as asmeniskai pakeiciau kt ir pobiski viskas ima tvarkytis, ir sausra dingo ir svoris normalizavosi, tik ginekologas sake kad viskas madaug po pusmecio turetu atsistoti i savo vietas

QUOTE(zhmonija @ 2007 07 09, 12:53)
Tu nori, kad butu sausiau?
pavartosi kokius 2 metus ir bus sausa iki skausmo. As tai sia problema (noro nebuvima) pasalinau drastiskai - meciau KT
Nekalbant, kad jau buvo nuo ju ir kt.problemu.. dabar esu laiminga, patenkita, vel megaujuos normaliais pojuciais ir gyvenimu. Tik krutine dar nesumazejo ir svoris nenukrito (uzdejo man tos tabletkos kokius 3-4 kg)

As kai 7 men.geriau Logest. Kai svoris padidejio 6 kg.
Noras dingo.Jei anksciau sekso reikejo 3 - 4 kartus per diena,savaitgaliais galejau isvys is lovos neislipti.
Tai po Loges uztekdavo 2 kartus per savaite.Iskart ir nesupratau kas atsityko.BUvau tada labai jauna.
Kai pagymdziau norejau isideti Mirena,ne jioje maziausias kekkis garmonu.
Tai buvo kai kokiu problemeliu ir israse 2-3 men.pavartuoti Jeanine.
Kas idomiausia
Po 2 savaiciu vartojimo pradejau jausti kaip ispustas balionas.....svoris augo greit.
Tik kad pasirinkimo neturejau nes reikejio man tu tableciu del sveikatos.
Paskui kai pradejau 2 pakuote vartuoti svoris nukryto.......Dar siek tiek laikausi dietos.

Ka tik nedariau ir spec.pratimus ir budama nescia tepiau kremus ir po tepiau...ir dabar tepiu....rezuljtatas buvo tik ....gal 10 proc.pagerejio.
O dabar per menesi krutine isgrozejio.Idomu kai mesiu KT ...VEL bus minksta , ne stangri??
Noras kol kas nedingo
Kai galesi iskart idesiu Mirena
na visos kt, neduoda jau nieko tokio labai gero organizmui, vienokiu ar kitokiu atveju kaip ir visi vaistai jos ir gydo ir kenkia- pasikeicia hormonu balansas, del to dingsta noras, gydo spuogus, reguliuoja cikla ir t.t. bet bent jau man kt atrodo saugiausia, nesvarbu ar dingsta noras ar ne

Man irgi dingo noras. Bet aš kitaip išsprendžiau problemą. Vyras nori mylėtis kiekvieną vakarą, man užtektų 1-2 kartų per savaitę. Kai aš nenoriu, naudojam lubrikantą, man tuo metu švelnumas, glamonės, aišku be orgazmo, o jam labai gerai. Ir vyras patenkintas, ir man gerai, nes jaučiuosi mylima. Dėl gerų santykių verta pasistengti, o be to patenkintas vyras ir dėl manęs pasistengia kitose srityse. Kai man užkyla noras, tai lubrikanto nebereikia.
nora pakelti gi galima ivairiais budais - filmai, glamones, malonus prisiminimai

Su sita problema ir as susiduriau,kai bandziau naudot kontraceptini zieda. Po keliu menesiu teko nutraukt naudojima, nes sexas pasidare visai nemalonus.
QUOTE(alinute_m @ 2006 02 08, 20:52)
na cia tema tokia - vien apie kontraceptikus.
tai delto ir raso visi - kad nenoras yra sukeliamas netinkamu kontraceptiniu priemoniu.
jei noro nebeliko pries pradedant vartoti zieda, kai tu nevartojai kontraceptiku (kaip as suprantu), tai cia ne kontraceptiniuose esme, o kituose dalykuose (na nebeliko meiles draugui, gal esi nuolat pavargusi, gal koks organizmo issekimas, gal seksas su draugu prastokas... na ka as zinau).
tokiu atveju, tau si tema netiks, siulau tada tema perkelti i kita skyriu, pvz. vyrai ir moterys.
o tau sekso is esmes nebesinori, ar tik su tuo vaikinu? kokius dar vaistus vartoji, jei vartoji (cia nebutinai kontraceptikai, bet pvz. antidepresantai ar kokios svorio metimo piliules)
tai delto ir raso visi - kad nenoras yra sukeliamas netinkamu kontraceptiniu priemoniu.
jei noro nebeliko pries pradedant vartoti zieda, kai tu nevartojai kontraceptiku (kaip as suprantu), tai cia ne kontraceptiniuose esme, o kituose dalykuose (na nebeliko meiles draugui, gal esi nuolat pavargusi, gal koks organizmo issekimas, gal seksas su draugu prastokas... na ka as zinau).
tokiu atveju, tau si tema netiks, siulau tada tema perkelti i kita skyriu, pvz. vyrai ir moterys.

o tau sekso is esmes nebesinori, ar tik su tuo vaikinu? kokius dar vaistus vartoji, jei vartoji (cia nebutinai kontraceptikai, bet pvz. antidepresantai ar kokios svorio metimo piliules)

o brangiosios,prisiskaiciau tiek daug,tai isdrysiu ir as paklausti,ar gali buti,kad del kontraceptiniu tableciu nepatiriu orgazmo?KT vartoju jau beveik dveji metai,o orgazmo nebepatiriu jau 3 menuo...staiga eme ir viskas dingo?o gal tai gali lemti,kad as isvykau gyventi i airija?oras ir visa kita...?...
QUOTE(Mijos mama @ 2007 11 03, 23:42)
o brangiosios,prisiskaiciau tiek daug,tai isdrysiu ir as paklausti,ar gali buti,kad del kontraceptiniu tableciu nepatiriu orgazmo?KT vartoju jau beveik dveji metai,o orgazmo nebepatiriu jau 3 menuo...staiga eme ir viskas dingo?o gal tai gali lemti,kad as isvykau gyventi i airija?oras ir visa kita...?...
Manau kad tai psihologine problemele,atsipalaiduosi,priprasi prie klimato ir viskas bus OK.

Aisku gali buti ir del KT,jau po pusesmetu vartojimo sumazeja pojuciai.
Bet kadangi tu jau 2 metus vartoji ir viskas buvo gerai,

Na aš geriu Lyndinette 30. Dar tik pirma pakuotė, bet nejaučiu jokių šalutinių poveikių. Priešingai, aistra visada buvo, bet pastaruoju metu apie nieką kitą galvoti nebegaliu
Taip noriu savojo, kad net naktimis sapnuoju
žodžiu nežinau kaip čia yra, bet aš kol kas labai džiaugiuosi kad pradėjau vartoti KT.
Čia perskaičiau daug neigiamų atsiliepimų, bet manau ne man vienai taip pasisekė, ar yra ir daugiau laimingųjų?

Čia perskaičiau daug neigiamų atsiliepimų, bet manau ne man vienai taip pasisekė, ar yra ir daugiau laimingųjų?

Aš irgi daug labiau noriu, vien tik dėl to, kad jaučiuosi saugi