Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

Vartojau tik Mercilon. Noro 0, problemos su pilvu, meciau.
Atsakyti
QUOTE(Deiva02 @ 2008 10 15, 00:35)
Kai vartojau KT jokio noro smileysex.gif nebuvo, norejau tik valgyt blush2.gif  blush2.gif  fool.gif  help.gif , bet kai pradejau klijuoti KP taaaip nooriu smileysex.gif , kiekviena diena blush2.gif  ax.gif , Paciai keista good.gif

As irgi pastebiu kas noras mazesnis, nei kol nenaudojau kontrocepcijos. Naudoju jau daug laiko KP. Bet man visai nieko, va o mano pazistama tik prisiklijavo pleistra, tai i vyra net ziureti nenori. Prasikankino abu pora menesiu, susibare visiskai ir nusiklijavo velniop.. doh.gif Zodziu visom skirtingai..
Atsakyti
niu va mergaites... mirksiukas.gif
meciau KZ ir isidejau varine spirale thumbup.gif
ziuresim kaip cia man seksis. Daba su mazium ligoninej guliu, tai kai grysiu, muset uzpulsiu vyra smileysex.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš geriu "Cilest" jau 5mėnesius ir aistra tikrai nesiskundžiu, netgi atvirkščiai - man reikia dar daugiau nei anksčiau... tongue.gif lotuliukas.gif Todėl mano nuomone, reikia rast sau tinkamiausius KT tuomet viskas thumbup.gif
Atsakyti
Man lb sumazine buvo ta aistra,nora..net nejauku buvo pries vyra,nes jis nori o as ne pagalvot nenoriu..tai sakydavau jog pavargus,arba galva skauda,arba dar kas.Aisku tokiu dalyku ilgai neisisukinesi,todel pasikalbejom atvirai su vyru.
Kita diena keliavau pas gine,ji man patvirtino jog mazina..kadangi man dar ir svoris augt pradejo)nes apetitas dvigubejo ),tai meciau as tas KT. unsure.gif
Atsakyti
Kazkada buvau cia rasiusi, jog man KZ beprotiskai sumazino aistra , bet buvau pasiryzus ir toliau kenteti. g.gif taciau viena diena, kai sexas tapo nebepakeliamas ir norejos zliumbti del to "nenoro myletis" supratau - viskas. Na ir meciau as ji. Zieda, ne vyra, nebijokit lotuliukas.gif Jau apie menesiuka kaip nebenaudoju jo ir viskas puiku thumbup.gif Pirma savaite galejau istisa para nelipti is lovos hihihi.gif smileysex.gif O dabar tai nera gal taip, kad istisai noreciau, bet tiesiog mane sujaudinti yra daug paprasciau ir praktiskai MB kaskart noredamas gali mane suvilioti smile.gif Zinoma, prezervatyvai nera geriausia iseitis poroms, kuriu aktyvus sexualinis gyvenimas, nes ir MB nelabai tinka, ir kaina dabar beprotiska[Durex 7 su centais doh.gif ], bet kol kas pasidziaugsim biggrin.gif O poto bandyt gal reikes kazka is kontraceptiku vel..Nors dabar pagalvojus tai siurpas nueina kunu...
Atsakyti
QUOTE(DeeLady @ 2008 11 10, 00:28)
Kazkada buvau cia rasiusi, jog man KZ beprotiskai sumazino aistra , bet buvau pasiryzus ir toliau kenteti.  g.gif taciau viena diena, kai sexas tapo nebepakeliamas ir norejos zliumbti del to "nenoro myletis" supratau - viskas. Na ir meciau as ji. Zieda, ne vyra, nebijokit  lotuliukas.gif  Jau apie menesiuka kaip nebenaudoju jo ir viskas puiku  thumbup.gif Pirma savaite galejau istisa para nelipti is lovos hihihi.gif  smileysex.gif O dabar tai nera gal taip, kad istisai noreciau, bet tiesiog mane sujaudinti yra daug paprasciau ir praktiskai MB kaskart noredamas gali mane suvilioti smile.gif Zinoma, prezervatyvai nera geriausia iseitis poroms, kuriu aktyvus sexualinis gyvenimas, nes ir MB nelabai tinka, ir kaina dabar beprotiska[Durex 7 su centais doh.gif ], bet kol kas pasidziaugsim biggrin.gif O poto bandyt gal reikes kazka is kontraceptiku vel..Nors dabar pagalvojus tai siurpas nueina kunu...

Saunuole, sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niekada net nebūčiau tokio dalyko ir pagalvojus kad KT gali mažinti aistrą, būčiau kaltinusi tik save bet daugiau nieko blogo neįtarusi nors ir visokių rūšių esu naudojusi unsure.gif
Atsakyti
Jo, as pritariu, kad mazina.. gal ne aistra,o pats noras silpneja, na gal panasiai ax.gif pati netikejau kad taip gali buti, bet buvo doh.gif
Atsakyti
Na, mano kontraceptiniu tableciu naudojimo patirtis sako, kad mazina doh.gif
ir is vis as bent jau pastebejau, kad KT naudojimas apkarpo emocinius ekstremumus - na, viskas taip apie viduriuka;- nei labai gerai, nei labai blogai. Tai matyt ir aistra veikia atitinkamai.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Petit Petit: 26 lapkričio 2008 - 15:56
nu zinokit prisidesiu ir as, kad niekada negalvojau, kad KT gali sumazinti aistra... g.gif nu bet ir pati tai pajutau,... verysad.gif o kai darau ta 7 dienu tarpa kai lauku mmm tai taip ziaurei norisi lotuliukas.gif thumbup.gif nu bet tada jau negaliu... ech.. blush2.gif g.gif ot kaip buna biggrin.gif
Atsakyti
zinot mergaites net nemaniau,kad del KT taip gali buti... blink.gif unsure.gif bet pati su tuo susiduriau verysad.gif vartoju KT jau ilgai ir kuo toliau tuo maziau noro scare.gif net nezinau ka daryti toliau...nes vaikuciu su vyru dar neplanuojame verysad.gif
Atsakyti