Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

QUOTE(taram-param @ 2009 01 18, 22:04)
o ka jus vartojat apsisaugojimui vietoj tableciu, nes ir as noreciau nutraukti, bo jau pastebejau, kad man labai daug problemu pradejo kelti tos tabletas, bet ziauriai bijau pastoti. apie vestuves dar net nesnekam su MB tai "netyciukas" man butu tikra tragedija vaizdžiai kalbant... kuo saugotis, kad buciau rami del nestumo?

gal pleistra pabandyk?
Atsakyti
man nuo pleistro stiprus salutinis buvo, bere oda, pries dienas pradedavo skaudeti krutine, pilva. Cia naudojant.
KT irgi ketinu mesti, netik potrauki musa, bet po 2 metu naudojimo eme listi salutinis poveikis : dazna pienlige, jautri krutine, grizo pilvo skausmai pries ir per menstruacijas, kuriuos zadejo isnyksiant naudojant KT.
Taigi pasikonsultavau su ginekologe, sake priprato organizmas prie KT ir kad dingtu visi nemalonus simptomai, reiktu gerti stipresnes, taip padidinant ivairiu ligu rizikas, nes hormonu butu dar daugiau.. Mastau grizti prie gumyciu ar dar ko, taip jau nuodytis nesinori, bet ir mucytis su prexervatyvais....
smile.gif
Atsakyti
Na, tuomet turbut tikrai reiskia, kad netinka tau jokie hormoniniai... sad.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif Oho ...pasiskaiciau ir nustebau blink.gif blink.gif pati asmeniskai vartoju vaistukus (jau pakeiciau 2 ) ir ne nuo vienu man nebuvo tokio salutinio poveikio kaip "to " nenorejimas blink.gif blink.gif
Na bet cia tikriausiai viskas priklauso nuo organizmo ...tai kas tinka vienai ne butiniai turi tikti kitai smile.gif
Atsakyti
man aistros niekas nemazino....nei kontraceptikai nei kas kitas.. blush2.gif
Atsakyti
As anksciau naudojau, KT (nepamenu pavadinimo) tai buvau priaugusi gal kokius 4kg ir jausdavausi istisa menesi kaip ne savame kune, o veliau buvau perejusi prie Belaros, ir pastebejau kad net oda pasidare grazesne, plaukai labiau zvilgejo.
siaip kad mazintu aistra tikrai nemanau, bet gali buti kad vienos KT tinka labiau, kitos maziau. reikia rasti 'savus' kontraceptikus
Atsakyti
QUOTE(katka26 @ 2009 01 13, 16:26)
Aš geriu Lyndinette20 ir galiu pasakyt,kad potraukio nebeliko jokio.Ko gero,teks mesti ir ieškot kt apsisaugojimo priemonių ax.gif

As irgi jas geriu, ir jokio potraukio man irgi nebeliko, tai kai eisiu pas GN tada prasysiu kontrazceptini zieda, gal tas pades, o jei ne tai reiks mesti
Atsakyti
As geriau Logest ir visiskai nebenoredavau myletis.. Net vyrui prdejus glamoneti ir siaip izanga daryti, nesusijaudindavau. verysad.gif Nutraukus kontraceptikus perejome prie prezervatyvu, bet ir is to jokios naudos, nes man jokio malonumo kai guma trinasi doh.gif Tai va, dabar esam ieskojimu ir diskusiju kelyje, nes nerandam geriausio varianto..
Atsakyti
man geriant tai nebuvo kad visiškai nesinorėjo, bet gerokai prislopino visus norus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ji.: 13 kovo 2009 - 12:36
QUOTE(astridabali @ 2009 03 10, 11:25)
As anksciau naudojau,  KT (nepamenu pavadinimo) tai buvau priaugusi gal kokius 4kg ir jausdavausi istisa menesi kaip ne savame kune, o veliau buvau perejusi prie Belaros, ir pastebejau kad net oda pasidare grazesne, plaukai labiau zvilgejo.
siaip kad mazintu aistra tikrai nemanau, bet gali buti kad vienos KT tinka labiau, kitos maziau. reikia rasti 'savus' kontraceptikus

As jau senokai naudoju Belara, ir man jos tinka ir patinka , kelis kartus net pamirsau isgerti laiku, bet nieko, bedu neturejau smile.gif Siaip nesu kitu bandziusi, bet nematau prasmes keisti, nei svoris auga, nei mieguistumas kamuoja kaip skaiciau nuo kitu KT buna.
o del nenoro myletis tai labai keista, manau tai susije ne tik su KT... jei taip butu tai tada daug ko nesinoretu
mano patirtyje tokiu dalyku nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marijanazo @ 2009 03 18, 11:19)

o del nenoro myletis tai labai keista, manau tai susije ne tik su KT... jei taip butu tai tada daug ko nesinoretu

Būkit tikros, nenoras mylėtis - tiesioginis KT padarinys. Tai buvo pagrindinė priežastis dėl ko mečiau KT. Tikiuosi niekada neteks prie jų grįžti schmoll.gif .

Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 03 12, 01:02)
As irgi jas geriu, ir jokio potraukio man irgi nebeliko, tai kai eisiu pas GN tada prasysiu kontrazceptini zieda, gal tas pades, o jei ne tai reiks mesti

Paskaityk apie KŽ pasisakymus, nes nuo jo ir labai dingsta noras... man ir taip buvo... doh.gif
Atsakyti