Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(eglute23 @ 2011 08 30, 11:32)
Kai ramiai bunu tai ir 36,8 buna, o kai kazka darau(indus plaunu pvz) nukrenta iki 34,2 ir dusina bei kaire ranka tirpsta verysad.gif  ir ka daryti..bijau iseiti is namu, net valgyt vyrui nebepadarau nes iskart krenta verysad.gif

o ka gydytoja sako?ar gali buti kokie negelavimai,ar nerviskai?
pas mane kyla temperatura,visada apie 37,5.ta prasme,kai nerimas kankina,kai buna ramu,tada ir temp normali.
Atsakyti
Manau, kad visas gyvenimas toks bus. Reiks ismokti gyventi su ta gyga, matyt kartais bus pagerejimu, kartais paumejimu, taciau reik stengtis nepaluzti ir nepasiduoti tai "negalei". Susigalvoti kazkokiu teigiamai emocijai veikianciu uzsiemimu, daryti tai, ko niekada gyvenime nedareme.
As siandiena buvau pas psichiatre, tai supratau, kad turbut tie "sutrikimai" formuojasi vaikysteje, kai dar emocine busena tik formuojasi.. matyt kazkas kazka savo veiksmais ar zodziais sudirgina ir gaunasi poto visokios reakcijos. Be to dar jei pats zmogus jautrus esi (kaip as - pergyvenu del visu ir visko)... vienu zodziu viens prie kito ir poto pasirodo visokios pamikos ir derealizacijos.
Tai psichiatre sake toliau testi triptan papildus bei uzrase pas psichologa - 10 nemokamu uzsiemimu. Ieskosim tokio elgesio priezasties, nes vaistais tik uzslopins ta liga, bet neisgydys., O kur dar pripratimas...
Pradejau skaityti rekomenduotas knygas apie baime, kur taipogi pazymeta,kad viskas formuojasi vaikysteje. tad bandysiu ieskoti priezasties praeityje. Tikiuosi, kad jei net nesusidorosiu, tai bandysiu ja gal "prisijaukinti', juk kas mus nenuzudo- padaro mus stipresnius. Laikykimes kartu! 4u.gif
Atsakyti
O as kai nueinu pas psichiatre tai tik tuos chemikalus raso ir net nekalba, nemokamu kursu neduoda, mokamiem neturiu lt verysad.gif Na nezino daktarai nuo ko man cia, speja kad ta vegetacine sistema ir spaudima reguliuoja..gal kas turit kokiu knygu apie baimes ir iseitu kaip nors pasidalinti per interneta blush2.gif nes siuo metu pas mus bankrotas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, kaip laikotes? 4u.gif
Gal kuri gali pasidziaugti pagerejimais? bigsmile.gif
Mano auto sian sugedo, tai teko truliku is darbo vaziuoti pamigdyti vaika, o poto grizti i darba: tai lietus pila siaubingai salta... vaziuodama nuo vienos stoteles iki kitos vienoj vietoj maniau, kad mirsiu, taip ilgai, ir islipti nebuvo kaip jau, tai griebiau telefona ir kazkaip nukreipiau demesi tfu tfu. Vat tai pir gyvename. doh.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif vakar buvau pas savo gydytoja..pasirodo net kraujo ir gelezies tyrimai geri ( o as jau tikejausi, jog pasakys nuo ko gydytis) biggrin.gif dave privacios psichoterapeutes nr, tai sekmadieni jau eisiu smile.gif pradejau gerti Nervoheel (gal kuri vartojo)? dar tik pirma tablete suciulpiau ir apsvaigau is karto lotuliukas.gif dar viena niekur neiseinu taciau turiu vilties kad nors sikart pades blush2.gif
Atsakyti
Labukas. Ziuriu, jums PA netrukdo dirbti darbe? Man tai baisiausia, kad PA kyla butent ten... Labai bijau netekti darbo. Raminamieji labai padeda, galiu tada ramiai dirbti, bendrauti. Bet kartu ir migdo, trukdo susikaupti. O jei vartosiu istisai, tai matyt atbuksiu ir gyvenimo gala praleisiu kaip "kempinliges" ar alzeheimerio paciente doh.gif . Bet o ka daryt???? Juk reikia seima, vaikus maitinti.... Nu tragedija kazkokia tie PA. Jei esu namie, tarp savu sienu, man jokie PA nebaisus. Bet tik ateinu i darba, viskas...Negaliu rasyti, o kokiam darbe nereikia rasyt?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Saunu,kad kai kam jau geriau. Laikykites smile.gif .

Man kol kas tas pats. I ligonine dar nesikreipiau, namie "egzistuoju" doh.gif, nors kam tos kabutes.

Man darbe irgi kildavo, ypac jei daugiau zmoniu budavo. O dar visa laika ta itampa "kad tik kas nepastebetu", nes tekdavo dirbti su zmonemis unsure.gif . Vaistukai tik padedavo.
Dabar nedirbu, bet turiu kitos veiklos, kuomet reikia iseiti is namu, ziuriu, kol kas sekasi sunkiai. Man tai ikyriausi ne priepuoliai, bet agorafobija. Vien tik mintis,kad reikes kazkur eiti toliau savo buto duru,jau veda i panika. O gatveje tai turbut kaip ikaususi atrodau, nes mane "meto", atrodo,kad griusiu doh.gif . Tas irgi kelia diskomforta.
Eglut, Nervoheel man jau labai labai seniai nepadeda. Jei tu nevartojus stipresniu vaistu, tada turetum efekta jausti 4u.gif .

Jei man gatveje pradeda kilti panika,l irgi griebiuosi telefono ir kam nors skambinu, tada jau nebesvarbu kam. Padeda. Bet cia ir kuriozu buna lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xero: 02 rugsėjo 2011 - 09:54
na as nevartojusi nieko, bet turbut ir jo nevartosiu..nes tik suciulpus sirdis pradejo permusineti ir verkiu puse dienos verysad.gif kazkaip suveike netaip g.gif man ir baisiausia yra agorafobija, nes viena niekur jau neiseinu, tik suniuka pavedzioju kieme, o jei is kiemo ribu tai viskas kaip pro ruka ir kaip girta svirduliuoju verysad.gif neisivaizduoju ka daryti..niekas netiki is artimuju, sako kaip galima sveikam zmogui svirduliuoti..o jei su vyru nueinu i parduotuve tai kai tik toliau nueina jis iskart turiu tuptis nes viskas liejasi ir atrodo jau griunu doh.gif kazkoks kosmaras verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
labukas,na as irgi nieko gero neturiu papasakot,gal labai daznai PA nebuna,bet absoliuciai neturiu nuotaikos,ziauriai nieko nesinori.geriausia kai miegu biggrin.gif uzeina tokie galvos svaigimai-tirpimai,labai staigus,greit praeina,bet daznokai,tai taip silpna pasidaro.gal cia PA taip pasireiskia?ar yra kam taip?atrodo susvaigsta ir tirpimas toks nuo virsugalvio.
Atsakyti
man taip buna biggrin.gif kai namie bunu dar ne taip bet kaip tik iseinu kur iskart svaigsta, otirpti tai pradeda kazkur nuo pakausio i virsu, net kasytis pradedu lotuliukas.gif tik deja veltui..gal yra daugiau dar ir hipochondrijos simptomu randanciu? ar as cia viena tokia g.gif
Atsakyti
Eglute, Nervoheel yra homeopatiniai vaistai, o homeopatiniai vaistai visada pradzioje sustiprina simptomus. Kazkaip prakentek, pamatysi, turi pageret.

Tirpsta zinokit ir man biggrin.gif . Kur tik man netirpsta ir neskauda: tai galva,tai koja, tai tarp menciu, tai sirdies srityje, tai pilva. Apskritai, man daznai remuo grauzia, pilvas gurguliuoja, gydytojai nieko neranda, irgi jau "nervams" nurase. Dar kartais buna, kad staigiai ir labai stipriai susvaigsta galva, turiu net kur isitverti. Arba akyse mirguliuoja. Oi, tu simptomu labai labai daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xero: 02 rugsėjo 2011 - 13:32
na man tai simptomu tai tiek kad visa diena galeciau vardint lotuliukas.gif man ir sedint susvirduliuoja galva, galvojau kad nuo kraujo,bet jis geras g.gif na tada dar bandysiu vakare suciulpti bet jau bijau verysad.gif
Atsakyti