Vartojau tik Mercilon. Noro 0, problemos su pilvu, meciau.
QUOTE(Deiva02 @ 2008 10 15, 00:35)
Kai vartojau KT jokio noro
nebuvo, norejau tik valgyt
, bet kai pradejau klijuoti KP taaaip nooriu
, kiekviena diena
, Paciai keista 

As irgi pastebiu kas noras mazesnis, nei kol nenaudojau kontrocepcijos. Naudoju jau daug laiko KP. Bet man visai nieko, va o mano pazistama tik prisiklijavo pleistra, tai i vyra net ziureti nenori. Prasikankino abu pora menesiu, susibare visiskai ir nusiklijavo velniop..

niu va mergaites...
meciau KZ ir isidejau varine spirale
ziuresim kaip cia man seksis. Daba su mazium ligoninej guliu, tai kai grysiu, muset uzpulsiu vyra

meciau KZ ir isidejau varine spirale

ziuresim kaip cia man seksis. Daba su mazium ligoninej guliu, tai kai grysiu, muset uzpulsiu vyra

O aš geriu "Cilest" jau 5mėnesius ir aistra tikrai nesiskundžiu, netgi atvirkščiai - man reikia dar daugiau nei anksčiau...
Todėl mano nuomone, reikia rast sau tinkamiausius KT tuomet viskas

Man lb sumazine buvo ta aistra,nora..net nejauku buvo pries vyra,nes jis nori o as ne pagalvot nenoriu..tai sakydavau jog pavargus,arba galva skauda,arba dar kas.Aisku tokiu dalyku ilgai neisisukinesi,todel pasikalbejom atvirai su vyru.
Kita diena keliavau pas gine,ji man patvirtino jog mazina..kadangi man dar ir svoris augt pradejo)nes apetitas dvigubejo ),tai meciau as tas KT.
Kita diena keliavau pas gine,ji man patvirtino jog mazina..kadangi man dar ir svoris augt pradejo)nes apetitas dvigubejo ),tai meciau as tas KT.

Kazkada buvau cia rasiusi, jog man KZ beprotiskai sumazino aistra , bet buvau pasiryzus ir toliau kenteti.
taciau viena diena, kai sexas tapo nebepakeliamas ir norejos zliumbti del to "nenoro myletis" supratau - viskas. Na ir meciau as ji. Zieda, ne vyra, nebijokit
Jau apie menesiuka kaip nebenaudoju jo ir viskas puiku
Pirma savaite galejau istisa para nelipti is lovos
O dabar tai nera gal taip, kad istisai noreciau, bet tiesiog mane sujaudinti yra daug paprasciau ir praktiskai MB kaskart noredamas gali mane suvilioti
Zinoma, prezervatyvai nera geriausia iseitis poroms, kuriu aktyvus sexualinis gyvenimas, nes ir MB nelabai tinka, ir kaina dabar beprotiska[Durex 7 su centais
], bet kol kas pasidziaugsim
O poto bandyt gal reikes kazka is kontraceptiku vel..Nors dabar pagalvojus tai siurpas nueina kunu...

QUOTE(DeeLady @ 2008 11 10, 00:28)
Kazkada buvau cia rasiusi, jog man KZ beprotiskai sumazino aistra , bet buvau pasiryzus ir toliau kenteti.
taciau viena diena, kai sexas tapo nebepakeliamas ir norejos zliumbti del to "nenoro myletis" supratau - viskas. Na ir meciau as ji. Zieda, ne vyra, nebijokit
Jau apie menesiuka kaip nebenaudoju jo ir viskas puiku
Pirma savaite galejau istisa para nelipti is lovos
O dabar tai nera gal taip, kad istisai noreciau, bet tiesiog mane sujaudinti yra daug paprasciau ir praktiskai MB kaskart noredamas gali mane suvilioti
Zinoma, prezervatyvai nera geriausia iseitis poroms, kuriu aktyvus sexualinis gyvenimas, nes ir MB nelabai tinka, ir kaina dabar beprotiska[Durex 7 su centais
], bet kol kas pasidziaugsim
O poto bandyt gal reikes kazka is kontraceptiku vel..Nors dabar pagalvojus tai siurpas nueina kunu...

Saunuole, sveikinu

Niekada net nebūčiau tokio dalyko ir pagalvojus kad KT gali mažinti aistrą, būčiau kaltinusi tik save bet daugiau nieko blogo neįtarusi nors ir visokių rūšių esu naudojusi

Jo, as pritariu, kad mazina.. gal ne aistra,o pats noras silpneja, na gal panasiai
pati netikejau kad taip gali buti, bet buvo

Na, mano kontraceptiniu tableciu naudojimo patirtis sako, kad mazina
ir is vis as bent jau pastebejau, kad KT naudojimas apkarpo emocinius ekstremumus - na, viskas taip apie viduriuka;- nei labai gerai, nei labai blogai. Tai matyt ir aistra veikia atitinkamai..

ir is vis as bent jau pastebejau, kad KT naudojimas apkarpo emocinius ekstremumus - na, viskas taip apie viduriuka;- nei labai gerai, nei labai blogai. Tai matyt ir aistra veikia atitinkamai..

nu zinokit prisidesiu ir as, kad niekada negalvojau, kad KT gali sumazinti aistra...
nu bet ir pati tai pajutau,...
o kai darau ta 7 dienu tarpa kai lauku mmm tai taip ziaurei norisi
nu bet tada jau negaliu... ech..
ot kaip buna