Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

Viena mergina rase temoje apie rutuline pudra, kad priziuri sepetelius, plauna su spec sampunu, bet taip ir nesupratau, kokia ten ta prieziura, o ji daugiau nieko ir nepasake, gal kuri is jusu irgi plauna priziuri? Nes jauciu man irgi reikalas pribrendo sepetelius savo ismaudyti:)))))Tik bijau sugadinti...
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 08 03, 11:47)
Viena mergina rase temoje apie rutuline pudra, kad priziuri sepetelius, plauna su spec sampunu, bet taip ir nesupratau, kokia ten ta prieziura, o ji daugiau nieko ir nepasake, gal kuri is jusu irgi plauna priziuri? Nes jauciu man irgi reikalas pribrendo sepetelius savo ismaudyti:)))))Tik bijau sugadinti...

As ji irgi plaunu, karta i menesi ax.gif

Sudrekinu, paskui siek tiek paprasto sampuno ir gerai isskalauk ax.gif

Tik labai svelniai ji plauk, nes jei bet kaip tai paskui bus didelis kaltunas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 08 03, 09:47)

Nežinau, kaip Lietuvoje, bet pvz. užsienyje yra ir specialūs šampūnai šepetėliams. Nes jie ten po 30-50 Dolerių, tai...
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 08 03, 11:08)
As ji irgi plaunu, karta i menesi  ax.gif

Sudrekinu, paskui siek tiek paprasto sampuno ir gerai isskalauk  ax.gif

Tik labai svelniai ji plauk, nes jei bet kaip tai paskui bus didelis kaltunas  ax.gif

Aš dar ir balzamo uždedu, tada toks švelnutis pasidaro ir nesivelia (kas būdinga senesniems šepetėliams) ax.gif

Atsakyti
Dekui, einu ir as savuju prausti....
Atsakyti
As savo sepetelius plaunu svelniu skystu muilu arba vaikisku sampunu. Po to dar patepu plauku balzamu ir tada gerai isskalauju. Ir dar slapia issukuoju su retom sukom smile.gif
Atsakyti
ot tas sepetukas : prieziuros reikalauja kaip koks jorksyro terjeras biggrin.gif
Atsakyti
Turiu viena sepetuka toki pirkta Droge, sustumiama auksinej pakuotej, tai nu jau kaip seriasi... doh.gif O plaut tai dar neprisireike, nes beveik nenaudoju ax.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas pirmą kartą išploviau naują šepetuką iš Erdesos su paprastu plaukų šampūnu ir paskui dar balzamu perploviau, tai jau toks švelnuolis pasidarė wub.gif thumbup.gif Slysta per veidą ne tas žodis ir kur kas geriau padengia pudrą bigsmile.gif Tik va bėdelė - dabar jis tokis išsipūtęs, kad nebetelpa į Carlo di Roma rutulinės pudros bonkiuką doh.gif Naujo šepetuko visai nenoriu pirkt, nes greičiausiai bus per mažas, o ką daryt neišmanau visai blush2.gif Gal jūs kokią išeitį esat radusios? mastau.gif ax.gif

Atsakyti
Aš irgi užvakar išsiploviau savo pudros šepetėlį su šampūnu tai ir maniškis dabar toks švelnutis, bet neišsipūtė, liko toks, koks ir buvo smile.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau šią temą ir galvojau kokias niekais čia užsiimat beprausdamos tuos šepetėlius. blink.gif Tada paėmiau savąjį irgi išploviau - pasaka wub.gif Plaunant tokia spalvyte vanduo bėgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 29, 07:59)
Prieš kelias dienas pirmą kartą išploviau naują šepetuką iš Erdesos su paprastu plaukų šampūnu ir paskui dar balzamu perploviau, tai jau toks švelnuolis pasidarė  wub.gif  thumbup.gif  Slysta per veidą ne tas žodis ir kur kas geriau padengia pudrą  bigsmile.gif  Tik va bėdelė - dabar jis tokis išsipūtęs, kad nebetelpa į Carlo di Roma rutulinės pudros bonkiuką  doh.gif  Naujo šepetuko visai nenoriu pirkt, nes greičiausiai bus per mažas, o ką daryt neišmanau visai  blush2.gif  Gal jūs kokią išeitį esat radusios? mastau.gif  ax.gif

o tai jei rutuliukus perdet i koki didesni bankiuka, kad ir nuo saldainiu kokiu g.gif
Atsakyti