QUOTE(Ramsius @ 2011 06 16, 14:35)
Laba....
Šiandien buvau kirpykloj. Kaip ir nieko, bet prieš galą taip užėjo, kad
Ir panika baisi, ir prie to dar nežmoniškas silpnumas...Paprašiau vandens, staigai ikaliau lexotanilio....Kokį siaubą apturėjau
Paskui parlėkiau namo, gerai kad arti..Į darbą jau neturėjau jėgų eiti.......
Kaip jums su kirpyklom? Ir apskritai, kaip i darbą važiuojat, iš darbo? Man jau vien nuo tos mintis kad reiks išeit į gatvę panika imti pradeda.....Ką darot? Aš paskutinių metu su taksu pradėjau važiuoti....Nu neištveriu aš tų priepuolių.....Va dabar kai išgėriau tą tabletikę, manau kad jau dabar vartosiu dažniau, bo pamačiau kad nieko blogo nenutiko....Nes aš dar baimę ir tam turiu - bijau gerti vaistą, nes nežinau kaip jausiuos......
Nu kartais net gyventi nesinori...Laukuiu pirmadienio, skambinsiu gydytojai, dėl tos Nerimo programos tartis.....
Vytuke, o tu Klaipėdietė?

Kaip jums su kirpyklom? Ir apskritai, kaip i darbą važiuojat, iš darbo? Man jau vien nuo tos mintis kad reiks išeit į gatvę panika imti pradeda.....Ką darot? Aš paskutinių metu su taksu pradėjau važiuoti....Nu neištveriu aš tų priepuolių.....Va dabar kai išgėriau tą tabletikę, manau kad jau dabar vartosiu dažniau, bo pamačiau kad nieko blogo nenutiko....Nes aš dar baimę ir tam turiu - bijau gerti vaistą, nes nežinau kaip jausiuos......
Nu kartais net gyventi nesinori...Laukuiu pirmadienio, skambinsiu gydytojai, dėl tos Nerimo programos tartis.....
Galima sakyt, Klaipedietė. Biški už KLP gyvenu. Bet dirbu Klaipėdoje.
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 06 16, 14:54)
Kol buvo tas periodas, kad bijau ir neinu/nedarau ir t.t., tai ir degradavau vis... Buvo klaikuma, net nenoriu plėstis ir prisiminti.
Bet kai ėmiau tyčia viską daryti ir eiti kur bijau, tai ir įvyko lūžys... Aišku, kad ne per vieną dieną, gal per kelis mėnesius. Eidavau visa drebandi ir visokia kitokia, kol palaipsniui smegenys įsisąmonino, kad tai tik baimė, nieko daugiau ir net pati nepastebėjau, kaip viskas pradėjo mažėti...
Kai ateina PA reikia kiek įmanoma atpalaiduoti visus raumenis, susitelkti į kvėpavimą, tada viskas rimsta, tos kvėpavimo technikos yra stebūklas tikras, kol nedariau - netikėjau... Galit tiesiog jogą palankyti, ten labai gerai "pralaužia" ant teisingo kvėpavimo.
Laikykitės merginos, ieškokit savo būdų, nenusiminkit labai...
Nes jei jaučiant ateinančią bangą ir dar labiau susikaustote, išsigąstate, tai aišku, kad taip ir bus, ir tai kartosis kartosis ir kartosis, nes smegenys turi atmintį...
Kitaip tariant, reikia pradžioje per negaliu keisti tą visą smegenų turinį
Nes šiaip naujas įprotis žmogui išsiugdo per maždaug mėnesį laiko.
Bet kai ėmiau tyčia viską daryti ir eiti kur bijau, tai ir įvyko lūžys... Aišku, kad ne per vieną dieną, gal per kelis mėnesius. Eidavau visa drebandi ir visokia kitokia, kol palaipsniui smegenys įsisąmonino, kad tai tik baimė, nieko daugiau ir net pati nepastebėjau, kaip viskas pradėjo mažėti...
Kai ateina PA reikia kiek įmanoma atpalaiduoti visus raumenis, susitelkti į kvėpavimą, tada viskas rimsta, tos kvėpavimo technikos yra stebūklas tikras, kol nedariau - netikėjau... Galit tiesiog jogą palankyti, ten labai gerai "pralaužia" ant teisingo kvėpavimo.
Laikykitės merginos, ieškokit savo būdų, nenusiminkit labai...
Nes jei jaučiant ateinančią bangą ir dar labiau susikaustote, išsigąstate, tai aišku, kad taip ir bus, ir tai kartosis kartosis ir kartosis, nes smegenys turi atmintį...
Kitaip tariant, reikia pradžioje per negaliu keisti tą visą smegenų turinį

Nu čia ne visiems tai tinka. Aš būtent tokiu būdu ir įsivariau sau panikos atakas. Jaunystėje būdavo tik drovumas, ar šiaip jaudindavausi, kai reikėdavo kalbėti prieš auditoriją. Bet aš nusprendžiau savo drovumą nugalėti, - perlaužti save. Nu ir ėjau visur, kovojau su savimi. O pasibaigė priešingai, - mano kūnas mane nugalėjo. Tas drovumas pavirto į kažkokius baisius širdies priepuolius, nesuvaldomą viso kūno drebėjimą.... Ir pasibaigė tada mano žygiai. Dabar atsisakau visko, kas man sukelia baimę. Kovoje su savimi nebūtinai laimima... Nors ir aš skaičiau šimtuose knygų, kad taip reikia kovoti su baimėmis, bet va, gavosi priešingai, jos mane nugalėjo ir dabar karaliauja.
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2011 06 16, 14:35)
Laba....
Ir panika baisi, ir prie to dar nežmoniškas silpnumas...Paprašiau vandens, staigai ikaliau lexotanilio....Kokį siaubą apturėjau
Paskui parlėkiau namo, gerai kad arti..Į darbą jau neturėjau jėgų eiti.......

Kad visiems skirtingos baimės sukelia PA. Ne, aš į kirpyklas, į gatvę eiti nebijau. Man PA sukelia kalbėjimas viešai prieš daug žmonių, arba kai reikia su kuom nors ginčytis, įrodyti savo tiesą, arba, kai reikia rašyti kam nors stebint. Vienužo, mano darbas yra pastovi PA priežastis. Kai aš namuose ar su draugais, nieko panašaus nėra. Norėčiau dirbti namuose... Bet kad nėra tokio darbo