Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

QUOTE(Ferrari @ 2008 01 28, 11:31)
Supratau  4u.gif
O kokį rinktis, ryškiam šėšėlių tepimui? smashbox kažkaip nerandu nieko, o ką iš M.A.C. rinktis?

Kaip tik siandien M.A.C. pasiprasiau sepetelio seseliams ir dave 239. M.A.C. seselius tepa ryskiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 28, 17:41)
Ferrari, aciu labai uz patarimus 4u.gif
Man kilo keletas klausimuku - koks geresnis sepetelis kreminei pudrai -  smashbox ar M.A.C.? Ir ar reikia meteoritams, ruzui, biriai pudrai ar skaistalams skirtingu sepeteliu - ar nera kokio vieno universalaus? g.gif Juk be to, kad nepigiai kainuoja, reikia ir moketi dazytis jais visais ax.gif

Kuris geresnis, gali pasakyti tik ta, kuri bandė ir vieną ir kitą. Aš nebandžiau kreminei pudrai M.A.C. , todėl negaliu lyginti. Apie smashbox jau rašiau savo atsiliepimus.
Kadangi meteoritai blizgūs, tai aš jiems naudoju atskirą šepetėlį.
O visas kitas pudras galima ir vienu tepti.
Skaistalus patogiau šiek tiek mažesniu nei pudros šepetėliu tepti. Jų ir forma būna specialiai padaryta. Nors veido formavimui aš naudojau M.A.C. pudros šepetėlį, bet smashbox man švelnesni (kadangi oda jautri, tai labai jaučiu skirtumą), todėl pardaviau ir dabar skruostams naudosiu iš rinkinuko (kurį šiandien gavau) šepetėlį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(BElge @ 2008 01 28, 18:03)
Kaip tik siandien M.A.C. pasiprasiau sepetelio seseliams ir dave 239. M.A.C. seselius tepa ryskiai  thumbup.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif Kas ir kur tau davė g.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 01 28, 19:03)
Kaip tik siandien M.A.C. pasiprasiau sepetelio seseliams ir dave 239. M.A.C. seselius tepa ryskiai  thumbup.gif

Pagrindinis seseliams butu 239 arba 242 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 28, 17:27)
Ačiū už patarimą  4u.gif Kas ir  kur tau davė  g.gif

Parduotuvej pardaveja lotuliukas.gif M.A.C. stenduose jos nelabai paslaugios, tai net apsidziaugiau patarima gavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 01 28, 18:36)
Parduotuvej pardaveja  lotuliukas.gif M.A.C. stenduose jos nelabai paslaugios, tai net apsidziaugiau patarima gavus  biggrin.gif

Čia kaip suprantu, ne Lietuvos žemelėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 28, 17:38)
Čia kaip suprantu, ne Lietuvos žemelėj  g.gif

Nea, pardaveja dar kaip tik paklause, is kur esu. Kai atsakiau is Lietuvos - palingavo galva ir patvirtino, kad pas mus M.A.C. nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 28, 17:28)
O tai jau išbandei B.E.  pudrai šepetėlį?

labai simboliškai bet išbandžiau. (rytoj ryte normaliai išbandysiu biggrin.gif )
Pirmas įspūdis - šiurkštus jis unsure.gif Bent jau lyginant su TBS tai doh.gif
Bet, kaip ir sako reklamoj - idealiai surenka visą mineralinę pudrą iš dangtelio, t.y. prie šerelių gerai prisikabina ta pudra, ir, toks jausmas, kad ant veido taip pat geriau nugula (bent jau Veil ...su Foundation dar nebandžiau - šita turėtų dar geriau nugulti rolleyes.gif ). TBS, kadangi švelnus, labai paviršutiniškai padengdavo.
nzn ar ką nors supratot iš mano rašliavos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 28, 19:29)
labai simboliškai bet išbandžiau. (rytoj ryte normaliai išbandysiu  biggrin.gif )
Pirmas įspūdis - šiurkštus jis  unsure.gif  Bent jau lyginant su TBS tai  doh.gif
Bet, kaip ir sako reklamoj - idealiai surenka visą mineralinę pudrą iš dangtelio, t.y. prie šerelių gerai prisikabina ta pudra, ir, toks jausmas, kad ant veido taip pat geriau nugula (bent jau Veil ...su Foundation dar nebandžiau - šita turėtų dar geriau nugulti  rolleyes.gif ). TBS, kadangi švelnus, labai paviršutiniškai padengdavo.
nzn ar ką nors supratot iš mano rašliavos  doh.gif

Supratau, ir jaučiu nepirksiu. Žinau, kad ir E.Ž. geriau su šiurkštesniu dengti, bet negaliu aš su šiurkščiais. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 01 21, 10:40)
Gal galit pasakyti kiek LT kainuoja sitas mini rinkinukas is TBS? Aciu 4u.gif
user posted image

80 lt kainuoja...

O ką tik šito skyrelio paveikta nusipirkau:

user posted image
Nr. 190. Eslauda, ar nesugrybinau - čia makiažo pagrindui? g.gif
Atsakyti
Ferrari, kiek mokejai uz 'Smashbox" sepeteli kreminei pudrai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 01 28, 21:07)
80 lt kainuoja...

O ką tik šito skyrelio paveikta nusipirkau:

user posted image
Nr. 190. Eslauda, ar nesugrybinau - čia makiažo pagrindui?  g.gif

Sitas thumbup.gif Puikus pirkinukas thumbup.gif Tik jei Ebay pirkai, tai gali buti neorginalus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 28, 20:46)
Sitas  thumbup.gif  Puikus pirkinukas  thumbup.gif Tik jei Ebay pirkai, tai gali buti neorginalus  unsure.gif

Aha, pirkau ebay blink.gif blink.gif . Kaip dabar reikės atskirti? Kai gausiu, prašysiu pagalbos "nustatant tapatybę". Rašo, kad 100% original lotuliukas.gif
Atsakyti