Įkraunama...
Įkraunama...

Chrizantemos

Pernai pirkau chrizantemą kapinėms papuošti,kai nužydėjo parsinešiau ir per žiem laikiau rusyje poto pavasarį pasodinau i atvirą gruntą ji buvo žymiai aukštesnė ir visai nekompaktiška schmoll.gif ir prašydo labai vėlai t.y užvakar apskabiau ir pasimerkiau į vazą. Itariau, kad netaip auginau kaip reikia .Gal kas galėtumet papasakoti nuosekliai kaip jas reikėtų auginti,būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 12 14, 02:02)
Gal kas galėtumet papasakoti nuosekliai kaip jas reikėtų auginti,būčiau labai dėkinga smile.gif

Nesu aš didelė žinovė chrizantemų auginime, bet kai kurių rūšių viršūnėles reikia apskabyti. Bet man su viena rūšimi nepavyko, nors ir skabiau, bet išaugo vis viena didelė blink.gif
Atsakyti
Šios dienos vaizdelis:
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 14, 13:41)
Šios dienos vaizdelis:

Gaila žiedų verysad.gif

Aš tai jau visas nupjoviau ir pridengiau plėvele ir eglišakiais tikiuos pavasario sulauks unsure.gif
Atsakyti
diasaja, net širdį pradėjo skaudėti verysad.gif , bet tai super gėlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 14, 16:08)
Gaila žiedų verysad.gif

Man ne, nes daigams chrizantemos šiltnamį pasodintos, o šitie vazonėliai buvo skirti aplinkai puošti. Jie jau antrą sniegą atlaiko smile.gif Manau po šitokio kiekio ir šalčio jau žiedų nebus, nes galvutes nuleido. Bet gėlytė savo atitarnavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 14, 20:51)
Man ne, nes daigams chrizantemos šiltnamį pasodintos, o šitie vazonėliai buvo skirti aplinkai puošti. Jie jau antrą sniegą atlaiko smile.gif Manau po šitokio kiekio ir šalčio jau žiedų nebus, nes galvutes nuleido. Bet gėlytė savo atitarnavo thumbup.gif

Aš šiemet ir tokių chizantemų gavau, tai manu kitąmet pas mane ir žydės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 15, 12:13)
Aš šiemet ir tokių chizantemų gavau, tai manu kitąmet pas mane ir žydės ax.gif

Jos labai kantrios. Svarbiausia, kad pavasarį sudygtų. Ne visi krūmai atželia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 15, 17:12)
Jos labai kantrios. Svarbiausia, kad pavasarį sudygtų. Ne visi krūmai atželia verysad.gif

Aš po žiemos vis nesulaukdavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 15, 19:53)
Aš po žiemos vis nesulaukdavau  verysad.gif

Ir tokių geltonų?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 15, 23:22)
Ir tokių geltonų?

Deja, tokių neturėjau blush2.gif
Atsakyti
Labai graži diasaja tavo gelt.chrizantema aš savo rusin sunešiau.Šiemet ružavą pirkau l graži spalva,kitiemet ir geltoną pirksiu smile.gif Pas mano tetą yra bordinė ji vėlyva krūmelis poaukštis bet labai gausiai žydi ji jos visai nedengia žiemai.Prašysiu kad šios duotų.
O kada reikia ūgliukus imti dauginimui,lengvai įsišaknyja?
Atsakyti