pudrai turiu erdesos trumpakoti sepeteli is voveres plaukiuku, skaistalams ir rutulinei ir bodyshopo, o antakius dazau su erdesos sepeteliu skirtu seseliams. visi man jie labai geri
maciau kazkokiam zurnale reklama, kad erdesa paruosusi kaledoms sepeteliu rinkini, gal kuri turit ir kokia jo kaina?

QUOTE(^^liutuke @ 2006 12 27, 00:53)
maciau kazkokiam zurnale reklama, kad erdesa paruosusi kaledoms sepeteliu rinkini, gal kuri turit ir kokia jo kaina? 

Na nezinau, ji puslapyje nieko tokio nera, reiketu i parduotuve uzsukti

http://www.erdesa.lt..._...1&Itemid=33
tai ar pasakys kuri kiek body shop'o sepeteliai kainuoja? visos sneka, bet nei viena nepasako, kiek kainuoja
ir dar norejau pasiklaust koki man reiketu pirkt sepeteli brozinei kompaktinei pudrai, kuria naudosiu skruostam kaip skaistalus? niu kokia forma sepetelio geriausiai tiktu?

ir dar norejau pasiklaust koki man reiketu pirkt sepeteli brozinei kompaktinei pudrai, kuria naudosiu skruostam kaip skaistalus? niu kokia forma sepetelio geriausiai tiktu?

QUOTE(bird @ 2006 12 27, 15:10)
tai ar pasakys kuri kiek body shop'o sepeteliai kainuoja? visos sneka, bet nei viena nepasako, kiek kainuoja

~ 60lt
Manau tau tiktu toks sepetelis

QUOTE(bird @ 2006 12 27, 14:10)

Body Shop šepetėlio kaina - 60 Lt. Yra mažesnis skaistalams - 34 Lt (berods).
Aš gavau TBS šepetėlį dovanų, tai man jo kotas per ilgas, ne taip patogu dažytis, kaip su trumpesniu.

QUOTE(Lalaa @ 2006 12 27, 13:13)
bet kuris is situ? o erdesos sepeteliu, kur galima isigyt?
jau radau kur:)
o tai gal man skaistalam tas trecias geriausiai tiktu?

QUOTE(bird @ 2006 12 27, 16:19)
bet kuris is situ? o erdesos sepeteliu, kur galima isigyt?
ai neisivaizduoju

yra Cup'e

Na taip 1 arba 3

man atrodo, kiad tiek pudrai, tiek skaistalams tinka erdesos pats pirmasis. tiesiog
kaina apie 12-14 lt
as uz TBS mokejau 20eu
man atrodo, kad jis pudrai nelabai tinka, labiau skaistalams, perlams, nes kazkoks paplokscias. bet kaip uztepa

as uz TBS mokejau 20eu

QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 12 27, 15:33)
man atrodo, kiad tiek pudrai, tiek skaistalams tinka erdesos pats pirmasis. tiesiog
kaina apie 12-14 lt
as uz TBS mokejau 20eu
man atrodo, kad jis pudrai nelabai tinka, labiau skaistalams, perlams, nes kazkoks paplokscias. bet kaip uztepa

as uz TBS mokejau 20eu

o kaip Jūs juo tepate

QUOTE(barskuolyte @ 2006 12 27, 22:47)
o kaip Jūs juo tepate
gavau dovanų, bet nelabai man išeina, kažkaip "nusimakliavoju"
ar čia "įdirbio" reikia 

Pirmas dalykas, apie kurį reikia pagalvoti - ar ne per tamsi pudra, antras - ar ne per daug vienu ypu tepat. O paskui praktika, praktika ir dar kartą praktika

QUOTE(prieblanda @ 2006 12 28, 00:21)
Pirmas dalykas, apie kurį reikia pagalvoti - ar ne per tamsi pudra, antras - ar ne per daug vienu ypu tepat. O paskui praktika, praktika ir dar kartą praktika 

tai va dabar prieš veidrodį "pasisedėjau" lyg ir pavyko

Ačiū