Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

ehhh....iewukas smile.gif laikausi po biski smile.gif siandien jau su masina vazinejaus , tai sankaba minant biski skauda bet kentet galima,o seip viskas gerai,tik man abi kojos kazkokios skirtingos atrodo smile.gif sakau gal kai tinimas atslugs taip ir liks? smile.gif o tavo kaip buvo?
Atsakyti
Nesinervuok Edytka 4u.gif , pas mane irgi viena koja labiau patinus negu kita buvo, dar ir dabar ant vienos kojos ties keliais tinimas laikosi, bet mane patikino, kad tai susitvarkys, reikia laiko.. mirksiukas.gif , mėnesį laiko iš vis geriau į save nežiūrėti, nes aš apžiūrinėdama kiekvieną dieną vis ką nors įtartino rasdavau, tai nelygu, tai per daug mėlyna ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iewukas @ 2007 02 13, 14:47)
Mano nuomone, žinok geriau pirma sukūsti, o tik paskui operuotis, tada gydytojas tiksliai matys, ką ten pas tave reik koreguoti, nes kai yra antsvoris, tai vienaip atrodo, o sukūdėjus visai kitaip (iš savo patirties žinau). doh.gif
pvz. aš kai suplonėjau, tai tos "jojiko kelnės" dar labiau išryškėjo ir akis badyt pradėjo biggrin.gif , kai buvau pilnesnė kažkaip į akis nekrito..

Labukas.SORRY uz neismanyma,bet noriu suzinoti ka vadinate jojiko kelnemis?g.gif Gal ir pas mane jos yra! blush2.gif Nes man nepatinka kazkuom mano kojytes.Nors nesu stora,bet kazkas jose po gimdymu pababaisejo.Ugis 165cm o svoris 53kg.Kazka negrazaus jose izvelgiu. verysad.gif Tai gal cia ir yra tos jojiko kelnes???? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sindi*: 06 kovo 2007 - 14:08
niu labas nerginos smile.gif siandien jau 5 diena ,jausmas kojose vis gereja smile.gif tik dar tebera tai kai atrodo kad "oda nuo mesos plysta" smile.gif bet nieko,kentet galima smile.gif Sindi o "jojiko kelnes " tai slaunu isorine puse ar kaip cia pavadint ,zodziu tie "ziaurus" atsikisimai kurie maiso gyvent lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edytka @ 2007 03 06, 23:37)
niu labas nerginos smile.gif  siandien jau 5 diena ,jausmas kojose vis gereja smile.gif  tik dar tebera tai kai atrodo kad "oda nuo mesos plysta"  smile.gif bet nieko,kentet galima smile.gif  Sindi o "jojiko kelnes " tai slaunu isorine puse ar kaip cia pavadint ,zodziu tie "ziaurus" atsikisimai kurie maiso gyvent  lotuliukas.gif
Aisku,supratau dabar kaip atrodo tos jojiko kelnes.Dekui uz atsakyma.Einu apziureti savo koju. doh.gif
Atsakyti
Gal kas galit padet,kur Siauliuose galima nusipirkt tu tauriu,kur vaikystei ant plauciu dedavo? 4u.gif
Girdejau labai padeda celiulito naikinimui... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sindi* @ 2007 03 06, 14:07)
Nes man nepatinka kazkuom mano kojytes.Nors nesu stora,bet kazkas jose po gimdymu pababaisejo.

tai tikrai nebus "jojiko kelnes" schmoll.gif Paprastai tos vadinamos "jojiko kelnes" yra igimtas figuros bruozas, kuris nekinta nei priaugant, nei metant svori. Kaip tik dazniausiai prie mazesnio svorio jos dar labiau isryskeja.
Turiu as sita defekta ir puoseleju vilti kazkada juo atsikratyti. Negaliu sakyti, kad tai man tiesiog trukdo gyventi, taciau be tu kelniu jausciausi zymiai geriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikius @ 2007 03 09, 14:48)
Gal kas galit padet,kur Siauliuose galima nusipirkt tu tauriu,kur vaikystei ant plauciu dedavo? 4u.gif

čia reiktų paskaityt temą apie celiulitą,bet taurių nemanau,kad yra kur kitur pirkt išskyrus Vilnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikius @ 2007 03 09, 13:48)

Kur vaikystėj ant plaučių dėdavo nepadės, turi būti specialios - silikoninės, ir Šiauliuose jų nėra.
Atsakyti
mergaites, o pas Viksraiti galima darytis issimoketinai? 4u.gif
ir labai del jusu dziaugiuosi bigsmile.gif as pati noreciau nusiurbti keliu vidines puses ir lasiukus "bikini zonoj", nezinau kaip cia paaiskinti. zodziu panasu i vistos slaunele doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 11 kovo 2007 - 13:08
ir dar noriu paklausti ax.gif
tinklapyje radau kaina- 500lt vienas plotas, 10x20cm. ar tai reiskia kad vieno kelio sutvarkymas ir bus 500?
Atsakyti
na manau kad ir bus 500lt. geriausia butu kad nueitum pati Vi-Vian i konsultaciaja ,tada viskas paaiskes kaip ir kiek smile.gif konsultacija kainuoja 30 lt lyg tai smile.gif
Atsakyti