Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 01 26, 00:12)
Šėrelius nėra ką lygint, iš tiesų. Su savo senuoju teptuku, matyt, prisidariau problemų verysad.gif
Aš turėjau omeny, kad man tas ilgas šepetuko kotas nėra patogus. ax.gif

man irgi patinka, kad kotas trumpesnis, patogiau ax.gif
Atsakyti
o gal kas nors bandėte Avono pudros šepetuką?Tiesiog klausiu todėl,kad nelabai turiu laiko visos temos perskaityti, būtkit geros ir tolerantiškos, kadangi ketinu įsigyti,tai ir klausiu, kainytė dabar 10 lt, yra nuolaida,gal sakau, geras, nes Golden Rose,kur turiu truputį per šiurkštus,bet trumpu kotu, patogu nešiots rankinėje, tačiau norisi švelensnio,tai sakau,gal Avon geras yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 01 27, 16:33)
o gal kas nors bandėte Avono pudros šepetuką?Tiesiog klausiu todėl,kad nelabai turiu laiko visos temos perskaityti, būtkit geros ir tolerantiškos, kadangi ketinu įsigyti,tai ir klausiu, kainytė dabar 10 lt, yra nuolaida,gal sakau, geras, nes Golden Rose,kur turiu truputį per šiurkštus,bet trumpu kotu, patogu nešiots rankinėje, tačiau norisi švelensnio,tai sakau,gal Avon geras yra smile.gif

turejau Avon, tarnavo ilgai, bet man nepatinka, kad ilgas kotas, su Erdesos patogiau smile.gif
Atsakyti
Man šiuo atveju šereliai svarbiau yra,ar švelnūs jie?
Atsakyti
o gal zinot ar buna pirkt Isadora kosmetiniu sepeteliu, teptuku ir kt? ju puslapy tai yra, o ar lietuvoj parduotuvese buna? nesu kazkaip macius g.gif

http://www.isadora.c...200391154339984
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2007 01 28, 17:24)
o gal zinot ar buna pirkt Isadora kosmetiniu sepeteliu, teptuku ir kt? ju puslapy tai yra, o ar lietuvoj parduotuvese buna? nesu kazkaip macius g.gif

http://www.isadora.c...200391154339984

realiai neesu macius, bet kazkada ieskojau didelio sepecio veidui, tai Sarmoj uzklausiau pardavejos, tai vos ne kiekvineos firmos pasirodo yra sepeciai, tik nesupratau kodel ju neishdelioja - reik paklaust, tada jos parodo. pabandyk klustelt mirksiukas.gif
Atsakyti
Aveda sepeeli naudoju jau kokius 8 metus ir jis kaip naujas thumbup.gif . Pirkau Le Meridien viesbutyje.
Atsakyti
O aš įsimylėjusi savo mini šepetukų rinkinį. Va tokį:

user posted image

Labai patogu, kad yra su dėkliuku - paprasta įsimesti į rankinę ar lagaminą biggrin.gif

Iš pradžių buvo baisu, kad dėl trumpesnio koto bus nepatogu. Ale nė velnio. Kur mano senieji šepetėliai net nebežinau. Kažkur renka dulkes matyt
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 01 27, 17:44)
Man šiuo atveju šereliai svarbiau yra,ar švelnūs jie?

na taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 01 30, 23:17)
O aš įsimylėjusi savo mini šepetukų rinkinį. Va tokį:

user posted image

Labai patogu, kad yra su dėkliuku - paprasta įsimesti į rankinę ar lagaminą  biggrin.gif

Iš pradžių buvo baisu, kad dėl trumpesnio koto bus nepatogu. Ale nė velnio. Kur mano senieji šepetėliai net nebežinau. Kažkur renka dulkes matyt

Ooooo, ką aš matau bigsmile.gif

Gal ir kosmetikos iš ten bandėt? ax.gif
Atsakyti
žalga labai grazus sepeteliu rinkinukas smile.gif
Atsakyti
prieblanda, dabar naudoju 2 proc. BHA losjoną. Man patinka, o ar realaus poveikio turi - sunku pasakyti, kai daug kitų priemonių naudoju (kol kas biggrin.gif )

Dar patiko anglies kaukė, drėkinantis gelis veidui. Buvau užsisakius ir kitų mėginukų - kitkas labai neužkabino. Arba dabar tiesiog neprisimenu

Be to, atbaido siuntimo iš Europos kaina. Jeigu mėginukai, tai keli eurai, o jei bent vieną produktą perki, tai doh.gif doh.gif
Atsakyti