Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(alive @ 2008 01 14, 02:18)
Sveikos, na pasiskaiciau pas jus apie riebaliuku salinima ir pati nusprendziau isbandyti sia procedura ir pasalinti nereikalingus nuo kojyciu...  ax.gif  dabar jau savaite po operacijos, bet apie darba dar negalvoju, nes nelabai lengvai vaikstau, kojos istinusios kaip kalades, neimanoma suglausti, o sedeti irgi menkas malonumas  doh.gif ,  bet tikiuosi, kad jau greitu metu dings maudimas ir po truputi nueis patinimas......  smile.gif rezultato kolkas nematau jokio, netgi atrodau storesne nei anksciau... blush2.gif
Norejau paklausti merginu, kurios jau isbande sia procedura, po kiek laiko praejo patinimas ir isnyko skausmas? kada pasimate rezultatas? ax.gif

Sveika smile.gif Man tvarkėsi apie 1,5 mėnesio, per tą laiką atslūgo ir tinimas ir mėlynės dingo smile.gif Bet man visai neskaudėjo, buvo tik nemalonus jausmas ir tiek, o Tau, ar skauda???
Atsakyti
Sveika, aciu uz atsakyma, na man labai daug riebaliuku pasalino, ir vandenys ties keliukais susirinko, todel ir skauda kai vaikstai ar bandai sulenkti koja... doh.gif siandien buvau konsultacijoje tai sake, kad kaip po tiek laiko tai labai istinus esu ir, kad rezultatai dar negreitai pasimatys.... verysad.gif na bet tikiuosi rezultatais busiu patenkinta thumbup.gif ko del grozio nepadarysi... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alive @ 2008 01 14, 19:50)
Sveika, aciu uz atsakyma, na man labai daug riebaliuku pasalino, ir vandenys ties keliukais susirinko, todel ir skauda kai vaikstai ar bandai sulenkti koja... doh.gif  siandien buvau konsultacijoje tai sake, kad kaip po tiek laiko tai labai istinus esu ir, kad rezultatai dar negreitai pasimatys....  verysad.gif  na bet tikiuosi rezultatais busiu patenkinta  thumbup.gif  ko del grozio nepadarysi... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man didžiausias patinimas laikėsi pirmom 3 dienom, irgi ties keliais. Jau galvojau tas kelnes prakirpti ties tom vietom, nes labai spaudė. Viskas turėtų tvarkytis, rezultatai, kokie jie bebūtų - mažesni ar didesni vistiek džiugins, kantrybės smile.gif
Atsakyti
Forumietes kvieciu i savo nauja tema apie gyvenima ir pasikeitimus po operaciju smile.gif
Jei turite ka pasakyti kaip pasikeite jusu gyvenimai, maloniai kvieciamos.
Tema ne informacijai skleisti, o savo pazinimui ir keitimuisi po operaciju smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš jau apsisprendžiau, kita savaite operacija tongue.gif Siurbsiu nuo pilvuko, šonų ir nugaros apačiuje...žodžiu aplink juosmeni. Daktaras paskaičiavo 8 zonos, o kaina 6200, man vaidenasi kad kokiu tukstanteliu per daug užsiprašė g.gif , o kaip merginoms kas siurbė pilvuką atrodo? 4u.gif
Atsakyti
Mano pagrindinis klausimas butu: ar atauga riebalai ant nusiurbtu vietu?
Ar cia tas pats kaip numesti svorio, sukusti geriant koki Reductil ir tada sukudus 7 kg stengtis taisyklingai matintis?
Jei taip, jei viskas priklauso nuo maisto ribojimo po nusiurbimo operacijos - tada pigiau 150lt uz Reductil sumoketi ir sukusti!!
Dabar geriu (pirma karta gyvenime!!!) ir nukrito 3 kg per 10 d. Akivaizdziai sukudau, pilvas, uzpakalis mazeja ir t.t...
Tai kas geriau???
Nes tableciu nerysi visa gyveniam, o ir sportuoti negali visa gyvenima po 3 k per savaite.
O ir maista ne visiems sekasi derinti...zodziu toks uzburtas ratas gaunasi g.gif
Svarbiausia, kad nesu stora ar stambi, bet priaugu 5 kg ir man nebesinori nei i darba eiti 4u.gif Man labai svarbu tureti pastovu svori ir riebalu kieki ant saves. Nepakenciu tu svyravimu, nors ir ne tragisku doh.gif
Ka daryti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruole: 26 sausio 2008 - 21:54
QUOTE(Itka @ 2008 01 26, 20:50)
Pagaliau ir aš jau apsisprendžiau, kita savaite operacija tongue.gif  Siurbsiu nuo pilvuko, šonų ir nugaros apačiuje...žodžiu aplink juosmeni. Daktaras paskaičiavo 8 zonos, o kaina 6200, man vaidenasi kad kokiu tukstanteliu per daug užsiprašė g.gif , o kaip merginoms kas siurbė pilvuką atrodo? 4u.gif

O pas ka operuosies?
Siaip gi ne vien taskai skaiciuojasi.
Nepamirsk, kad apie 3000-4000 tukst kainuoja narkoze, tyrimai, lovadieniai. O toliau jau pliusuojasi zonu skaicius mirksiukas.gif

QUOTE(aistruole @ 2008 01 26, 21:54)
Ar cia tas pats kaip numesti svorio, sukusti geriant koki Reductil ir tada sukudus 7 kg stengtis taisyklingai matintis?
Jei taip, jei viskas priklauso nuo maisto ribojimo po nusiurbimo operacijos - tada pigiau 150lt uz Reductil sumoketi ir sukusti!!
Dabar geriu (pirma karta gyvenime!!!) ir nukrito 3 kg per 10 d. Akivaizdziai sukudau, pilvas, uzpakalis mazeja ir t.t...
Tai kas geriau???
Nes tableciu nerysi visa gyveniam, o ir sportuoti negali visa gyvenima po 3 k per savaite.
O ir maista ne visiems sekasi derinti...zodziu toks uzburtas ratas gaunasi  g.gif
Svarbiausia, kad nesu stora ar stambi, bet priaugu 5 kg ir man nebesinori nei i darba eiti  4u.gif  Man labai svarbu tureti pastovu svori ir riebalu kieki ant saves. Nepakenciu tu svyravimu, nors ir ne tragisku    doh.gif
Ka daryti?      blush2.gif

Kas tas Reductil?
Ka jis daro?
Sveikatos saskaita tie kilai nutirpsta??? g.gif

Siaip sako, kad nusiurbtoje vietoje riebalai nebeatauga, nes dideja ne riebaliniu lasteliu kiekis, o ju dydis. Kai yra metamas svoris, tai tos riebalines lasteles niekur neinyksta, jos tiesiog susitraukia ir atrodo, kad sukudom. O va kai nusiurbia riebaliukus, tai tada panaikinamos tos riebalines lasteles, ju nelieka, bet tai nereikia, kad salia esancios likusios negali issipusti bele ka valgant biggrin.gif
Atsakyti
[quote=ELMO,2008 01 26, 22:28]O pas ka operuosies?
Siaip gi ne vien taskai skaiciuojasi.
Nepamirsk, kad apie 3000-4000 tukst kainuoja narkoze, tyrimai, lovadieniai. O toliau jau pliusuojasi zonu skaicius mirksiukas.gif

Baikit juokus 3-4 tukstančiai doh.gif čia gi kas tai rašė narkoze 850, lovadienis 150, perrišimai 15, iš kur čia 3 tūkstančiai? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itka: 27 sausio 2008 - 15:07
QUOTE(aistruole @ 2008 01 26, 22:54)
Tai kas geriau???
O ir maista ne visiems sekasi derinti...zodziu toks uzburtas ratas gaunasi   g.gif
Svarbiausia, kad nesu stora ar stambi, bet priaugu 5 kg ir man nebesinori nei i darba eiti   4u.gif  Man labai svarbu tureti pastovu svori ir riebalu kieki ant saves. Nepakenciu tu svyravimu, nors ir ne tragisku    doh.gif
Ka daryti?       blush2.gif

sveika..na ir as pries tris dienas i vaistine ejau reduktilio pirkt..vaistininke patare zolini isbandyti..tai va bandau... mirksiukas.gif ..
Papildyta:
QUOTE(Montvile @ 2007 12 15, 17:52)

fui ,kaip slykstu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDRUTIS: 27 sausio 2008 - 17:23
QUOTE(Itka @ 2008 01 27, 15:02)

Baikit juokus 3-4 tukstančiai doh.gif  čia gi kas tai rašė narkoze 850, lovadienis 150, perrišimai 15, iš kur čia 3 tūkstančiai? doh.gif

Oho...o Knepiene sake, kad bazine kaina yra 4000Lt pas ja, cia ieina lovadieniai, narkoze, visi reikalingi rytimai. O toliau pliusuojazi nusiurbimo zonu taskai. Vienas taskas - 700Lt.
Tai va, greitu laiku didinsiuos papulius, kainuos 9500, paprasiau, kad ir kumpiukus biskiuka nusiurbtu, tai dar prie kainos + 1400, nes du taskai. O jei atskirai daryciausi, tai tie du taskai man kainuotu 4000+1400= 5400 unsure.gif

MB nori pilvo riebaliukus nusiurbti, tai jam paskaiciavo 4000+ 3 taskai x700 =6100

QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 01 27, 17:15)
sveika..na ir as pries tris dienas i vaistine ejau reduktilio pirkt..vaistininke patare zolini isbandyti..tai va bandau...bet manau  finale pirksiu reduktili..  mirksiukas.gif ..

Tai ar apsviesit, kas tas reductil ir ka jis daro?
Cia cheminis preparatas? Mazina alki gal??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2008 01 27, 18:30)
Oho...o Knepiene sake, kad bazine kaina yra 4000Lt pas ja, cia ieina lovadieniai, narkoze, visi reikalingi rytimai. O toliau pliusuojazi nusiurbimo zonu taskai. Vienas taskas - 700Lt.
Tai va, greitu laiku didinsiuos papulius, kainuos 9500, paprasiau, kad ir kumpiukus biskiuka nusiurbtu, tai dar prie kainos + 1400, nes du taskai. O jei atskirai daryciausi, tai tie du taskai man kainuotu 4000+1400= 5400 unsure.gif

MB nori pilvo riebaliukus nusiurbti, tai jam paskaiciavo 4000+ 3 taskai x700 =6100

negeriau jo..bet kas naudoja...sake alki mazina...ir tikrai rezultatai matosi jau po savaites ..cia manau kazkas panasaus i LIDA...tik pansaus..nes, aisku..REDUCTL yra legalus vaistas virsvoriui mazinti,kuris legaliai parduodamas vaistinese..zodz..panos per savaite po 3/4 kg numeta.
Papildyta:
QUOTE(ELMO @ 2008 01 27, 18:30)

pati narkoze daugiausia iki 1000 kainuoja..bet nepamirskit kad pati operacija irgi kainuoja..Astrauskas vien uz plika implantu idejima nori 4500 lt..o uz narkoze 950 ir toliau sumuojasi implantai,lovadieniai ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDRUTIS: 27 sausio 2008 - 17:34
Nu jau pas Knepiene kainos doh.gif kaip pas Vitku pasidarė blink.gif Gerai kad pas ja ir nėjau smile.gif
Atsakyti