QUOTE(liulia86 @ 2011 12 02, 21:39)
Laba diena
As pasidalinsiu patirtim. Iskart atsiprasau uz klaidas( gramatikos)
. Ir man tas buvo, Aciu Dievui kad buvo. As kovojau su ta panikos ataka metus laiko. Ir net dabar skausminga, ir baisu prisimint. Viskas prasidejo kai mano Tevelis mire. Mire jis autoavarijoi. Kaip prisimenu tai tais metai lietuvoj buvo daug mertinu avariju. As labai buvau sukaustita ir banziau but stipri viska laikiau savije, o vysiems sipsojaus. Bet viena diena mano organizmas ir nervu sistema neslaike viso to spaudimo viduje ir viskas pradejo isslisti i isore tai yra sirdies plakimas iki 160, kraujo spaudimo padidejimas, bijojau net is namu iseit, buti viena namose. Niekas mane nesuprasdavo is aplinkiniu seimos nariu. Vaikinas prisikankino su manim nerealiai. Sedejau metus laiko namose. Draugai nenorejo bendrauti. As meciau gerti isvis, rukyti, valgiau tiktai sveika maista, nieko rebaus. Numeciau 15 kg. pradejau lankitis pas daktarus visus patikrinau save nuo galvos iki koju. Dazniauses mano daktaras buvo neurologas. Geriau is pradziu lexatonili po to xanox ir mazas ir dideles. Bet pasake kad galima priprast meciau gert xanox pradejau gert lexatonili vel. geriau nuo spaudimo nuo sirdies sutrikusio plakimo. Buvau kaip bobute su vaistinele tasiai. Buvau kaip vaistininke turejau visko su savim. Ir viena diena sau pasakiau kad reikia statyti save ant koju. Kas bus tas bus Psochologas sake kad tai baime. Kiekvienas zmogus jaucia baime. Bet vieni kaip as tai baimei leidau pasiglemsti daugiau vietos savije negu jinai buvo, ir turejo but. ir jinai issipleto kaip vezys. Taigi as pradejau baimiai ziureti i akys. bijojau bet dariau. dariau ir bijojau. ir kiekviena diena vis daugiau, pirmin pirmin pirmin. po truputeli mazinau savo tableciu dozes, poto naudojau visokes nervu raminancias arbatas, lasus,zolialiu tabletes, valerjonas . Draugas padovonojo kaciuka, tai gi ir jis man padedavo.
Ir siandien jau apie 3 metus kaip mane ta liga kol kas nekankina. Aciu Dievuj. Ar ir tykiu kad viskas bus gerai. Viskas ir yra gerai tik tai mes zmones to jau nepastebim, nes vis kazkur skubam, vis kazko tai norim o gyvenime svarbu ramibe viduje. paziurekite kaip gi grazu aplinkui. Koks nuostabus sis pasaulis viskas kas jame yra. paziurekit i kita puse savo gyvenimo. Jei jinai bloga pradekit ji tesiog graziai keisti.Ir viskas bus geraiiiiiiiiii.
Aciu uz demesi. Sekmes

As pasidalinsiu patirtim. Iskart atsiprasau uz klaidas( gramatikos)

Ir siandien jau apie 3 metus kaip mane ta liga kol kas nekankina. Aciu Dievuj. Ar ir tykiu kad viskas bus gerai. Viskas ir yra gerai tik tai mes zmones to jau nepastebim, nes vis kazkur skubam, vis kazko tai norim o gyvenime svarbu ramibe viduje. paziurekite kaip gi grazu aplinkui. Koks nuostabus sis pasaulis viskas kas jame yra. paziurekit i kita puse savo gyvenimo. Jei jinai bloga pradekit ji tesiog graziai keisti.Ir viskas bus geraiiiiiiiiii.
Aciu uz demesi. Sekmes

o tu jautiesi 100% sveika?Absoliuciai jokie nerimukai nebeuzpuola?Nes tarkim mano atveju,tokie svelnus dar uzeina. Bet valdau situacija,niekas is aplinkiniu ju nepastebi,jauciu menka kaires puses tirpima,menka oro trukuma,kuris labiau pereina i ziovuli,nesuprantu kodel cia taip