QUOTE(Karla Swong @ 2012 01 22, 18:15)
stresas-dazniausia priezastis.Visi mes del kazko isgyvenam,nervuojames,bet tik keliem pablogeja.Galeciau pasakyti-visi negerk vaistu,bet...pati zinau,jog kartais be ju neiisisuksi,ypac kol nervukai paslije,reikalingas ,taip sakant dopingas.Bet gerk vaistukus,kai jauti,juk tikrai labai blogai ir tu pati nesusitvarkai.Pries vaistukus pabandyk visus galimus nusiramonimo budus-plauk indus,duk su vaikais,skaitykit pasakas,gal apziurekit idomu ir linksma filma,zodziu darykit tai,kas nukreiptu jusu demesi nuo niuriu minciu

Spaudimui mazinti tinka dilgeliu arbata,kavos ar arbatos negerimas,geriau vanduo su uogiene,stenkites nevartot labai karstu gerimu ar maisto.
Svarbiausia nenuleist ranku,ir nenoret,kad per viena diena viskas praeis.Sia lyga susergama greitai,atsistatymas uztrunka zymiai ilgiau,sverbiausia turet kantrybes,ir dideli nora.Irodykit sau,kad jus tai galit,ir jusu lyga-tik mintyse,kurias jus pajegiat valdyti.
Svarbiausia NELIUDEKIT
Dekui uz zodzius

Stengsiuos neliudeti

Tik gaila kad vyras dirba uzsienyje, man padetu greiciau pasveikti.
Is pradziu bandziau nevartoti vaistu, stengiausi kitokiu budu apraminti nervus. Bet nepadejo, kuo toliau, tuo blogiau pasidare

Buvau issekinta, pavargusi, neturejau jegu ka nors daryti. Atsikelus jausdavausi pavargusi, nors neblogai ismiegodavau. Kai padirbu fiziskai, pradedu drebeti, tikrai nualintas organizmas.
Pries pora dienu pradejau daryti kvepavimo pratimus, raumenu atpalaidavimo pratimus. Pirma karta eisiu pas psichiatre antradieni, zesiu ka ji patars ar pasiulys kazka pagerti. Dabar vel geriu lexotanili savaite, bet dar drebulys, nerimas, silpnumai uzeina trumpam, bet geriau jauciuosi nei anksciau. O jei dar gauciau pakankamai miego, tai butu dar geriau. Laukiu pavasario, vasaros, nes maziau namie reikes sedeti, dziugins ilgos sviesios dienos
Nusipirkau metu arbatos, raso kad mazina spaudima ir atpalaiduoja nervu sistema, bet man atrodo kad as nuo jos blogiau jauciuosi. Ko gero man netinka is vis zoleliu arbatos, isskyrus ramuneliu.