Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 21, 12:10)
jeigu padeda nervoheel tai dar nera rimta. as jau 4m. geriu vaistus nuo nerimo
Papildyta:
man permuseneja sirdis, greitai plaka, svaigsta galva, dusina, nerandu sau vietos

Nezinau kaip tai galima pavadint padejo doh.gif gal kazkiek nuimdavo ta drebuli,nerima,o labiausiai padejo saviitaiga ir zinojimas kad vaistuku negali,ir privalai buti stipri kaip niekad,nes net nenorejau pagalvot kad nestumo metu gersiu AD ar dar ka nors,nes suvokiu kad tai nera gerai.
o po nestumo,is kart puoliau gerti AD, nes buvo toks nerimas ir depresija kad sunku nupasakoti unsure.gif
Atsakyti
o man yra gan keistas gal daug kam reiskinys pasirodys: man pastoviai dreba rankos, kojos kartas nuo karto, kai pakeliu galva i virsu prie daug zmoniu dreba galva, ypac ziemos metu, bijau aukstu lubu, nes visa drebu, nerandu niekad sau vietos, esu labai nervuota, kai kas nors neiseina as apsiverkiu ir taisydama is nervu ta dalyka sugadinu, arba kai kas nors neiseina sedziu iki ryto, nieko nevalgau, apie nieka negaliu galvoti tik apie ta dalyka. Labiausiai mano manymu man negerai del to kad esu labai nervuota, nezn kaip issigydyti, nes paciai man neiseina, man nervingumas nuo mazu dienu, taip susinervuoju kad net visa drebu. O jei yra aplinkiniu aplink ir jei ka nors blogai padarau tai visi tai mato kad visa drebu ir nepatogiai jauciuosi, net su bendradarbem sededama prie vieno stalo piedaudama mano rankos dreba. Nezn kaip issigydyti, nes visus raminamuosius isbandziua ir nei vienas man nepadejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neilaaa @ 2010 10 21, 12:25)
Nezinau kaip tai galima pavadint padejo doh.gif gal kazkiek nuimdavo ta drebuli,nerima,o labiausiai padejo saviitaiga ir zinojimas kad vaistuku negali,ir privalai buti stipri kaip niekad,nes net nenorejau pagalvot kad nestumo metu gersiu AD ar dar ka nors,nes suvokiu kad tai nera gerai.
o po nestumo,is kart puoliau gerti AD, nes buvo toks nerimas ir depresija kad sunku nupasakoti unsure.gif

oiiiiiiiii as pilnai tikiu ,kad pirmoi eilei bus mintys ne kad kudiki maitinti krutimi o kad AD isgerti ax.gif bet o ka padarysi doh.gif gydytis reiks vistiek nes manes namuose jau greitai nebeapsikes.esu nervuota kaip.......... ir nestumas dar savo daro.o jis dar toks mazas 4u.gif kol galesiu pagerti AD dar 6men reikslaukti.nezinau net kaip istvertireiks nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
gal kuriai tekę susidurti su perdėta baime sirgti, ligų įsikalbėjimu ar perdėtu savęs gydymu g.gif , įdomu ar tik man vienai taip, pastaruoju metu pradėjau nebutu dalykų savyje ieškoti
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 10 21, 20:59)
gal kuriai tekę susidurti su perdėta baime sirgti, ligų įsikalbėjimu ar perdėtu savęs gydymu  g.gif , įdomu ar tik man vienai taip, pastaruoju metu pradėjau nebutu dalykų savyje ieškoti

gal man taip yra... nes irgi ieskau ligu... bet tai gal ir yra taip? o tau gal truksta demesio is kitu?
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 21, 17:56)
o man yra gan keistas gal daug kam reiskinys pasirodys: man pastoviai dreba rankos, kojos kartas nuo karto, kai pakeliu galva i virsu prie daug zmoniu dreba galva, ypac ziemos metu, bijau aukstu lubu, nes visa drebu, nerandu niekad sau vietos,  esu labai nervuota, kai kas nors neiseina as apsiverkiu ir taisydama is nervu ta dalyka sugadinu, arba kai kas nors neiseina sedziu iki ryto, nieko nevalgau, apie nieka negaliu galvoti tik apie ta dalyka. Labiausiai mano manymu man negerai del to kad esu labai nervuota, nezn kaip issigydyti, nes paciai man neiseina, man nervingumas nuo mazu dienu, taip susinervuoju kad net visa drebu. O jei yra aplinkiniu aplink ir jei ka nors blogai padarau tai visi tai mato kad visa drebu ir nepatogiai jauciuosi, net su bendradarbem sededama prie vieno stalo piedaudama mano rankos dreba. Nezn kaip issigydyti, nes visus raminamuosius isbandziua ir nei vienas man nepadejo    verysad.gif

raminamieji padeda tik tuom syk. reik AD
Papildyta:
o as galvoju, kaip man reikes pastot ir isnesiot vaika, kad geriu tuos AD..juk uz kokiu metu jau norisi vaiko
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 10 21, 21:59)
gal kuriai tekę susidurti su perdėta baime sirgti, ligų įsikalbėjimu ar perdėtu savęs gydymu  g.gif , įdomu ar tik man vienai taip, pastaruoju metu pradėjau nebutu dalykų savyje ieškoti

Hipochondrija yra dažnas "draugas" esant PA...
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 10 21, 18:59)

jetau kiek tik as sau ligu neprilibdziusi esu doh.gif ypac kai kiekviena kart priepolis buna kitoks ir visad sakau nu ne cia jau ne priepolis buvo cia man jau sirdis,man kazkas labai blogai ir pan...... zinau ta jausma.cia praktiskai visiem tas yra del vis nauju ligu ax.gif nepergyvenk ne viena tokia esi drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 21, 20:47)
Papildyta:
o as galvoju, kaip man reikes pastot ir isnesiot vaika, kad geriu tuos AD..juk uz kokiu metu jau norisi vaiko

as pastojau juos vartodama (nestumas nebuvo planuotas)bet kadangi gyvenu ne lietuvoje tai nusprendem su vyru gimdyti.aisku buvo visokiu minciu,kad vaikeliui neatsitiktu nieko.o dar forumuose tiek prisiskaiciau visokiu nesamoniu-is vis stogas vaziavo jau vos bilieto nepirkau i lietuva.....kad mazyli daktarai iskrapstytu (nes kur gyvenu abortai uzdrausti)bet dar su seima pasitariau ir pagalvojom gal dievulis siuncia mum dukryte wub.gif turiu du sunelius.va tokia ir istorija........(bromezopama ir xanax)labai retai vartodavau ir mazom dozem.bet kai suzinojau kad pastojau aisku visiskai juos nutraukiau.pradzioi labai sunku buvo verysad.gif ir dabar dar nera lengva...... bet ko nepadarysi del pas tave gyvenancios givybes nestuke.gif tik automatiskai dar labiau pradejau bijoti PA-mintys kaip as juos istversiu doh.gif AD niekad nevartojau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 21, 22:47)
Papildyta:

vakar ziurejau Valanda su Ruta tai kiti vartojo liekninancius vaistus labai stiprius ir isnesiojo vaika, o antidepresantai gal ne tokie pavojingi juose gi zoleles tikr jei neklystu. Na bet kai jau planuosi tai pasistenk nevartoti ju, arba su gydytoja pasitark ar jie nepavojingi, gal kai pastosi jausies laiminga ir ju nereikes mirksiukas.gif

kad man nepadeda raminamieji visokio sitprumo isbandziau ir nieko. Visa buteliuka isgeriu nieko, per paskaita istraukiu spargalke ir baisu net visa virpu, kaip visa drebu jau ikliuciau tai tikrai jei nebutu taip paprasta nusirasyti.
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 21, 23:30)
gal man taip yra... nes irgi ieskau ligu... bet tai gal ir yra taip? o tau gal truksta demesio is kitu?

demesio manau, kad užtenka, tik va mano mama neseniai mirė. prasidėjo juoda sunki depresija, po kurios pasireiškė šis keistas reiškinys verysad.gif . ir prasidėjo ejimas per privačias klinikas ir tyrimai mega_shok.gif
Atsakyti
nekenciu sito sudo! tai tokia nesamone. atsibundu ryte, ir pagalvoju, kad tai atsitiko ne man, bet tereikia issiruosti miestan.... ar net i maisto parduotuve...

Nuejau pas daktare... iskart pasake, kad vaistu neisrasineja nuo sitos absurdiskos orines ligos (cia as pati ja taip apvadinau). , nes jie veikia keleta valandu, o priklausomybe issivysto labai greit. Siaip ji buvo velnioniskai teisi del daug ko, kad ir del mano itin vieniso gyvenimo budo, kuriuo is ties as nesu patenkinta...

ziauri nesamone sita liga. kentejimas del nieko...

Atsakyti
vaje tikrai kiek yra tokiu kaip aš doh.gif , kartais pagalvoju, kažin ar visą gyvenimą reikės taip kentėti ir nepajusti tikrojo gyvenimo džiaugsmo ? tas siaubingai psichologiškai išvargina cry.gif
Atsakyti