Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

QUOTE(Kukūška @ 2010 03 18, 00:44)
iki  kontracepcijos as sakydavau ,kad man reikejo vyru gimt (nes man i diena po kelis kart reikedavo  doh.gif ) ....tai tikiuosi bent puse ,kad sugriztu. wub.gif

drinks_cheers.gif
Jau puse metu nebegeriu KT, bet potraukis negrizta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukūška @ 2010 03 18, 01:44)
na man jau savaite kaip as be mirenos.Tikiuosi greit  iseis tas brudas(harmonai) is manes smile.gif

Po pusmečio organizmas pilnai išsivalys. Taip bent man sakė gydytoja, pašalinus Mireną.
Aš jau lygiai trys mėnesiai be Mirenos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukūška @ 2010 03 17, 23:44)
iki  kontracepcijos as sakydavau ,kad man reikejo vyru gimt (nes man i diena po kelis kart reikedavo  doh.gif ) ....tai tikiuosi bent puse ,kad sugriztu. wub.gif

Sugris tikrrai, tik reikia tureti kantrybes,laiko ir noro 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 17, 23:47)
drinks_cheers.gif
Jau puse metu nebegeriu KT, bet potraukis negrizta unsure.gif

Tai gal psichologiskai reikia labiau pasiruosti, gal problemu kokiu yra darbe,namie ir pan. Sexso reikia ne tik kuniskai noret, bet ir dvasiskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 18 kovo 2010 - 09:59
QUOTE(laumupė @ 2010 03 18, 00:08)
Po pusmečio organizmas pilnai išsivalys. Taip bent man sakė gydytoja, pašalinus Mireną.
Aš jau lygiai trys mėnesiai be Mirenos  smile.gif

Tikiuosi,kad issivalys unsure.gif

O kaip tau dabar pojuciai kokie yra?Ar dar vis ir lauki?
Atsakyti
QUOTE(Kukūška @ 2010 03 11, 22:32)
Idomu kada nutraukus save "pompuoti" hormonai atsiranda vel noras?

As po KT kazkur per menesi pajutau zymu pagerejima lotuliukas.gif Kol geriau KT - kazkoks kosmaras, lyg tai ir baimes pastoti nera - tik isdykauk, o nesinori, susijaudinimo jokio, tik galva kartais pagalvoja, kad butu gal ir gerai, bet ai... ko cia... ir be sekso neblogai smile.gif
Atsakyti
Seniau virš metų gėriau KT ir viskas buvo gerai, paskuj buvo pertrauka pusės metų ir vėl pradėjau vartoti tas pačias KT...tačiau dabar nebėra noro myletis, ta prasme vidus nori, bet "sausra" tam trukdo... doh.gif atrodo čia ne problema, yra lubrikantai ir panašiai, tačiau noriu,kad viskas būtų taip kaip būdavo puikiai prieš geriant KT...jau paskutinė pakuotė ir žiūrėsim kaip čia bus g.gif
Atsakyti
As susileidau harmonu... tai per 3 menesius gal 4 kartus ir zaidem.
verysad.gif verysad.gif
Vyro man nereikia , vis pilvo apacia skauda , viskas sausa... as nevilty
Atsakyti
QUOTE(Rodinka @ 2010 03 24, 10:29)
Kol geriau KT - kazkoks kosmaras, lyg tai ir baimes pastoti nera - tik isdykauk, o nesinori, susijaudinimo jokio, tik galva kartais pagalvoja, kad butu gal ir gerai, bet ai... ko cia... ir be sekso neblogai smile.gif

man taip pat... keiciau KT bet efekto nulis... dar anksiau bent nesausa budavo, dabar isvis kosmaras blink.gif net masciau kad gal geriau prezervatyvus panaudot, nes KT pinigu svaistymas kai to sekso net normaliai nera doh.gif vis galvoji ai rytoj, ai rytoj, bet na kiek vyras gali kentet doh.gif
Atsakyti
Gal yra tokie, kurie neturi sio pasalinio poveikio?
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2010 03 28, 13:21)
Gal yra tokie, kurie neturi sio pasalinio poveikio?

kiekviena gali individualiai paveikti g.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Aš ir vėl grįžau prie KT, tik deja man ir manau ta bėda grįžo, kol nevartojau atrodė kad noriu pastoviai ir pradėjus gert KT bus atsipalaidavimas ir viskas bus super, o dabar žiūriu, kad dingsta mano aistra unsure.gif Čia viskas dėl to tikriausiai, kad kaip ir dingsta tos mūsų vaisingos dienos, per kurias labiausiai norėdavosi, o dabar kaip ir neliko jų, ar aš čia per daug primąstau ?
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 03 29, 08:24)
Sveikos visos  4u.gif  Aš ir vėl grįžau prie KT, tik deja man ir manau ta bėda grįžo, kol nevartojau atrodė kad noriu pastoviai ir pradėjus gert KT bus atsipalaidavimas ir viskas bus super, o dabar žiūriu, kad dingsta mano aistra  unsure.gif Čia viskas dėl to tikriausiai, kad kaip ir dingsta tos mūsų vaisingos dienos, per kurias labiausiai norėdavosi, o dabar kaip ir neliko jų, ar aš čia per daug primąstau ?

Tesingai mąstai, nes kai nėra vaisingų dienų, organizmas nejaučia poreikio "poruotis". Aš ir sakau, kad KT vartojimas yra visiškas absurdas - geri, kad nepastotum, o šansų pastoti kaip ir nebelieka, nes sekso nebereikia. Apskritai natūralūs hormonų svyravimai organizme moteriai suteikia daug šarmo - tada ji ir seksuali, ir vyrui patrauklesnė. Vyras juk irgi jaučia, kada moteris vaisinga ir nori jos. Tai juk užkoduota mūsų smegenyse, esam gamtos vaikai ir niekur nuo prigimties nepabėgsime.
Atsakyti