Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 22, 00:26)
DODA, tai ruosiesi pirkti Bare Escentuals seselius akims bigsmile.gif ??? kad klausi del sepetelio g.gif  blush2.gif as irgi noreciau pameginti tuos seselius ax.gif

Norėčiau blush2.gif Tik bandau save sulaikyti, nes šešėlių atsargų dar mažiausiai 5 metams turiu doh.gif
Atsakyti
Gal kas esate bande sephora sepetelius?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Savaitgali nusipirkau YSL sepetuka seseliams maisyti - Nr. 3 Eye Shadow Blender Brush wub.gif Dengia jis pasakiskai - spalvas padaro ne tokias intensyvias, kokios jos yra, labai tinka seseliavimui, taigi esu 100 proc. patenkinta savo pirkiniu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
O aš šiandien pasiėmiau iš pašto savo smashbox kelioninį šepetėlių rinkinuką
user posted image
blush
eye shadow blender
cream eye liner and
eye contour
Dar nebandžiau, bet manau nenusivilsiu thumbup.gif

tik mano standartiniai šepetėliai netelpa į tą dėklą, nes yra ilgesni verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 28 sausio 2008 - 09:03
Ką galit pasakyti apie Erdesos šepetėlius šešėliams? g.gif
Atsakyti
Turiu Erdesos sepetuka seseliams, nezinau, nieko ypatingo, na svelnus toks rolleyes.gif dabar lauku MAC sepeteliu, paziuresim ko cia ta MAC karstine pasauli apemus, brangus anys , bet sako visam gyvenimui jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 28, 11:09)
Turiu Erdesos sepetuka seseliams, nezinau, nieko ypatingo, na svelnus toks rolleyes.gif dabar lauku MAC sepeteliu, paziuresim ko cia ta MAC karstine pasauli  apemus, brangus anys , bet sako visam gyvenimui jau  lotuliukas.gif

Na, geriau turėti porą gerų šepetėlių, nei kokį komplektuką iš 20 šepetėlių už 10 Lt 4u.gif
Prieš 15 metų pirkau natūralaus plauko pudros šepetėlį. Kainavo nežmoniškus pinigus, bet jis iki šiol toks pat kaip buvo. Šereliai neiškrito, forma nepakitus ir manau dar tiek tarnaus.
Na, taip pat yra skirtumas ir tepant kosmetiką kokybišku šepetėliu ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 28 sausio 2008 - 11:20
o ką daro šitas? ax.gif
user posted image

rašo, kad For applying and blending eye shadow. tai irgi spalvų maišymui? mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 28, 11:19)
Na, geriau turėti porą gerų šepetėlių, nei kokį komplektuką iš 20 šepetėlių už 10 Lt  4u.gif
Prieš 15 metų pirkau natūralaus plauko pudros šepetėlį. Kainavo nežmoniškus pinigus, bet jis iki šiol toks pat kaip buvo. Šereliai neiškrito, forma nepakitus ir manau dar tiek tarnaus.
Na, taip pat yra skirtumas ir tepant kosmetiką kokybišku šepetėliu  ax.gif

bigsmile.gif net 15 metų bigsmile.gif
tai kokios firmos šepetėlis? ax.gif
p.s. tikriausiai jau parkeliavo mano Bare Escentuals šepetėliai rolleyes.gif Lėksiu šiandien į paštą pasiimit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 01 28, 11:31)
o ką daro šitas? ax.gif
user posted image

rašo, kad For applying and blending eye shadow. tai irgi spalvų maišymui? mastau.gif

Aga, jis labai ryskiai neteps rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 28, 11:36)
bigsmile.gif  net 15 metų  bigsmile.gif
tai kokios firmos šepetėlis?  ax.gif
p.s. tikriausiai jau parkeliavo mano Bare Escentuals šepetėliai   rolleyes.gif  Lėksiu šiandien į paštą pasiimit  bigsmile.gif

Firmos nežinau, ant koto neužrašyta blush2.gif
Papildyta:

Man klausimas kilo. Kuo skiriasi smudger ir blender g.gif
draugė Maskvoj turi tokį user posted image smudger brush
Aprašymas The perfect tool for a "smoky eye" look. One end is made of dense foam, ideal for thick, bold smudging, and the other end is a brush that achieves a softer lighter smoky effect.

Tai jo paskirtis kaip ir blender brush ar ne g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 28 sausio 2008 - 12:24
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 28, 12:20)
Firmos nežinau, ant koto neužrašyta  blush2.gif
Papildyta:

Man klausimas kilo. Kuo skiriasi smudger ir blender  g.gif
draugė Maskvoj turi tokį user posted image  smudger brush
Aprašymas The perfect tool for a "smoky eye" look. One end is made of dense foam, ideal for thick, bold smudging, and the other end is a brush that achieves a softer lighter smoky effect.

Tai jo paskirtis kaip ir blender brush ar ne  g.gif

Teisingai, smudger yra skirtas akis "apduminti" (nu ir issireiskiau, bet matyt supratai biggrin.gif ), jis ne tepa, o teplioja, lyg kokia pvz anglimi ant rankos teptum, , o blender'is ryskiai nedazo, jis labai gerai susvelnina ir sulieja tarkim 2 spalvas rolleyes.gif
Atsakyti