Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

QUOTE(Li ute @ 2005 03 30, 17:04)
Jie dar neregistruoti Lietuvoje mirksiukas.gif  Pavadinimas BELARA thumbup.gif  Tai naujos kartos KT. Kitose ES šalyse galima jų gauti.

Manau, kad ir pas mus jau ne uz ilgo turetu buti registruoti, nes ginekologe siule dalyvauti-gerti tuos belara, o jie stebetu poveiki organizmui, nuotaikoms, odai. Nes visa ta reikia atlikti, kad galetu priregistruoti Lt. Siule, kazkur jau pries metus- tai gal po kokios pusmecio turetu atsirasti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2005 03 30, 14:17)
Manau, kad ir pas mus jau ne uz ilgo turetu buti registruoti, nes ginekologe siule dalyvauti-gerti tuos belara, o jie stebetu poveiki organizmui, nuotaikoms, odai. Nes visa ta reikia atlikti, kad galetu priregistruoti Lt. Siule, kazkur jau pries metus- tai gal po kokios pusmecio turetu atsirasti... 4u.gif

Tu teisi 4u.gif Kitose šalyse jie jau registruoti ir bandymai jau atlikti. Lietuvoje atliekamas tik formalumas tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės, viską perskaičius susidariau tokią nuomonę: geriausiai atsiliepiama apie Harmonet ir Novynette, aišku įdomu ir Belara.
]Simptomai smile.gif pas mane tie patys..... aistos absoliutus 0 (nors savo žmogeliuką labai myliu), svoris - kaip ant mielių ir visuomet jaučiuosi alkana....
Dabar geriu Minulet, jau kokius 3 metelius, prieš tai Logest, Silest. Dar norėčiau KT naudoti g.gif , kažkaip man tokia kontracepcija priimtina. Manau, reik pereit prie Harmonet pabandyt...
Tik turiu, mielosios, klausimuka. Ar jūs keičant KT darot kokia pertrauką? ar tiesiog kaip paprastai po 7 d. pradedat kitus KT?
Atsakyti
Na, apie Harmonetą tai nieko labai blogo dar negirdėjau, o vat apie Novynetą, tai girdėjau ir pati savo kailiu patyriau brrr... blink.gif
O dėl to tikimo, kad jei tinka daugumai, nereiškia, kad tiks ir tau... Čia priklauso nuo bendro organizmo hormoninio fono, kaip sureaguos.

Pereinant prie KT patikimiausia nedaryt tradicinės 7 d. pertraukos, iškart imt gert kitus.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 31, 13:37)
Pereinant prie KT patikimiausia nedaryt tradicinės 7 d. pertraukos, iškart imt gert kitus.

Ot tai tau.... pirma kart apie tai girdžiu g.gif
Nepraleisti 7 d. siūloma tuomet, kai nori išvengti mėnesinių. O ir tai vieni sako, kad tuom nepiknaudžiauti, kiti, kad gali taip beveik visuomet nedaryti 7 d. pertraukos..

O iš kur tas dalykas, kad keičiant KT patikimaisiausia nedaryti pertraukos schmoll.gif ?
Kai keičiau Logest į Minulet, tai gydytoja rekomendavo 1-2 mėn. pertrauką padaryti.
Šiuo metu tokios pertraukos daryti nenoriu. Esu visai susigyvenųsi su KT, o į gumytes, žvakutes, tepaliukus ir kremukus net žiurėt negaliu blink.gif
Būtų labai puiku atrasti "savas" KT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2005 03 31, 12:53)
Ot tai tau.... pirma kart apie tai girdžiu g.gif
Nepraleisti 7 d.  siūloma tuomet, kai nori išvengti mėnesinių. O ir tai vieni sako, kad tuom nepiknaudžiauti, kiti, kad gali taip beveik visuomet nedaryti 7 d. pertraukos..

O iš kur tas dalykas, kad keičiant KT patikimaisiausia nedaryti pertraukos  schmoll.gif ?
Kai keičiau Logest į Minulet, tai gydytoja rekomendavo 1-2 mėn. pertrauką padaryti.
Šiuo metu tokios pertraukos daryti nenoriu. Esu visai susigyvenųsi su KT, o į gumytes, žvakutes, tepaliukus ir kremukus net žiurėt negaliu blink.gif
Būtų labai puiku atrasti "savas" KT  mirksiukas.gif

Nedaryt pertraukos, kad išvengt mėnesinių rekomenduojama, kai geri tas pačias KT. O kai keiti, geriau nedaryt ne tik dėl mėnesinių, bet ir dėl didesnio patikimumo. Nes vis dėlto pakeiti hormonus, turi prisitaikyt organizmas. Nedaryt pertraukos siūlo ir Harmonet anotacija, jei pereini prie jų nuo kitų KT.
Atsakyti
As geriu Jeanine. Ir man butent tuos KT paskyre mano ginekologe ne tik kaip kontraceptine priemone, bet ir kaip profilaktine priemone nuo endoetriozes. As iki nestumo sirgau ta liga ir po gimdymo ji vel gali pradeti atsinaujinti. Vartoju KT jau apie pusmeti, bet mane, kaip ir jus visas, uzkniso tas libido sumazejimas ir sausumas makstyje. Nuo gimdymo (o jau praekjo metai) dar nera buve, kad ten butu dregme. Is pradziu alvojau, kad tai tik po gimdymo ir tai laikina, bet ziuriu, kad niekas nesikeicia. Tai turbut cia KT pasalinis poveikis g.gif Daugiau jokiu pasaliniu poveikiu ir nera, atvirksciai, galeciau isvardinti daug pliusu-menesines labai negausios, oda ir plaukai thumbup.gif Bet ka daryti del tos aistros sumazejimo. Tai sukelia labai dideliu psichologiniu problemu. Jau vis dazniau pagalvoju, kad reiktu nutraukti KT vartojima g.gif
Atsakyti
as irgi turiu ta sausumo problema wink.gif bet kadangi KT geriu del gausiu ir skausmingu menesiniu,kuriu aciu dievui jau 4 menesius nebejauciu doh.gif tai kt tikrai nenutrauksiu.o su ta sausumo problema kovoju taip:turiu lubrikantu,o kartais tiesiog vyro paprasau ilgiau su manim pazaist,kad uzsivesciau ir labiau sudrekciau wub.gif taip ir gyvenam....o jei sausa tai nuo trinties po visko labai grauzia mad.gif
Atsakyti
O as bijau girtis, bet pakeiciau KT (dabar geriu Yarina) ir noras lygtais pradeda grizti blush2.gif thumbup.gif
lygtais ir apetitas pradeda mezeti...
Atsakyti
Kol geriau (prieš nėštumą) mažino labai. Pagalvojom, geriau kitaip saugotis, nei būt lėlyte tam tikrų jausmų doh.gif
Atsakyti
o man taip pat aistra sumazejo sad.gif
bet isgersiu dar viena pakeli ir gana.mesiu!
Atsakyti
Na o as gerdama KT niekuom nesiskundziu...aistra nesumazejo!Viskas pakolkas liuks,jauciuosi gerai! smile.gif
Atsakyti