Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

Is sepeteliu naudoju:
pudrytei - Erdesos (nelabai patinka, mano jautriai odai per kietas, ieskau naujo), skaistalams - Artdeco (patinka, kiek didesnis, suapvalintas) ir Elizabeth Arden (mazesnis, intensyviau dazo) sepetelius, seseliams - YSL (mano mylimiausias ir kolkas is visu turimu pats paciausias, tinka net pravedimui daryt thumbup.gif ), Elizabeth Arden ir Lindex (pigus ir pagrindui tepti labai neblogas), pravedimui - Artdeco (tikrai labai patogi plunksnele, piesia kaip flomasteris, nes yra pakankamai trumpa ir gero kietumo) 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinot kiek sitas sepetelis tbs'e kainuoja ir ar parduodamas atkirai, ne rinkinyje? O gal galit pasiulyt tokios formos sepeteliu kitu firmu? smile.gif
user posted image
Papildyta:
as pati naudoju upstage dideli sepeteli kompakt.pudrai, man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 27 lapkričio 2007 - 15:08
QUOTE(Kelsey @ 2007 11 27, 16:05)
sveikos, gal zinot kiek sitas sepetelis tbs'e kainuoja ir ar parduodamas atkirai, ne rinkinyje? O gal galit pasiulyt tokios formos sepeteliu kitu firmu? smile.gif

nepamenu kiek tiksliai kainuoja, bet kad parduodamas atskirai, tai tikrai mirksiukas.gif
Turiu tokį pat. porą kartų panaudojau, ir nusprendžiau, kad nemoku su juo elgtis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 11 27, 16:13)
nepamenu kiek tiksliai kainuoja, bet kad parduodamas atskirai, tai tikrai  mirksiukas.gif
Turiu tokį pat. porą kartų panaudojau, ir nusprendžiau, kad nemoku su juo elgtis  verysad.gif

nu nu nu jau nemoki, labai labai paprasta bigsmile.gif tiesiog gal igudziu truksta, as dabar net pirstais nebetepu (nebent bunu isvaziavusi ir sepecio ner po ranka), labai patogu, labai paprasta, labai n aturaliai atrodo, bandyk dar ir pavyks 4u.gif neleisk sepeciuio tave nugalet smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 28, 08:09)
nu nu nu jau nemoki, labai labai paprasta  bigsmile.gif  tiesiog gal igudziu truksta, as dabar net pirstais nebetepu (nebent bunu isvaziavusi ir sepecio ner po ranka), labai patogu, labai paprasta, labai n aturaliai atrodo, bandyk dar ir pavyks  4u.gif neleisk sepeciuio tave nugalet smoke.gif

lotuliukas.gif gal reiks dar kokį sykį pabandyt. Žiūrėsim kuris kurį įveiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 11 27, 16:05)
user posted image
Papildyta:
as pati naudoju upstage dideli sepeteli kompakt.pudrai, man patinka thumbup.gif

Zinok sitas sepetelis man nerealus, kainavo apie 60lt.nu nepigiai, bet tai man simta kartu geriau nei su kempine, tiek pudros nesunaudoja skystos, kiek kempine. Siaip as pati dazau ji lyg kaip ant popieriaus paisyciau ka nors, lotuliukas.gif arba kaip tvora isisvaizduoji dazo tai vat panasiai ir veida dazyk lotuliukas.gif (cia rimtai)
Atsakyti
Sveiki, perskaiciau tema ir taip iseina kad geriausi sepeteliai TBS nes rinkausi ir erdesos ir sios firmos, daugiau domina seseliu tepimui sepetelis, tai vizdelto pirktis TBS? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 12 03, 22:40)
Sveiki, perskaiciau tema ir taip iseina kad geriausi sepeteliai TBS nes rinkausi ir erdesos ir sios firmos, daugiau domina seseliu tepimui sepetelis, tai vizdelto pirktis TBS?  g.gif

Geresni smashbox arba MAC ax.gif
Tik Lietuvoj jie nelabai žinomi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, perskaiciau tema ir taip iseina kad geriausi sepeteliai TBS nes rinkausi ir erdesos ir sios firmos, daugiau domina seseliu tepimui sepetelis, tai vizdelto pirktis TBS?  g.gif

aš už TBS nuuu arba MAC'ą. bet mūsų sąlygomis paprasčiau TBS įsigyti ir tikrai labai kokybiški šepečiai good.gif
Atsakyti

Seseliams man nepakeiciamas YSL sepetelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 12 03, 23:40)

Balsuoju už TBS good.gif Bet man labai knieti ir MAC išbandyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DODA: 04 gruodžio 2007 - 08:32
Na kad MAC geri tai itariu nes kosmetika ju superine bet tai siustis juos tada reikia o su braskemis nelabai moku dar draugauti... tai tada teks TBS isigyti, dekui mergaites uz konsultacija smile.gif
Atsakyti