QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 11 29, 19:06)
Tai vis tik kurie mažiausiai mažina?
Bandau prisegt apklausą, bet ko tai nesigauna 
todėl, kad nėra tokių, kurie labiausiai, priklauso nuo moters organizmo. Išsskyrus poodinę infekciją, skaičiau, kad kiek daryti tyrimai, tai injekcija labiausiai sumažina aistrą. Kitų hormoninių kontraceptikų - priklausomai nuo moters natūralaus hormonų lygio
Geriau KT vien tik del problematiskos veido odos.. Padejo!!! Na bet kiek salutiniu poveikiu-seksualinis saltumas vienas is ju, o dar ta emociju kaita..
va, as jau 2 men kai atsikraciau KZ
buvau pamirsus, kad sexas malonumu gali buti...
o ir siaip viskas pasikeite...atrodo, kad issilaisvinau nuo kazko, kas mane ilgai suwarze buvo....
buvau pamirsus, kad sexas malonumu gali buti...
Tikrai potraukis dingo
o ir veido oda pasikeitus geriau mercilon,bet pagaliau negersiu.
man Harmonetas kuri geriau gal kokius6 metus irgi mazino
dabar svarstau naujos kartos Azalia.. kazi kaip bus su sitais... ?... taip nesinori prie sargiu grizt...
O ar jau nustojai gerti edita? As geriau del problematiskos veido odos femina 335 ir diane 35 tikrai padejo,oda buvo lygi. geriau virs 4m, nusprendziau pakeisti i kitas nes tos labai mazino seksualini potrauki ir kaip sekei emociju kaita buvo kaip anglijos oras... taigi pasikeiciau i naujas tabletes ir noras grizo, ir emocijos susitvarke, bet veido oda ziuriu kad vel grizta, o as jau seniai nebepaaugle ir nzn ka daryt, taip nenoriu grizt prie tos dianes..
QUOTE(&edita @ 2008 11 29, 18:11)
Geriau KT vien tik del problematiskos veido odos.. Padejo!!! Na bet kiek salutiniu poveikiu-seksualinis saltumas vienas is ju, o dar ta emociju kaita.. 
QUOTE(nochinacija @ 2008 12 04, 17:12)
O ar jau nustojai gerti edita? As geriau del problematiskos veido odos femina 335 ir diane 35 tikrai padejo,oda buvo lygi. geriau virs 4m, nusprendziau pakeisti i kitas nes tos labai mazino seksualini potrauki ir kaip sekei emociju kaita buvo kaip anglijos oras... taigi pasikeiciau i naujas tabletes ir noras grizo, ir emocijos susitvarke, bet veido oda ziuriu kad vel grizta, o as jau seniai nebepaaugle ir nzn ka daryt, taip nenoriu grizt prie tos dianes.. 
man tas pats. veidas su KT susitvarke. o buvo labai baisus.
o noras dingo.
nzn ka daryt .bijau mesti
QUOTE(olialiaa @ 2008 12 08, 14:15)
man tas pats. veidas su KT susitvarke. o buvo labai baisus.
o noras dingo.

o noras dingo.
tai va, as pakeiciau dabar i kitas, silpnesnes tabletes ir noras sugrizo, bet atrodo veido oda grizta i prasta padeti vel taip pat
nu as ir patirties, kolkas dar trumpos, bet tikiuosi taip ir toliau bus... ir dar geriau...
jau daba bus pora men kai KZ atsisakiau :superspirale isidejau, tikrai nesigailiu... keiciuosi visapusiskai
, o
jau daba bus pora men kai KZ atsisakiau :superspirale isidejau, tikrai nesigailiu... keiciuosi visapusiskai