Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

QUOTE(žalga @ 2007 01 31, 11:33)
prieblanda, dabar naudoju 2 proc. BHA losjoną. Man patinka, o ar realaus poveikio turi - sunku pasakyti, kai daug kitų priemonių naudoju (kol kas biggrin.gif )

Dar patiko anglies kaukė, drėkinantis gelis veidui. Buvau užsisakius ir kitų mėginukų - kitkas labai neužkabino. Arba dabar tiesiog neprisimenu

Be to, atbaido siuntimo iš Europos kaina. Jeigu mėginukai, tai keli eurai, o jei bent vieną produktą perki, tai doh.gif  doh.gif

Aha, siuntimo kainos labiausiai ir atbaido doh.gif Bet mano draugė mokosi Olandijoj, tai galėčiau jos prašyti parvežti porą bonkiukų, tik neapsisprendžiu, ar aš pasiryžusi tiek mokėti, laukti, be to, stengiuosi save įtikinti, kad ir Lietuvoj ką gero galima nusipirkt, tik reikia paieškoti ax.gif
Atsakyti
Tam gerai mėginukai. Jie gi nė 1,5 lt nekainuoja. O, tarkim, kremo mėginuko pakanka 3-4 kartams. Aš išbandžiau, nes labai labai ir labai seniai knietėjo biggrin.gif

Dabar ramu ant dūšios. Ir toliau esu visa ieškojimuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 01 29, 14:17)
realiai neesu macius, bet kazkada ieskojau didelio sepecio veidui, tai Sarmoj uzklausiau pardavejos, tai vos ne kiekvineos firmos pasirodo yra sepeciai, tik nesupratau kodel ju neishdelioja - reik paklaust, tada jos parodo. pabandyk klustelt  mirksiukas.gif

tai kad visi sepeciai buna isdelioti firminiuose stenduose tongue.gif gal tik neatkreipdavai demesio cool.gif
Atsakyti
dabar turiu erdesos ir body shopo didelius sepetukus ir vienareiksmiskai sakau kad body shopo daug geresnis
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 02 01, 18:50)
dabar turiu erdesos ir body shopo didelius sepetukus ir vienareiksmiskai sakau kad body shopo daug geresnis

Kiek kainavo Body Shop'o?
Atsakyti
as pirkau pigiau bet siaip kainuoja 60
Atsakyti
Nusipirkau Body Shop'o ir Avon sepeteli. Tai TBS su niekuo nepalyginsi schmoll.gif Jam lygiu tiesiog nera! Toks svelnus ir toks mielas! Avon irgi neblogas, bet siek tiek badosi ir svelnumas kitoks ax.gif Dar bandziau Erdesos sepeteli, tai sakyciau kad nuo Avon niekuo nesiskyria g.gif
Atsakyti
Turiu TBS pati didziausia pudrai,ir dar pudrai turiu issukama,tai labai patogu rankinej nesiotis...Dabar reiks dar nusipirkt TBS akims ir lupoms blush2.gif kaina tik idomu kokia
Atsakyti
QUOTE(Paparace @ 2007 02 15, 21:56)
Turiu TBS pati didziausia pudrai,ir dar pudrai turiu issukama,tai labai patogu rankinej nesiotis...Dabar reiks dar nusipirkt TBS akims ir lupoms blush2.gif  kaina tik idomu kokia

man ir reikia ir tik TBS...
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2007 02 15, 23:14)
man ir reikia ir tik TBS...

Ne ilgai jau mums liko laukt, tuoj bus ir Kaune friends.gif As jau antram gundaus bigsmile.gif
Atsakyti
as tai irturiu viena pudrai, viena seseliams, bet noreciau lupoms ir pacio didziausio...
Atsakyti
QUOTE(Paparace @ 2007 02 15, 22:56)
Turiu TBS pati didziausia pudrai,ir dar pudrai turiu issukama,tai labai patogu rankinej nesiotis...Dabar reiks dar nusipirkt TBS akims ir lupoms blush2.gif  kaina tik idomu kokia

o issukamo sepetelio sereliu ilgis nors kiek skyriasi nuo didziausio sepetelio? ax.gif
Atsakyti