Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Itka @ 2008 01 27, 22:44)
Nu jau pas Knepiene kainos doh.gif  kaip pas Vitku pasidarė blink.gif Gerai kad pas ja ir nėjau smile.gif

manau pas Knepiene normalios kainos..o ,kad Vitkus nerealiai susikeles ..tai faktas.
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2008 01 27, 19:30)
Oho...o Knepiene sake, kad bazine kaina yra 4000Lt pas ja, cia ieina lovadieniai, narkoze, visi reikalingi rytimai. O toliau pliusuojazi nusiurbimo zonu taskai. Vienas taskas - 700Lt.

Ar ta bazinė reiškia, kad pas K. visai nesvarbu kiek tu litrų siurbsi: Vienai nusisiurbs per 4 zonas 1 l, o kitai per tiek pat zonų nusisiurbs 3 l, su viena dirbs valandą , o su kita - 2,5 valandos, ir išeis, kad abi mokės vienodai g.gif nęsamonė kažkokia blink.gif Ar K. minėjo, kiek apytikriai Tau zada nusiurbti???
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 01 28, 09:13)
Ar ta bazinė reiškia, kad pas K. visai nesvarbu kiek tu litrų siurbsi: Vienai nusisiurbs per 4 zonas 1 l, o kitai per tiek pat zonų nusisiurbs 3 l, su viena dirbs valandą , o su kita - 2,5 valandos, ir išeis, kad abi mokės vienodai  g.gif nęsamonė kažkokia blink.gif  Ar K. minėjo, kiek apytikriai Tau zada nusiurbti???

O man minėjo,kad nuo 8 zonu tik apie 1 l. nusiurbs..tai palyginus visai mažai g.gif . Tai vat ir galvoju ar 6200 lt. neperdaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2008 01 28, 13:08)
O man minėjo,kad nuo 8 zonu tik apie 1 l. nusiurbs..tai palyginus visai mažai g.gif . Tai vat ir galvoju ar 6200 lt. neperdaug g.gif

Brangoka g.gif Iš kur tiek zonų blink.gif juk viena zona užima ne mažą plotą, o čia 8 blink.gif Kur čia tiek Tavo pilvelyje jų telpa unsure.gif
Papildyta:
radau kažkokį naują metodą liposažą. Einu skaityt g.gif
Papildyta:
niu viskas, jau ir aš užsimaniau to liposažo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 01 28, 11:59)
Brangoka  g.gif Iš kur tiek zonų blink.gif  juk viena zona užima ne mažą plotą, o čia 8  blink.gif Kur čia tiek Tavo pilvelyje jų telpa unsure.gif
Papildyta:
radau kažkokį naują metodą liposažą. Einu skaityt  g.gif
Papildyta:
niu viskas, jau ir aš užsimaniau  to liposažo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu pas mane riebaliukai megsta kauptis aplink visa liemeni verysad.gif Tai iš priekio 4 zonos(nuo krutinės iki pilvo apačios), juosmens šonai2 taškai ir nugaroje ties liemeniu 2 taškai. Žodžiu pagamins man liemeni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2008 01 28, 14:20)
Nu pas mane riebaliukai megsta kauptis aplink visa liemeni verysad.gif  Tai iš priekio 4 zonos(nuo krutinės iki pilvo apačios), juosmens šonai2 taškai ir nugaroje ties liemeniu 2 taškai. Žodžiu pagamins man liemeni  biggrin.gif

Na tai visai nedaug tų riebaliukų pas Tave, jei tik litras smile.gif Pas kelis chirurgus konsultavaisi, kokios kitur kainos?
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 01 28, 09:13)
Ar ta bazinė reiškia, kad pas K. visai nesvarbu kiek tu litrų siurbsi: Vienai nusisiurbs per 4 zonas 1 l, o kitai per tiek pat zonų nusisiurbs 3 l, su viena dirbs valandą , o su kita - 2,5 valandos, ir išeis, kad abi mokės vienodai  g.gif nęsamonė kažkokia blink.gif  Ar K. minėjo, kiek apytikriai Tau zada nusiurbti???

Neminejo kiek ml nusiurbs, bet tikrai nedaug.
Na, ji man tokia savo kainu politika isdeste. Bazine kaina + zonos po 700Lt, apie jokius nusiurbtu riebalu kiekius nekalbejo.
Tik va, man tas biskutis nusiurbimo uzmims irgi 2valandas unsure.gif
2 val papuliai
2 val nusiurbimas blink.gif
Atsakyti
Gal kas is panu zinot,ar nuo sonines nusiurbtus riebalus galima susisvirksti i uzpakaliuka,labai jau mazas jis pas mane verysad.gif ir kiek kainuoja tas susvirkstimas,gal kas taip jau darete,prasau papasakokit g.gif
Atsakyti
QUOTE(linnce @ 2008 01 28, 19:19)
Gal kas is panu zinot,ar nuo sonines nusiurbtus riebalus galima susisvirksti i uzpakaliuka,labai jau mazas jis pas mane verysad.gif ir kiek kainuoja tas susvirkstimas,gal kas taip jau darete,prasau papasakokit g.gif

Tas susvirkstimas nera efektyvus... cia pries 50 metu gal taip ir darydavo biggrin.gif
Knepiene pasakojo, kad yra dar tokiu moteru, kurios atejusios pasididinti papus primygtinai reikalauja deti ne implantus, o ju paciu riebalus i papulius lotuliukas.gif

Esme ta, kad "neprisius" jums kiekvienos riebalu lasteles atskirai i audini, o susvirkstus tam tikra kieki riebalu, prigyja ju tik tas vienintelis sluoksniukas, kuris turi kontakta su audiniu, o visa kita ZUNA, nes negauna kraujotakos. Taip, kad ternios ir skausmo butu nemazai, bet efekto tik trumpalaikis minimumas arba isvis jokio doh.gif

Uzpakaliukams yra graziu implantu bigsmile.gif
Atsakyti
Na ir as uzsimaniau nusiurbti riebaliukus nuo liemens rolleyes.gif ,ju tikrai nedaug,bet po gimdymo niekaip su pilvu nesusitvarkau doh.gif ,tai galvoju prie to paties,kai didinsius papulius susitvarkysiu ir liemeni blush2.gif ,kaip supratau bus pigiau bigsmile.gif ,nes viena narkoze bus ir lovadienei ir pan.ar ne?Kiek idomu kainuotu g.gif ?Tilpciau i 3 tukstancius,jei 1 zona 500lt. g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Sandryte25 @ 2008 02 02, 20:14)
Na ir as uzsimaniau nusiurbti riebaliukus nuo liemens rolleyes.gif ,ju tikrai nedaug,bet po gimdymo niekaip su pilvu nesusitvarkau doh.gif ,tai galvoju prie to paties,kai didinsius papulius susitvarkysiu ir liemeni blush2.gif ,kaip supratau bus pigiau bigsmile.gif ,nes viena narkoze bus ir lovadienei ir pan.ar ne?Kiek idomu kainuotu g.gif ?Tilpciau i 3 tukstancius,jei 1 zona 500lt. g.gif ?

Niu va ir Tau jau prireikė biggrin.gif Tikriausiai niekas (be pačio daktaro) Tau nepasakys, tilpsi, ar ne g.gif O pas ką esi nutarus tvarkytis???
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 02 02, 21:35)
Niu va ir Tau jau prireikė  biggrin.gif Tikriausiai niekas (be pačio daktaro) Tau nepasakys, tilpsi, ar ne g.gif O pas ką esi nutarus tvarkytis???

Aha prireike biggrin.gif ,is pradziu eisiu pas Viksraiti,po to pas Papecky,o galiausiai i BMP klinika,ten drauge operavosi papulius biggrin.gif ,prie pat mano namu,labai gerai butu ten operuotis,jau po men.leksiu i konsultacijas rolleyes.gif ,keik ziurejau kainorascius tai pas Viksraiti 1 zona 500lt.,kitur 700lt.,tai eiciau kur pigiau ax.gif
Atsakyti