Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

pudrai turiu erdesos trumpakoti sepeteli is voveres plaukiuku, skaistalams ir rutulinei ir bodyshopo, o antakius dazau su erdesos sepeteliu skirtu seseliams. visi man jie labai geri
Atsakyti
maciau kazkokiam zurnale reklama, kad erdesa paruosusi kaledoms sepeteliu rinkini, gal kuri turit ir kokia jo kaina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 12 27, 00:53)
maciau kazkokiam zurnale reklama, kad erdesa paruosusi kaledoms sepeteliu rinkini, gal kuri turit ir kokia jo kaina? bigsmile.gif

Na nezinau, ji puslapyje nieko tokio nera, reiketu i parduotuve uzsukti ax.gif

http://www.erdesa.lt..._...1&Itemid=33
Atsakyti
tai ar pasakys kuri kiek body shop'o sepeteliai kainuoja? visos sneka, bet nei viena nepasako, kiek kainuoja lotuliukas.gif tongue.gif

ir dar norejau pasiklaust koki man reiketu pirkt sepeteli brozinei kompaktinei pudrai, kuria naudosiu skruostam kaip skaistalus? niu kokia forma sepetelio geriausiai tiktu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2006 12 27, 15:10)
tai ar pasakys kuri kiek body shop'o sepeteliai kainuoja? visos sneka, bet nei viena nepasako, kiek kainuoja lotuliukas.gif  tongue.gif

ir dar norejau pasiklaust koki man reiketu pirkt sepeteli brozinei kompaktinei pudrai, kuria naudosiu skruostam kaip skaistalus? niu kokia forma sepetelio geriausiai tiktu?smile.gif

~ 60lt

Manau tau tiktu toks sepetelis mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2006 12 27, 14:10)
tai ar pasakys kuri kiek body shop'o sepeteliai kainuoja? visos sneka, bet nei viena nepasako, kiek kainuoja lotuliukas.gif  tongue.gif

Body Shop šepetėlio kaina - 60 Lt. Yra mažesnis skaistalams - 34 Lt (berods).

Aš gavau TBS šepetėlį dovanų, tai man jo kotas per ilgas, ne taip patogu dažytis, kaip su trumpesniu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss_Lumholdt: 27 gruodžio 2006 - 13:16
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 27, 13:13)
~ 60lt

Manau tau tiktu toks sepetelis  mirksiukas.gif

user posted image

bet kuris is situ? o erdesos sepeteliu, kur galima isigyt?
jau radau kur:)

o tai gal man skaistalam tas trecias geriausiai tiktu? g.gif ai neisivaizduoju lotuliukas.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bird: 27 gruodžio 2006 - 14:24
QUOTE(bird @ 2006 12 27, 16:19)
bet kuris is situ? o erdesos sepeteliu, kur galima isigyt?
jau radau kur:)

o tai gal man skaistalam tas trecias geriausiai tiktu? g.gif ai neisivaizduoju lotuliukas.gif  g.gif  doh.gif

yra Cup'e ax.gif

Na taip 1 arba 3 mirksiukas.gif
Atsakyti
man atrodo, kiad tiek pudrai, tiek skaistalams tinka erdesos pats pirmasis. tiesiog thumbup.gif kaina apie 12-14 lt
as uz TBS mokejau 20eu unsure.gif man atrodo, kad jis pudrai nelabai tinka, labiau skaistalams, perlams, nes kazkoks paplokscias. bet kaip uztepa wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 12 27, 15:33)
man atrodo, kiad tiek pudrai, tiek skaistalams tinka erdesos pats pirmasis.  tiesiog thumbup.gif kaina apie 12-14 lt
as uz TBS mokejau 20eu unsure.gif man atrodo, kad jis pudrai nelabai tinka, labiau skaistalams, perlams, nes kazkoks paplokscias. bet kaip uztepa  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o kaip Jūs juo tepate blush2.gif gavau dovanų, bet nelabai man išeina, kažkaip "nusimakliavoju" blush2.gif ar čia "įdirbio" reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2006 12 27, 22:47)
o kaip Jūs juo tepate  blush2.gif gavau dovanų, bet nelabai man išeina, kažkaip "nusimakliavoju"  blush2.gif ar čia "įdirbio" reikia  g.gif

Pirmas dalykas, apie kurį reikia pagalvoti - ar ne per tamsi pudra, antras - ar ne per daug vienu ypu tepat. O paskui praktika, praktika ir dar kartą praktika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 12 28, 00:21)
Pirmas dalykas, apie kurį reikia pagalvoti - ar ne per tamsi pudra, antras - ar ne per daug vienu ypu tepat. O paskui praktika, praktika ir dar kartą praktika  biggrin.gif

tai va dabar prieš veidrodį "pasisedėjau" lyg ir pavyko blush2.gif bet pudra tokia labai jau blizgi g.gif nebent tik vakarėliui tinka ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti