Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(panterra86 @ 2012 01 23, 16:13)
ir man ta pati psichologe pasake, nes man nekiltu PA, jei mokeciau savo jausmus isreiksti smile.gif

nemoku, ypac baimes ir pykcio unsure.gif
Atsakyti
man tai vel antra diena pablogejimas, vakar du priepoliai kol vaziavau is darbo namo ir siandien tik isejau is namu pas psichologe vel kylo priepolis, p o8 savaiciu vel teko griebtis xanaxo. Psichologe sake ta pati, kad nemoku isreiksti savo jausmu sad.gif

radau gera straipsniuka apie jausmus :
http://www.horo.lt/j...ka/asmenybe/96#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra86: 24 sausio 2012 - 10:47
QUOTE(panterra86 @ 2012 01 24, 11:35)
man tai vel antra diena pablogejimas, vakar du priepoliai kol vaziavau is darbo namo ir siandien tik isejau is namu pas psichologe vel kylo priepolis, p o8 savaiciu vel teko griebtis xanaxo. Psichologe sake ta pati, kad nemoku isreiksti savo jausmu sad.gif

radau gera straipsniuka apie jausmus :
http://www.horo.lt/j...ka/asmenybe/96#

doh.gif o man vakar buvo pa 13 val.. 15 val... 17 val silpnas toks... ir po to 2 val nakties , va kokia vakar buvo mano diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 01 24, 11:50)
doh.gif  o man vakar buvo pa 13 val.. 15 val... 17 val silpnas toks... ir po to 2 val nakties , va kokia vakar buvo mano diena  doh.gif

baisu, gal cia tiesiog tokia diena buvo vakar, nors pas amne tai labai sunki savaite buvo ir tiesiog nesugebejau susivaldyti visus savo isgyvenimus, viska kaip visada uzgniauziau savyje ir atsirado vel po ilgos pertraukos

o siandien kaip Jusu sveikata ? kaip gydotes ? ar vilniete esat ?
Atsakyti
siandien geriau, bet nerimas yra.... jo vakar buvo sunki diena man doh.gif man baisu pazvelgti i tuos savo jausmus labai baisu... kita savaite planuoju apsilankyt pas psichoterapeute, ne ne vln.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 01 24, 12:02)
siandien geriau, bet nerimas yra.... jo vakar buvo sunki diena man doh.gif man baisu pazvelgti i tuos savo jausmus labai baisu... kita savaite planuoju apsilankyt pas psichoterapeute, ne ne vln.

Na laikykites, mes Juk sveiki zmones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2012 01 23, 13:44)
sveiki,

noriu paklausti, o kas is Jusu lanke ar gal dar ir lanko meno terapija ?

Sveikos mergaites 4u.gif Tikiuosi jauciates geriau 4u.gif
Del meno terapijos as cia pagalvojau,kam kazkur eiti.Perziurejau supermamu ''rankdarbiu'' forumus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Ten tiek idomybiu,ir grozio moterys savo rankom padar,t.y . kuria.Tai va,gal ir jus uzsukit,gal kuo susidomesit,noresit pabandyt.Tu moteru entuziazmas toks uzkreciamas,pasiziuri darbelius-ir rodos gyvenimas pasidaro grazus,margas ir labai idomus. smile.gif Bet cia tik pastebejimas,ir mano pojuciai.
Geros jums nuotaikos ,auksciau nosi mergaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karla Swong: 24 sausio 2012 - 17:45
Nu man Aciu Dievui siandien jokio pa nebuvo thumbup.gif thumbup.gif tik tas nerimas.... bet kovojo kovoju
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 01 24, 18:48)
Nu man Aciu Dievui siandien jokio pa nebuvo  thumbup.gif  thumbup.gif  tik tas nerimas.... bet kovojo kovoju

Saunu smile.gif

Siandien pirma karta buvau pas psichiatre. Man nera depresijos, tik panikos atakos. Priezastis - nuolatinis stresas. Tai gersiu antidepresantus Parexotin 20 mg. Kaip sunku mesti Xanax, kai neisgeriu diena, prasideda drebulys, silpnumai, sirdies permusimai, pulsas padideja. O vartojau atrodo tik 3 savaites, bet ne kasdien. Pirma savaite po daugiau gerdavau, paskui po viena kaip kada. Siaubas, kaip mano organizmas greitai priprato prie Xanax blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *vandene*: 24 sausio 2012 - 18:37
QUOTE(Karla Swong @ 2012 01 24, 17:44)
Sveikos mergaites 4u.gif Tikiuosi jauciates geriau 4u.gif
Del meno terapijos as cia pagalvojau,kam kazkur eiti.Perziurejau supermamu ''rankdarbiu'' forumus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Ten tiek idomybiu,ir grozio moterys savo rankom padar,t.y . kuria.Tai va,gal ir jus uzsukit,gal kuo susidomesit,noresit pabandyt.Tu moteru entuziazmas toks uzkreciamas,pasiziuri darbelius-ir rodos gyvenimas pasidaro grazus,margas ir labai idomus. smile.gif Bet cia tik pastebejimas,ir mano pojuciai.
Geros jums nuotaikos ,auksciau nosi mergaites 4u.gif

Rankdarbiai labai fainai thumbup.gif bet meno terapija visai kitoks reikalas mirksiukas.gif na, sunku net nupasakoti kaip ten terapija vyksta, bet iškeliamos emocijos, ten ir neišgyventas skausmas, ir pyktis, ir laimė, ir meilė, ir savęs suvokimas išgyvenamas. buvo man ir išsiverkimo ir supratimo pamokos kas yra kas 4u.gif
Atsakyti
Nerimas ir baimė - tai jausmai, kuriuos ko gero, yra jautęs kiekvienas žmogus. Tuo požiūriu mes visi panašūs. Jausti baimę ar nerimą nėra gėdinga, tai nereiškia, kad Jūs kažkuo prastesnis už kitus. Svarbiausia yra tai, ką Jūs darote su savo nerimu ir baime, kokį kelią renkatės - kantriai kentėti, apriboti savo gyvenimą, atsisakyti galimybių ar siekti išpręsti Jus kankinačią problemą. Tvarkantis su baime - na, kaip ir visur kitur - svarbiausia yra motyvacija - Jūsų noras keistis. Noras keistis - tai jau pusė darbo. Deja, dažnai pasitaiko, kad noras keistis, kreiptis profesionalios pagalbos atsiranda tik tuomet, kai jau visiškai blogai, kai žemė slysta iš po kojų, kai baimė iškentėta dešimt metų, ir daugiau jau nebepakeliama....Kitaip tariant, noras keistis neretai atsiranda iš baimės ir panikos, kad griūva Jūsų pasaulis...
O Gyvenimo tiesa yra ta, kad kuo anksčiau žmogus griebiasi spręsti jam iškilusią problemą, tuo lengviau ir greičiau jis ją išprendžia..
Atsakyti
Šiomis dienomis daugelis žmonių jautėsi blogai, kalbu apskritai... Saulės audra turi įtakos, manau jau visos girdėjote apie ją http://www.delfi.lt/...a.d?id=54605561

Jei nuo to bus lengviau, viską nurašykit saulei biggrin.gif
Atsakyti