Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

QUOTE(vaivulis @ 2007 06 01, 13:16)
http://ambrazas.pusl...bazas/index.php
visa info galim arasti cia  smile.gif  bent jau klaipedoje tai yra ir sekso prekese. siaip tikrai man padejo ir noras atsirado ir poreikis smile.gif

Ten jiu tiiieeek daaaaaug,butent koki tu naudojai>> ?kiek kainavo??
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2007 06 01, 15:36)
Ten jiu tiiieeek daaaaaug,butent koki tu naudojai>> ?kiek kainavo??

naudojau liquid gold, taip sakant ne karve tekainuoja tai gali ir kitus pabandyti, kainavo man apie 30 lt, bet jo ilgam uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivulis @ 2007 06 02, 22:37)
naudojau liquid gold, taip sakant ne karve tekainuoja tai gali ir kitus pabandyti, kainavo man apie 30 lt, bet jo ilgam uztenka smile.gif

tai ar padejo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivulis @ 2007 06 27, 12:00)
tai ar padejo? smile.gif

ir man ydomu user posted image
Atsakyti
o tas aliejukas rimtai padeda? blink.gif geras tokio dalykelio dar negirdejau biggrin.gif
Atsakyti
Vartoju kt 4 menesius, per pirmus 3 viskas buvo normaliai, niekad nebuvau sexo manijake, tad ir nepastebejau noro dingimo, taciau per paskutini menesi kazkas negerai darytis pradejo. Staiga svoris pakilo ir nekrenta, noras dingo kaip i vandeni, su draugu kartu esam beveik 2 metai, myliu ji, noriu su juo miegot, gera salia jo, bet myletis nenoriu. Dingo noras ir tiek. Jis nieko nesako, bet man jau kaip ir nemalonu paciai ir gaila jo.. verysad.gif Aj, ir dar tikejaus kad pradejus vartot kt TEN bus sausiau (esu ne karta ta girdejusi), bet ne velnio... unsure.gif
Atsakyti
kaip jau buvau rasiusi, man noras visiskai galima sakyti uvo dinges - labai daug ka isbandem, taciau rezultatu nebuvo jokiu, paskui viena drauge pasiule ta aliejuka pabandyt, na ji reikia pries sueiti atsukti arba i kokia lekstute ipilti - svarbiausia kad nebutu per daug nes paskui galva ima skaudeti. na man tai super tas dalykelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikituke @ 2006 02 08, 17:50)
Meskit gert kontraceptikustai tikras noro slopintojas!!!! Net ir Jarine!!!!

Pas mane ir ta pati problema.Buvau nustojus gerti tabletes,beje geriu YARINA,bet nieko, noras neatsirado.Visa ši problema atsirado,bent jau man, po gimdymo. g.gif
Atsakyti
Visos temos neskaičiau , bet noriu pasakyti. Man ir to noro nėra . Bet supratau viena dalyka , jai guldama i lova galvosi aš to nenoriu ir gausis ne kas , būna kad net su vyru susipyksti. Reikia papraščiausiai kitaip galvoti , prisimink kaip tai buna malonu pagalvok kad partneris pats , pats pačiausios na ir taip toliau......... galima plėstis ir plėstis

O del aliejuku nežinau nebandžiau , gal reiktu pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rramaske @ 2007 07 09, 12:45)
Pas mane ir ta pati problema.Buvau nustojus gerti tabletes,beje geriu YARINA,bet nieko, noras neatsirado.Visa ši problema atsirado,bent jau man, po gimdymo. g.gif

tai gal po gimdimo pakito hormonu pusiausvyra? siaip yra tyrimai, galima tuos hormonus atstatyti ir viska sbus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivulis @ 2007 07 09, 11:51)
tai gal po gimdimo pakito hormonu pusiausvyra? siaip yra tyrimai, galima tuos hormonus atstatyti ir viska sbus gerai smile.gif

reikes paklaust savo ginekologės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gwettul @ 2007 07 03, 15:09)
Vartoju kt 4 menesius, per pirmus 3 viskas buvo normaliai, niekad nebuvau sexo manijake, tad ir nepastebejau noro dingimo, taciau per paskutini menesi kazkas negerai darytis pradejo. Staiga svoris pakilo ir nekrenta, noras dingo kaip i vandeni, su draugu kartu esam beveik 2 metai, myliu ji, noriu su juo miegot, gera salia jo, bet myletis nenoriu. Dingo noras ir tiek. Jis nieko nesako, bet man jau kaip ir nemalonu paciai ir gaila jo..  verysad.gif  Aj, ir dar tikejaus  kad pradejus vartot kt TEN bus sausiau (esu ne karta ta girdejusi), bet ne velnio...  unsure.gif

Tu nori, kad butu sausiau? blink.gif pavartosi kokius 2 metus ir bus sausa iki skausmo. As tai sia problema (noro nebuvima) pasalinau drastiskai - meciau KT biggrin.gif Nekalbant, kad jau buvo nuo ju ir kt.problemu.. dabar esu laiminga, patenkita, vel megaujuos normaliais pojuciais ir gyvenimu. Tik krutine dar nesumazejo ir svoris nenukrito (uzdejo man tos tabletkos kokius 3-4 kg)
Atsakyti