Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

Mergaites, o kaip su sepeteliu plovimu g.gif As tai juos plaunu su sampunu ir kaukyte uzdedu biggrin.gif ax.gif Bet gi karts nuo karto juos dezinfekuoti reikia. Zinau,kad toki skysti turi Mac ir Mufe. Gal zinot dar kokiu firmu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 05, 03:16)
Mergaites, o kaip su sepeteliu plovimu g.gif  As tai juos plaunu su sampunu ir kaukyte uzdedu  biggrin.gif  ax.gif Bet gi karts nuo karto juos dezinfekuoti reikia. Zinau,kad toki skysti  turi Mac ir Mufe. Gal zinot dar kokiu firmu  g.gif

Firmos nepasakysiu, bet vilniuje mega kristianoj yra specialus dezinfekuojantis sepeteliu valiklis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip su sepeteliu plovimu g.gif  As tai juos plaunu su sampunu ir kaukyte uzdedu  biggrin.gif  ax.gif Bet gi karts nuo karto juos dezinfekuoti reikia. Zinau,kad toki skysti  turi Mac ir Mufe. Gal zinot dar kokiu firmu  g.gif

O kam dezinfekuot? Nes logiškia mąstant ir galvos palukus bei odą reikėtų dezinfekuot mastau.gif Ar aš čia kažką praleidau? unsure.gif

Aš irgi šampūnas+kaukė ar balzamą uždedu, tik jei Margaritos šampūnu plaunu, tada balzamo nereikia biggrin.gif F_A, va tau idėja kur tą šampūną padėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 05, 08:43)
O kam dezinfekuot? Nes logiškia mąstant ir galvos palukus bei odą reikėtų dezinfekuot mastau.gif  Ar aš čia kažką praleidau?  unsure.gif

Aš irgi šampūnas+kaukė ar balzamą uždedu, tik jei Margaritos šampūnu plaunu, tada balzamo nereikia  biggrin.gif  F_A, va tau idėja kur tą šampūną padėt  biggrin.gif

o geras rimtai bigsmile.gif o sepetelius reikia dezinfekuot, ypac tuos kuriais kremine pudra tepama, nes senstant ir gendant kosmetikai juose ivairios bakterijos pradeda veistis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 05, 08:47)
o geras rimtai bigsmile.gif  o sepetelius reikia dezinfekuot, ypac tuos kuriais kremine pudra tepama, nes senstant ir gendant kosmetikai juose ivairios bakterijos pradeda veistis rolleyes.gif

Tai taip išeina, kad su paprastais plovikliais tos bakterijos neišsiplauna? unsure.gif O jei peroksidu pamakaluot? bigsmile.gif biggrin.gif Aišku, ilgainiui šepetėliai blondinais pavirstų lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 05, 08:53)
Tai taip išeina, kad su paprastais plovikliais tos bakterijos neišsiplauna?  unsure.gif  O jei peroksidu pamakaluot?  bigsmile.gif  biggrin.gif    Aišku, ilgainiui šepetėliai blondinais pavirstų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Jei artimu metu busiu kristianoj, galesiu paziuret kiek tas ploviklis kastuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 05, 08:58)
Firmos nepasakysiu, bet vilniuje mega kristianoj yra specialus dezinfekuojantis sepeteliu valiklis mirksiukas.gif

Sepetelius dezinfekuoti butina smile.gif F A lauksiu ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti

aš ir taip pat.. mačiau MAC ta skystį, bet pagailėjau pinigų.. lauksiu F_A žinių, įdomu, koks kiekis ten jo
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 05, 15:31)
aš ir taip pat.. mačiau MAC ta skystį, bet pagailėjau pinigų.. lauksiu F_A žinių, įdomu, koks kiekis ten jo

As turbut jau Mac siusiuos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 05, 16:05)
As turbut jau Mac siusiuos mastau.gif

nu palaukim gi.. gal ten visai geras bus
Atsakyti
Nu aš neviernas tamošius vis tiek pasiklausiau visuomenės sveikatą studijuojančios sesers, kuri turi ir mikrobiologijos kursą, tai dėl šepetėlių dezinfekcijos sakė truputį persūdyta, nes bakterijoms išgyventi ir daugintis reikia gana palankių sąlygų, o jei ta "dezinfekcija" atliekama pas kelintą plovimą, o plaunama, tarkim, kartą per savaitę, tai tie spec. plovikliai yra pirkėjų mulkinimas cool.gif
O kam labai norisi dezinfekcijos, tada sakė reikia būti nuosekliems ir dezinfekuoti viską: plauni rankas su muilu, tada nusivalai su dezinfekciniu skysčiu, nusiprausei po dušu - labiausiai bakterijom aplipusias viečikes irgi dezinfektorium prasieini biggrin.gif aišku, nuo tokių ekstremumų, ne tik kūnas, bet ir smegenys apserga rolleyes.gif

Atsakyti
Sis tas apie sepeteliu prieziura ir plovima stai cia!
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 05, 22:20)
Nu aš neviernas tamošius vis tiek pasiklausiau visuomenės sveikatą studijuojančios sesers, kuri turi ir mikrobiologijos kursą, tai dėl šepetėlių dezinfekcijos sakė truputį persūdyta, nes bakterijoms išgyventi ir daugintis reikia gana palankių sąlygų, o jei ta "dezinfekcija" atliekama pas kelintą plovimą, o plaunama, tarkim, kartą per savaitę, tai tie spec. plovikliai yra pirkėjų mulkinimas  cool.gif
O kam labai norisi dezinfekcijos, tada sakė reikia būti nuosekliems ir dezinfekuoti viską: plauni rankas su muilu, tada nusivalai su dezinfekciniu skysčiu, nusiprausei po dušu - labiausiai bakterijom aplipusias viečikes irgi dezinfektorium prasieini  biggrin.gif  aišku, nuo tokių ekstremumų, ne tik kūnas, bet ir smegenys apserga  rolleyes.gif

o tai kiek rusiu tu bakteriju yra doh.gif manau yra ir tokios, kurios veisiasi naturaliu sereliu sepetukuose...
"dirty makeup brush is not only unhygienic but is quite likely to worsen or cause more breakouts, rashes or any other pre-existing conditions. Especially, if you have very sensitive skin or rosacea. Therefore, you should always clean your makeup brushes as they almost always have build ups of makeup, oil and bacteria. Besides, cleaning your makeup brushes will ensure that your makeup brushes will last for a very long time to come and keep them in tip top condition for your next use"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 06 gruodžio 2007 - 15:48