Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(Xero @ 2011 08 24, 17:25)
Na va, panos, israse gydytoja ir man siuntima i "durnyna"  lotuliukas.gif. Juokauju,tik tos ligonines pavadinimas labai jau nepatraukliai skamba  blush2.gif . Gydytoja norejo i stacionara guldyt, bet neturiu kur vaiko palikti, be to gal ir geriau i dienos stasionara, nusibostu ten kiaura para but.
Labai labai tikiuosi pagerejimo  smile.gif . Taip norisi,kad gyvenimas prasviesetu ir nebeliktu to nerimo  ax.gif .

O cia kuriam mieste taip galima gydytis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvota9 @ 2011 08 24, 23:24)
O cia kuriam mieste taip galima gydytis? ax.gif

cia konkreciai Kaune.turbut yra ir kituose miestuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Xero @ 2011 08 22, 15:37)
Man PA kartais kyla tik tik nubudus is miego. Pramerki akis jau kazkokioje nenormalioje auroje ir tada jau smogia  blink.gif .
O jums buna,kad einant gatve atrodo,jog krisi,kyla baime,kad tuoj prasides PA, gal aplinkiniai jau mato "nenormalu" elgesi? Arba kokiame  mikroautobusiuke  blink.gif . Dieve, as net pas kirpeja nebegaliu nueiti, nes ir ten jauciuosi nesaugiai. Kartais atrodo, iseisi kazkur "atsipalaiduot", o tas atsipalaidavimas virsta i nuolatine itampa.

Visiškai tas pats.....Atsipalaiduoti galiu tik namie, kai šaliai sese, ir tik su alc.gif . Ir alkoholio kuo toliua tuo daugiau reikai...Tada ir vaistų gėrimas nenormalus, nes jau vakarinės dozės nebeisgeriu.....
Vienu žodžiu kolkas yra siaubinga......DAr ir depresija puola, savigrauža, kaltės jausmas prieš vaikus kad negaliu su jais niekur nueiti, o tik namie tūnau....

QUOTE(Xero @ 2011 08 23, 19:19)
Na va, buvau siandiena pas psichologe. LABAI nusivyliau ta nuolat i laikrodi ziurincia ir vis primenancia kad "turime sesis nemokamus susitikimus" persona. Jau taip sunkiai iki poliklinikos nusigavau su visomis baimemis, o po to vizito apskritai nuotaikia dingo. Nepasiule jokios terapijos, nieko. Belieka eiti pas psiciatre ir prasyti siuntimo i ligonine, nes nerimas baigia nuzudyti. Arba as ji nuzudysiu...
Ramsiau,kaip tavo sveikatele? Ar padeda vaistukai?

QUOTE(Xero @ 2011 08 24, 16:25)
Na va, panos, israse gydytoja ir man siuntima i "durnyna"  lotuliukas.gif. Juokauju,tik tos ligonines pavadinimas labai jau nepatraukliai skamba  blush2.gif . Gydytoja norejo i stacionara guldyt, bet neturiu kur vaiko palikti, be to gal ir geriau i dienos stasionara, nusibostu ten kiaura para but.
Labai labai tikiuosi pagerejimo  smile.gif . Taip norisi,kad gyvenimas prasviesetu ir nebeliktu to nerimo  ax.gif .

Manes rugsėjo 6 irgi poliklinikos psichologė laukia. KAži kaip bus....JAučiu porašysiuos į stacionarą, į ta afektinių ligų skyrių...Nes nebeištversiu...

Xero, o tu juk iš Panevėžio buvai? KAip KAune atsidūrei? Ir kur kitą dukrą padėjai?????
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2011 08 25, 09:52)
Visiškai tas pats.....Atsipalaiduoti galiu tik namie, kai šaliai sese, ir tik su alc.gif . Ir alkoholio kuo toliua tuo daugiau reikai...Tada ir vaistų gėrimas nenormalus, nes jau vakarinės dozės nebeisgeriu.....
Vienu žodžiu kolkas yra siaubinga......DAr ir depresija puola, savigrauža, kaltės jausmas prieš vaikus kad negaliu su jais niekur nueiti, o tik namie tūnau....
Manes rugsėjo 6 irgi poliklinikos psichologė laukia. KAži kaip bus....JAučiu porašysiuos į stacionarą, į ta afektinių ligų skyrių...Nes nebeištversiu...

Xero, o tu juk iš Panevėžio buvai? KAip KAune atsidūrei? Ir kur kitą dukrą padėjai?????

O man alkoholis kaip kada. Pastebejau kad "kita diena" dar didesnis nerimas buna.
Ramsiau, aisku prasykis i skyriu, turetu padeti. As dar nebuvau, turbut nuo kitos sav. pradesiu, nes neturiu dabar laiko.O dar koks issukis bus vazineti tenai su mikriuku, nes nuo duru iki duru nevaziuoja blink.gif doh.gif . O vairuoti pradejau bijoti, kartais reakcija labai veluoja ir dazni depersonalizacijos-derealizacijos priepuoliai unsure.gif .

As jau senokai Kaune, o vyresne dukra gyvena su teciu....

Atsakyti
Sveikos,kaip laikotes?Xero,ar buvai jau dienos stacionare?
norejau paklausti,ar kas nors vartojote Spitomina?man juo dabar reikia keisti bromazepama,bet jokio poveikio nejauciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 08 27, 23:26)
Sveikos,kaip laikotes?Xero,ar buvai jau dienos stacionare?
norejau paklausti,ar kas nors vartojote Spitomina?man juo dabar reikia keisti bromazepama,bet jokio poveikio nejauciu verysad.gif

Dar nepradejau, nebuvo laiko. O dabar rugsejo pirmoji arteja, vel viena diena iskristu g.gif . Idomu,kiek laiko galioja gydytojos siuntimas?
Jauciuosi pusetinai, siaip labai nera nuotaikos ir didelis nerimas.

Kaip Jums sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jau senokai cia nesilankiau..tik gaila kad nuo to laiko nei kiek nepagerejo unsure.gif dariausi visus imanomus tyrimus (daabr paskutinio kraujo laukiu), taciau atsirado vienas simptomas ir neranda jam priezasties, gal kam yra taip buve..po bet kokio fizinio kruvio( ejimo i parduotuve pvz) ar susinervinus nukrenta kuno temperatura iki 34..na mano zemas spaudimas, taciau visada laikosi 35, 6 - 36, o vat kai nukrenta iki tiek, tai dusina ir skauda krutine..skaiciau kad ta vegestonija ar kaip ten ji biggrin.gif reguliuoja viska, bet kad taip..gal esat susidure su tuo? nes jau is lovos net bijau islipti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute23 @ 2011 08 30, 10:05)
Sveikos 4u.gif Jau senokai cia nesilankiau..tik gaila kad nuo to laiko nei kiek nepagerejo unsure.gif  dariausi visus imanomus tyrimus (daabr paskutinio kraujo laukiu), taciau atsirado vienas simptomas ir neranda jam priezasties, gal kam yra taip buve..po bet kokio fizinio kruvio( ejimo i parduotuve pvz) ar susinervinus nukrenta kuno temperatura iki 34..na mano zemas spaudimas, taciau visada laikosi 35, 6 - 36, o vat kai nukrenta iki tiek, tai dusina ir skauda krutine..skaiciau kad ta vegestonija ar kaip ten ji biggrin.gif  reguliuoja viska, bet kad taip..gal esat susidure su tuo? nes jau is lovos net bijau islipti verysad.gif

Sveika 4u.gif .

Ir aps mane labai zema kuno temperatura- apie 35 laipsnius, bet kartais sokteli iki 37 g.gif .

man labai blogai... laaabai verysad.gif
Papildyta:
Yra dar visokiu isoriniu veiksniu, bet nebenoriu gyventi...visai nebenoriu, dar vakar cia tokiu akibrokstu patyriau doh.gif .
Deja, kas neturi tokios nelaimes,kaip nerimo sutrikimas, niekad nesupras musu situacijos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xero: 30 rugpjūčio 2011 - 09:31
Kai ramiai bunu tai ir 36,8 buna, o kai kazka darau(indus plaunu pvz) nukrenta iki 34,2 ir dusina bei kaire ranka tirpsta verysad.gif ir ka daryti..bijau iseiti is namu, net valgyt vyrui nebepadarau nes iskart krenta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Xero @ 2011 08 30, 09:30)
Sveika  4u.gif .

Ir aps mane labai zema kuno temperatura- apie 35 laipsnius, bet kartais sokteli iki 37  g.gif .

man labai blogai... laaabai  verysad.gif
Papildyta:
Yra dar visokiu isoriniu veiksniu, bet nebenoriu gyventi...visai nebenoriu, dar vakar cia tokiu akibrokstu patyriau  doh.gif .
Deja, kas neturi tokios nelaimes,kaip nerimo sutrikimas, niekad nesupras musu situacijos...

Laikykis verysad.gif
As radau intike per google paieska Tako forumo tema apue PA, kuria uzvedziau dar 2004 metais........Siaubas...Kieik jau laiko ta kankyne...Bet laikykis..... verysad.gif
Atsakyti
manau kad musu tokiu yra daugybe..tik kaip gyventi? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2011 08 30, 18:15)
Laikykis verysad.gif
As radau intike per google paieska Tako forumo tema apue PA, kuria uzvedziau dar 2004 metais........Siaubas...Kieik jau laiko ta kankyne...Bet laikykis..... verysad.gif

Radai musu senas temas? Imesk nuoroda mirksiukas.gif .

Kaip tavo sveikata? Gal vaistai jau pradejo veikti ir apmazino ta nerima?
Atsakyti