QUOTE(Itka @ 2008 01 26, 20:50)
Pagaliau ir aš jau apsisprendžiau, kita savaite operacija

Siurbsiu nuo pilvuko, šonų ir nugaros apačiuje...žodžiu aplink juosmeni. Daktaras paskaičiavo 8 zonos, o kaina 6200, man vaidenasi kad kokiu tukstanteliu per daug užsiprašė

, o kaip merginoms kas siurbė pilvuką atrodo?
O pas ka operuosies?
Siaip gi ne vien taskai skaiciuojasi.
Nepamirsk, kad apie 3000-4000 tukst kainuoja narkoze, tyrimai, lovadieniai. O toliau jau pliusuojasi zonu skaicius
QUOTE(aistruole @ 2008 01 26, 21:54)
Mano pagrindinis klausimas butu: ar atauga riebalai ant nusiurbtu vietu?
Ar cia tas pats kaip numesti svorio, sukusti geriant koki Reductil ir tada sukudus 7 kg stengtis taisyklingai matintis?
Jei taip, jei viskas priklauso nuo maisto ribojimo po nusiurbimo operacijos - tada pigiau 150lt uz
Reductil sumoketi ir sukusti!!
Dabar geriu (pirma karta gyvenime!!!) ir nukrito 3 kg per 10 d. Akivaizdziai sukudau, pilvas, uzpakalis mazeja ir t.t...
Tai kas geriau???
Nes tableciu nerysi visa gyveniam, o ir sportuoti negali visa gyvenima po 3 k per savaite.
O ir maista ne visiems sekasi derinti...zodziu toks uzburtas ratas gaunasi
Svarbiausia, kad nesu stora ar stambi, bet priaugu 5 kg ir man nebesinori nei i darba eiti

Man labai svarbu tureti pastovu svori ir riebalu kieki ant saves. Nepakenciu tu svyravimu, nors ir ne tragisku
Ka daryti?
Kas tas Reductil?
Ka jis daro?
Sveikatos saskaita tie kilai nutirpsta???
Siaip sako, kad nusiurbtoje vietoje riebalai nebeatauga, nes dideja ne riebaliniu lasteliu kiekis, o ju dydis. Kai yra metamas svoris, tai tos riebalines lasteles niekur neinyksta, jos tiesiog susitraukia ir atrodo, kad sukudom. O va kai nusiurbia riebaliukus, tai tada panaikinamos tos riebalines lasteles, ju nelieka, bet tai nereikia, kad salia esancios likusios negali issipusti bele ka valgant