Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

QUOTE(Rasytee @ 2007 01 16, 23:02)
nesupratau kaip krempudra uzsitept su sepetuku ???

drinks_cheers.gif aš irgi pirmą kartą girdžiu unsure.gif
Šiandien nusipirkau Erdesos 436 A šetepuką, tai kažko nelabai maloniai bado man, gal priprasiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 16 sausio 2007 - 23:46
Turiu tokį, kaip 921, tik ne Erdesos, bet geros firmos, tik va nežinau, kam konkrečiai toks skirtas? nes pudrų nelabai naudoju, tk meteoritus ax.gif
Atsakyti
kur pirkot ta sepetuka?
beje, rodos YSL turi krempudra kartu su teptuku tokioj rusvoj pakuotej
Atsakyti
ar aš kur pirkau? duty free pardėj ax.gif jis tokis auksinis su natūraliais šereliais rolleyes.gif susistumia uždarant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 17, 11:52)
kur pirkot ta sepetuka?
beje, rodos YSL turi krempudra kartu su teptuku tokioj rusvoj pakuotej

as buvau apie sia pudra uzklausus skyrelyje apie kremines pudras.. bet nesulaukiu atsiliepimu unsure.gif
o kremine pudra as irgi teplioju su teptuku biggrin.gif labai graziai pasidengia veidas.. tik reikia man nauja teptuka nusipirkt, nes kur turiu tai man per siurkstus (turiu is zaros), reikes isigyt is TBS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 01 16, 23:07)
Na man tai neduria tas sepetelis ne kiek  schmoll.gif  O jei po isplovimo tai isvis svelnutis buna  wub.gif Nors aisku isgirtojo BodyShopinio sepetelio nenaudojus, gal su tuo palyginus ir duria  g.gif

QUOTE(vita82 @ 2007 01 16, 23:44)
drinks_cheers.gif  aš irgi pirmą kartą girdžiu  unsure.gif
Šiandien nusipirkau Erdesos 436 A šetepuką, tai kažko nelabai maloniai bado man, gal priprasiu  g.gif

duria ir man is erdesos, kenciu is paskutiniuju biggrin.gif reikes is TBS pirkti pati didziausia, nes dabar turiu vidutini, tai nepatogu pudruotis su juo, nors labai svelnus..
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 01 16, 21:34)
lorke20, kaip jis atrodo? bigsmile.gif

tikriausiai istu fotkyciu cia butu nr.18 ax.gif kazkas panasaus...bet patariu pirkt geros kokybes...siaip artaip jis atsiperka...ikempines jau daugiau sukisau pinigu(dar prigeria pudros-extra,....)
na bet kai pirksi bus nurodyta kam skirtas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2007 01 17, 16:44)
duria ir man is erdesos, kenciu is paskutiniuju biggrin.gif  reikes is TBS pirkti pati didziausia, nes dabar turiu vidutini, tai nepatogu pudruotis su juo, nors labai svelnus..

as turiu erdesos seseliu teptuka, tai visai patinka wub.gif bet TBS manu butu dar geresnis rolleyes.gif
Atsakyti
Man patinka Golden Rose šepetukas,nedidukas toks, kaip tik į kosmetinę įsidėti,liuks dalykėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2007 01 17, 15:44)
duria ir man is erdesos, kenciu is paskutiniuju biggrin.gif  reikes is TBS pirkti pati didziausia, nes dabar turiu vidutini, tai nepatogu pudruotis su juo, nors labai svelnus..

Man tai labai malonus šepetėlis iš Erdesos Erdesos 436 A, nedidukas, daug vietos neužima ir labai patogus naudotis smile.gif Ir dar šereliai nebyra kaip kitų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 01 22, 03:15)
Man tai labai malonus šepetėlis iš Erdesos Erdesos 436 A, nedidukas, daug vietos neužima ir labai patogus naudotis  smile.gif  Ir dar šereliai nebyra kaip kitų  4u.gif

as ji irgi noriu isigyti ax.gif
Atsakyti
Siandien jau normaliai isbandziau Erdesos 436 A sepeteli, svelnus, malonus, gerai atlieka savo darba smile.gif graziai veidukas atrodo wub.gif
Atsakyti