Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

Aš turbūt jau rašiau šioje temoje, bet prieš gerus metus ar daugiau.. Tada man dingo aistra ir tiesiog nei iš šio nei iš to.. Jokių pokyčių santykiuose nebuvo. Pasiskaičiusi komentarus nusprendžiau padaryti pusmečio pertrauką nuo KT, bet situacija tik vos vos pagerėjo (o gal tai buvo tik saviįtaiga..), o baimė pastoti buvo gerokai didesnė, todėl vėl grįžau prie jų ir viskas taip pat.. Tiesa, kad tai gali lemti ir psichologinės problemos, bet pas mūsų santykiuose viskas puiku, niekuo negalėčiau skųstis, laukiu MB kas vakarą grįžtančio, noriu glaustytis, apsikabinti ir..eiti miegoti verysad.gif Tikrai keistas ir nesuvokiamas jausmas, lyg tu nesuprastum savo kūno. Jaučiu nuostabius šiltus jausmus mb, bet aistra kažkur miega ir niekaip nesugebu jos pažadinti, o ir dirbtinai stengtis pavargau.. baisu, kokie nenatūralūs santykiai gali tada būti. Su mb kalbuosi apie tai, jis jaučia ir labai pergyvena, aš kartais suvaidinu, kad užėjo noras, bet realiai, tai jau neatsimenu, kada tikrai pati norėjau verysad.gif Nenoriu čia nepadoriai šnekėti, bet atrodo lyg galva norėtų, o kai kas ten apačioj miegotų žiemos miegu ir nereaguotų į jokius signalus.. Keisti KT irgi nenoriu, nes nuo šių (lindynette30) nejaučiu jokių kitų šalutinių poveikių. O su gumytėm žaisti 4 metus kartu gyvenant, tai tikrai nesamonė būtų..
Atsakyti
Na bent jau man vartojant KT tikrai jokių nusiskundimų dėl aistros dingimo nebuvo.. rolleyes.gif Nežinau, kas turėtų nutikti, kad nebegeisčiau savo mielojo.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inqusiux @ 2010 02 25, 08:48)
turiu mirena 4 metus ir vyro man bereikia tik per didziasias sventes blush2.gif bijau eit miegot,laukiu kol jis pirmas nueis,ir gal jau atejusi ji rasiu bemieganti blink.gif vien nuo minties apie TAI plaukai piestu stojas verysad.gif pries tai 5 metus geriau cilest,tai tokiu dalyku nebuvo.Na reketu ta mirena imt lauk,bet nesiriztu,dar vieni ramus metai be galvos skausmo...bet uztat nesibaigiancios rietynes su vyru unsure.gif mane jis jau varo i vienuolyna stot biggrin.gif

Šiuo atveju aš jūsų vyra pilnai suprantu.. g.gif Norim nenorim to pripažinti, bet seksas vyrams vienas iš svarbiausių dalykų.. biggrin.gif Kitą vertus pagalvojus, jei pabandytume atsidurti jo vietoje, manau suprastumėte koks tai jausmas, kai tu trokšti savo mylimo žmogaus, o jis tavęs neprisileidžia.. unsure.gif jūsų atveju aš pabandyčiau kitas apsisaugojimo priemones, jei nuo šių Jums toks poveikis.. Nes kaip Jūs pati minėjot tos "nesibaigiančios rietynės su vyru" gali ir ne prie gero privesti.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegle: 27 vasario 2010 - 17:27
QUOTE(Cherry_On_Top @ 2010 02 27, 00:02)
Aš turbūt jau rašiau šioje temoje, bet prieš gerus metus ar daugiau.. Tada man dingo aistra ir tiesiog nei iš šio nei iš to.. Jokių pokyčių santykiuose nebuvo. Pasiskaičiusi komentarus nusprendžiau padaryti pusmečio pertrauką nuo KT, bet situacija tik vos vos pagerėjo (o gal tai buvo tik saviįtaiga..), o baimė pastoti buvo gerokai didesnė, todėl vėl grįžau prie jų ir viskas taip pat.. Tiesa, kad tai gali lemti ir psichologinės problemos, bet pas mūsų santykiuose viskas puiku, niekuo negalėčiau skųstis, laukiu MB kas vakarą grįžtančio, noriu glaustytis, apsikabinti ir..eiti miegoti  verysad.gif Tikrai keistas ir nesuvokiamas jausmas, lyg tu nesuprastum savo kūno. Jaučiu nuostabius šiltus jausmus mb, bet aistra kažkur miega ir niekaip nesugebu jos pažadinti, o ir dirbtinai stengtis pavargau.. baisu, kokie nenatūralūs santykiai gali tada būti. Su mb kalbuosi apie tai, jis jaučia ir labai pergyvena, aš kartais suvaidinu, kad užėjo noras, bet realiai, tai jau neatsimenu, kada tikrai pati norėjau  verysad.gif Nenoriu čia nepadoriai šnekėti, bet atrodo lyg galva norėtų, o kai kas ten apačioj miegotų žiemos miegu ir nereaguotų į jokius signalus.. Keisti KT irgi nenoriu, nes nuo šių (lindynette30) nejaučiu jokių kitų šalutinių poveikių. O su gumytėm žaisti 4 metus kartu gyvenant, tai tikrai nesamonė būtų..

Toks jausmas kad apie mane butu parasyta doh.gif
Va net vakar vakare vel ivyko barnis tarp musu del to kad as jo negeidziu verysad.gif Nezinau ar tai gali buti KT poveikis g.gif Reiks butinai pasneketi su gydytoja,gal ka patars.Nes tikrai nenoriu prarasti savo brangiausio schmoll.gif
Atsakyti
Šį šalutinį poveikį, deja, ir aš patyriau doh.gif Dingo aistra nors tu ką... stengiuosi, bet na nėra tos aistros, nėra.... Prieš pradedant KT viskas buvo nuostabu, o db.... Bet vien dėl to mesti KT neketinu.. Tikiuosi atsiras ta aistra.. blush2.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, kam tada išvis gerti tabletes jei nebenorite mylėtis? Ar ne paprasčiau būtų pasinaudoti prezervatyvais tuomet kai prireiks, ir nenuodyti be reikalo savo organizmo? Be to jei yra tokių problemų, gal reiktų nueiti pas seksologą arba psichoterapeutą ir išsiaiškinti kas negerai, dėl ko taip yra g.gif Gal priežąstys psichologinės ir jas išsprendus viskas grįžtų į savo vėžes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 03 01, 19:37)
Šį šalutinį poveikį, deja, ir aš patyriau  doh.gif  Dingo aistra nors tu ką... stengiuosi, bet na nėra tos aistros, nėra.... Prieš pradedant KT viskas buvo nuostabu, o db.... Bet vien dėl to mesti KT neketinu.. Tikiuosi atsiras ta aistra.blush2.gif

Jei jau dingo, tai ir neatsiras tol, kol gersit KT. Man tas pats buvo, meciau KT, praejo 4 menesiai ir viskas grizo i savo vezias smile.gif
Papildyta:
QUOTE(suri kata @ 2010 03 03, 13:23)
Niekaip nesuprantu, kam tada išvis gerti tabletes jei nebenorite mylėtis? Ar ne paprasčiau būtų pasinaudoti prezervatyvais tuomet kai prireiks, ir nenuodyti be reikalo savo organizmo? Be to jei yra tokių problemų, gal reiktų nueiti pas seksologą arba psichoterapeutą ir išsiaiškinti kas negerai, dėl ko taip yra  g.gif Gal priežąstys psichologinės ir jas išsprendus viskas grįžtų į savo vėžes  4u.gif

problemos tikrai ne psichologines ,beda hormonuose, kuriuos gaunam gerdamos KT
Atsakyti
Man rodos moterys daug praranda gerdamos KT. Kai jas gėriau prieš penkerius metus (ginė išrašė dėl spuoguotos odos doh.gif ) tai tokių kaip jums problemų nebuvo, bet jaučiau, kad labai apgaudinėju savo organizmą.. Juk nevyksta jokie natųralūs ciklai, ir moteris pati save padaro nevaisinga.. Kur jau tada norėsis sekso.. Todėl nustojau gerti KT ir jau penkerius metus laimingai gyvenu smile.gif Dabar naudojam NŠP ir prezervatyvus, patikėkit, tai tikrai 100 kartų geriau nei lapnoti tabletes kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat del to, kad gali dingti aistra, ir bijau pradet gert tabletes. Bet su prezervatyvais tikrai sunku vyrui patirt malonuma, o naturalus metodai nera patikimi, ypac kai ciklas nera reguliarus kaip laikrody schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 03 03, 22:45)
Man rodos moterys daug praranda gerdamos KT. Kai jas gėriau prieš penkerius metus (ginė išrašė dėl spuoguotos odos  doh.gif ) tai tokių kaip jums problemų nebuvo, bet jaučiau, kad labai apgaudinėju savo organizmą.. Juk nevyksta jokie natųralūs ciklai, ir moteris pati save padaro nevaisinga.. Kur jau tada norėsis sekso.. Todėl nustojau gerti KT ir jau penkerius metus laimingai gyvenu smile.gif Dabar naudojam NŠP ir prezervatyvus, patikėkit, tai tikrai 100 kartų geriau nei lapnoti tabletes kasdien  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif mums irgi NŠP (natūralus šeimos planavimas) + prezervatyvai, kai beprotiškai norisi vaisingomis dienomis = pati geriausia kontracepscija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 06 kovo 2010 - 17:15
Kai gėriau KT siaubas, jokio noro nebebuvo. Mečiau tą brūdą ir viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes norejau paklausti ar su NOVA-T yra tokiu kurioms nesinorejo sexo.nes kai pagimdziau tai vyras nesuprato kas man pasidare retai kada zengiu pirma zingsni.o kai po 3men isidejau NOVA-T tai taip nenoriu kad nesuprantu kas darosi.vyras jau klausti pradejo ar kito neturiu.sexas tik per sventes.arba as laukiu kol jis uzmigs arba pirma nubegu ir apsimetu kad miegu.
Atsakyti