QUOTE(nelita @ 2010 10 21, 18:59)
gal kuriai tekę susidurti su perdėta baime sirgti, ligų įsikalbėjimu ar perdėtu savęs gydymu

, įdomu ar tik man vienai taip, pastaruoju metu pradėjau nebutu dalykų savyje ieškoti
jetau kiek tik as sau ligu neprilibdziusi esu

ypac kai kiekviena kart priepolis buna kitoks ir visad sakau nu ne cia jau ne priepolis buvo cia man jau sirdis,man kazkas labai blogai ir pan...... zinau ta jausma.cia praktiskai visiem tas yra del vis nauju ligu

nepergyvenk ne viena tokia esi
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 21, 20:47)
raminamieji padeda tik tuom syk. reik AD
Papildyta:
o as galvoju, kaip man reikes pastot ir isnesiot vaika, kad geriu tuos AD..juk uz kokiu metu jau norisi vaiko
as pastojau juos vartodama (nestumas nebuvo planuotas)bet kadangi gyvenu ne lietuvoje tai nusprendem su vyru gimdyti.aisku buvo visokiu minciu,kad vaikeliui neatsitiktu nieko.o dar forumuose tiek prisiskaiciau visokiu nesamoniu-is vis stogas vaziavo jau vos bilieto nepirkau i lietuva.....kad mazyli daktarai iskrapstytu (nes kur gyvenu abortai uzdrausti)bet dar su seima pasitariau ir pagalvojom gal dievulis siuncia mum dukryte

turiu du sunelius.va tokia ir istorija........(bromezopama ir xanax)labai retai vartodavau ir mazom dozem.bet kai suzinojau kad pastojau aisku visiskai juos nutraukiau.pradzioi labai sunku buvo

ir dabar dar nera lengva...... bet ko nepadarysi del pas tave gyvenancios givybes

tik automatiskai dar labiau pradejau bijoti PA-mintys kaip as juos istversiu

AD niekad nevartojau.