Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

Melana pasidalink patirtimi tai kaip tu saugaisi? 4u.gif Ar nesisaugai isvis? unsure.gif Mes tai dar visai nenorim nestuke.gif megalol.gif, bet faktas, kad kazkaip ir saugaus smileysex.gif norisi... wub.gif
Vakar kalbejau trumpai su saviskiu, tai sake nusisaus, jei kiekviena menesi reikes laukti mmm ir nervuotis, nes mes dar maziukams nepasiruose visai - pagrindinai dirbu as, o jis mokosi ir dirba, bet uzdirba kapeikas, tai as mus islaikau doh.gif
Kaip alternatyva KKT mastau pasirinkti zvakutes, kremus ir pan. plius prezervatyvas, bet jauciu, kad reikes plevele uztiesiama ant lovos nusipirkti, jei tenai tikrai viskas varves, kaip mergaites raso.. g.gif blink.gif O kitas dalykas mane labiau neraminantis, kad buvo tiek laisves - galejai visas kokias tik nori pozas isbandyti, ir mylimaja 69, o tai kaip maniskis lis atsiprasant TEN, kai is TEN viskas teka ir plaukia kazkokiais vaistais? sad.gif Nes pas mus mylejimas su tokiom maloniom pertraukelem vienas kita kitaip patenkinant budavo ir ilgai ilgai trukdavo, o tai kas dabar bus net nezinau - senamadisko smileysex.gif - tik misinioriaus poza ir jokiu 69 irgi nenoriu! cry.gif
Atsakyti
Mes tai irgi vaikučių babiručių dar nenorim. Tai saugomės taip: iš pradžių be nieko o tik pačiam gale užbaigimui prezervatyvais. Dabar jų yra plonų ir šiaip visokiausių tinkamų yra. Pvz durex, o Lifestyle yra padengtas tokiu sluoksniuku nepamenu kaip vadinas, jei įplyšta tas tepaliukas ir apsaugo. Kam patinka galima nutraukta lytinį aktą pabandyt. O šiaip jei kokie nesklandumai įvyksta visada nusipirkus galima turėti postinoro. Bet juo geriau nepiktnaudžiaut.
Apie žvakutes aš irgi prisiklausiau kad žiauriai nepatogu.
Manau jau geriau taip negu tabletes ryt sveikatą savo žalot ir kiekvieną mėnesį sintetinėm mėnesinėm sirgt.
Atsakyti
is pradziu jus be nieko? blink.gif bet juk tiek postringaujama, kad uztenka vieno spermos laselio, kad pastoti, o juk susijaudinus vyrui, buna, kad dar nebaigus sperma skiriasi (isbandyta praktikoje ax.gif ) ir juk jau gali uzkibti! o jei ne paslaptis kiek laiko taip saugotes? 4u.gif
p.s. prisipazinsiu, kadangi dabar paskutine cheminiu menesiniu diena ir jau 7 diena nevartoju nei vienos tabletes, tai tas geras smileysex.gif norejimo jausmas pamazu grizineja thumbup.gif, todel visiskai nenoriu sestadieni pradeti naujos pakuotes... unsure.gif
Atsakyti
buvau dingus pavalgyt...
dėl spermos žinom žinom mes jau 2 metus taip ir nieko ir malonumas nu pas mane vyrui metų jau nemažai tai gal pas jį praktika jau kaip sakant
O tu tai atsargiai su tuo reikalu, kai nutrauki KT vartojimą žiauriai didelė tikimybė pastoti kaip sakant ir vėjo pūstelėjimo užtenka:)
Atsakyti
mhm teks dabar skersvejo vengti, kuri laika biggrin.gif biggrin.gif maniskis tai net kai ir KT vartojom praktikavo nutraukta lytini akta, jam taip labiau patinka, tai speju, kad gal ir be KT puikiai apsieisim - siandien laukia rimtas pokalbis apie apsisaugojimo budus, palinkekit man sekmes 4u.gif
Atsakyti
Pačios didžiausios sėkmės tau googa 4u.gif
Atsakyti
Tai va - pokalbis ivyko 4u.gif dabar saugosimes visaip, bet tik ne hormonais schmoll.gif ir isvis l. barti gavau, kad anskciau nieko nesakiau tongue.gif Tai va as dabar prisidejusi prie nevartojanciu KT jau trecia diena blush2.gif Laukiam griztant aistros ir jau pamazu gereja wub.gif hihi prasideda KT abstinencija yahoo.gif ax.gif
Atsakyti
sveikinu senai taip reikėjo kiek gyvenimo džiaugsmo susigrąžinsi. Pamatysi kaip smileysex.gif norėsi kiekvieną gražią dieną. O vyrui kokia laimę suteiksi biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau šią temą ir supratau, kaip KT vartojimas turėjo įtakos mano santuokiniam gyvenimui. Nenoriu nieko nuteikti prieš KT. Gal tiesiog jos man buvo netinkamai parinktos (konsultavausi su gydytoja). Vartojau apie 5m. Aistra dingo. Vyrui taip pat. Aš maniau, kad tai dėl įvairių rūpesčių ir t.t. Konfliktų tarp mūsų nebūdavo. Aplinkiniams buvome puiki pora, pavyzdinga šeima. Nors kiekvienas savyje jautėme, kad kažkas net taip, bet nė vienas nebandėme apie tai kalbėtis. Šiemet mūsų santykius ištiko krizė. Konflikto metu jis pasakė, kad jo nuomone, man sekso nereikia, tai darau tik iš pareigos ir tik paskutinį pusmetį pradėjau keistis šiuo atžvilgiu į gerą pusę. Ir jis buvo teisus: prieš pusmetį aš nutraukiau KT vartojimą (!) Mano potraukis grįžo, o jam nelabai. Ir aplamai dabar jau nebesu tokia tikra dėl mūsų santuokos tvirtumo. Labai jau skausmingai išgyvename šį periodą. Aišku, priežasčių būna ne viena, kai pašlyja santykiai. Bet perskaičius šį forumą supratau, kad KT vartojimas buvo viena iš svarbiausių, netgi mums patiems nežinant.
Atsakyti
vartojau KT 1.5 metu, bet po to pasiskaitinejau, kad nuo ju ir potraukis mazeja, ir visokiu grybeliu (atrodo taip vadinas, nes seniai jau buvo, tai pamirsau) prisiveisia, akto metu sausa ir pan. Ir is tikro, budavo visos sios bedos, todel nutariau mesti! Nors ir bijojau, nes maniau KT pati geriausia apsauga patikimumo atzvilgiu. Bet nieko, jau beveik puse metu saugomes prezervatyvais, viskas ciki, ir noras atsirado, ir ligos dingo. Daugiau nenoreciau grizti prie KT.
Atsakyti
Ir man KT ne tik aistra sumazino, bet ir buvau irzlesne pasidariusi, tai irgi daug zalos padare, dabar visko taip gailiuosi ir noriu, kad viskas kuo greiciau griztu i iprastines vezes, o svarbiausia tikiuosi, kad tie pasaliniai poveikiai isnyks ir nepaliks jokiu pasekmiu sveikatoje. unsure.gif
Atsakyti
Man ziauriai tiko ir tinka spirale. Su KT visai vyro nenorejau ir pati kazkokia netokia. Daug visko isbandziau, bet likau prie spirales
Atsakyti