįmanoma, tos "jojiko kelnės" yra paveldimos, tai yra giluminiai riebalai, ir tik operacija tai galima koreguoti. Mano tikslas nebuvo atsikratyti svorio ( mano ūgis 1,62 svoris 52), bet pakoreguoti figūros kontūrus.
Ir Airea, jegu galvoji darytis, tai reikia užsirašyti kuo anksčiau, nes (net pati buvau nustebus) plastinių operacijų paklausa didelė, klinikoje, kai gulėjau, viso palatos užimtos, mėn. į priekį vietų nėra, o aš kažkaip galvojau, kad mūsų Lietuvėlėje plastinės opercijos yra dar kažkoks "kosmosas" lotuliukas.gif
Gulėjau vieną parą, kadangi buvo viskas gerai, kitą dieną po operacijos išleido namo.
Atsakyti
Laba diena visoms. Turejau tokią operaciją prieš du metus. Siurbė riebaliukus nuo klubų. Visa tai vyko Sugiharos gatvėj...Kainavo apie 3 tūkstančius litų. Po operacijos iš karto važiavau namo. Tik, aišku, tą dieną nelabai kas - po narkozės beveik visą dieną pramiegojau biggrin.gif Mėlynės laikėsi gerą mėnesį, o dėl skausmo...Mane operavo vasarį, tai vasarą bėgiojant man vis dar lengvai skaudėdavo. Bet figūra tikrai pasikeitė, labai tuo džiaugiuosi, nors ir priaugusi esu šiuo metu apie 5 kg nuo to laiko. Tačiau tie riebaliukai užaugo kažkaip tolygiai pasiskirstę po visą kūną, o ne tik ant klubų kaip būdavo anksčiau.
Atsakyti
Nu va, šiandien jau 5 diena, ir skausmas gerokai apmažėjo, galima sakyti, kad kaip ir gerai thumbup.gif , ramybės būsenoj iš vis neskauda, o skauda (tiksliau tempia) tik kelius, ypač kai lipi laiptais.
Vajezau merginos, neįsivaizduojat kaip laukiu, kol nueis tinimas, ir pamatysiu rezultatus rolleyes.gif , tik tada nuspręsiu ar buvo verta, ar ne.
Tikiuosi, kad būsiu laaaaaaaaaaabai patenkinta tuo kaip atrodau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(iewukas @ 2007 02 13, 11:17)
Nu va, šiandien jau 5 diena, ir skausmas gerokai apmažėjo, galima sakyti, kad kaip ir gerai thumbup.gif , ramybės būsenoj iš vis neskauda, o skauda (tiksliau tempia) tik kelius, ypač kai lipi laiptais.
Vajezau merginos, neįsivaizduojat kaip laukiu, kol nueis tinimas, ir pamatysiu rezultatus rolleyes.gif , tik tada nuspręsiu ar buvo verta, ar ne.
Tikiuosi, kad būsiu laaaaaaaaaaabai patenkinta tuo kaip atrodau.. rolleyes.gif

oi taves paklausius jau isvis noriu darytis kuo greiciau, bet vis dar ta baime.... ir as matai airijoj, tai reik susiorganizuoti atostogas ir pan.... paplanuot kai sakyt.....

vis svarstau ar geriau bandyt sukusti ir tada formas gerint, ar gerint dabar ir tuo pat metu kudintis..... blink.gif
Atsakyti
Mano nuomone, žinok geriau pirma sukūsti, o tik paskui operuotis, tada gydytojas tiksliai matys, ką ten pas tave reik koreguoti, nes kai yra antsvoris, tai vienaip atrodo, o sukūdėjus visai kitaip (iš savo patirties žinau). doh.gif
pvz. aš kai suplonėjau, tai tos "jojiko kelnės" dar labiau išryškėjo ir akis badyt pradėjo biggrin.gif , kai buvau pilnesnė kažkaip į akis nekrito..
Atsakyti
merginos o kaip po nusiurbimo reikaliukai del soliariumo?smile.gif kada galima vel lankytis?smile.gif
Atsakyti