Įkraunama...
Įkraunama...

Chrizantemos

QUOTE(diasaja @ 2009 12 26, 13:02)
gal šviesos gavo?

Taip, šviesos tikrai gavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 26, 14:34)
Taip, šviesos tikrai gavo  blush2.gif

jeigu nedideli ūgliukai, tai dabar laikyk tamsiai. gal kaip nors pratempsi iki pavasario.
Atsakyti
kaip dziugu, kad radau ismananciu apie chrizantemu auginima. Visada mama augindavo, o as nekreipdavau demesio. Dabar turiu pati pasirupinti. Mano problema - visos jau isleido daigelius apie 5 cm. Rusyje temperatura apie 10 laipsniu. Jei taip anksti isaknydinsiu, ar issilaikys iki pavasario. Ka patartumete daryti?
Atsakyti
QUOTE(nicollete @ 2010 01 02, 21:24)
Mano problema - visos jau isleido daigelius apie 5 cm. Rusyje temperatura apie 10 laipsniu.

jau tokie sodinami blink.gif o šalčiau neturi kur nunešti, gal sustotų auginimas g.gif net sunku ką patarti, nes laiko dar daug likę iki pavasario doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nicollete @ 2010 01 02, 21:24)
kaip dziugu, kad radau ismananciu apie chrizantemu auginima. Visada mama augindavo, o as nekreipdavau demesio. Dabar turiu pati pasirupinti. Mano problema - visos jau isleido daigelius apie 5 cm. Rusyje temperatura apie 10 laipsniu. Jei taip anksti isaknydinsiu, ar issilaikys iki pavasario. Ka patartumete daryti?

Jei dabar pasodinsi, tai reikėtų daigeliams šviesos ir šilumos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 02, 23:48)
Jei dabar pasodinsi,

Kur dės, kad dabar pasodins/ Juk iki pavasario jiems būtų vargas, o jeigu duoti šviesos ir šilumos-per brangus malonumas doh.gif
Atsakyti
Visa problema ir yra, kad įšaknydinsiu, o dėti neturėsiu kur, nes rūsyje tamsu. Kambaryje 18-19 šilumos, tai niekaip neišlaikysiu. Taip norėjau pati užsiauginti, bet deja reikia ir sąlygų tam.
Atsakyti
QUOTE(nicollete @ 2010 01 04, 08:44)
Taip norėjau pati užsiauginti, bet deja reikia ir sąlygų tam.

Nieko joms nedaryk ir lauk pavasario. Gal dar pavasarį naujų atžels arba šitie sustos augti smile.gif
Atsakyti
Mano gėlytės po sniegu, tikiuos neperšals ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 04, 10:51)
Mano gėlytės po sniegu, tikiuos neperšals ax.gif

Tokios atsparios šalčiui ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 04, 23:27)
Tokios atsparios šalčiui ? blink.gif

Visad palikdavau lauke, tik stipriai pridengdavau, taip ir šiemet palikau. Apdengiau agro plėvele ir politilenine, durpėmis, o dabar ir sniegas apgaubė tikiuos pavasario sulauks. Per vėlai perskaičiau kaip jūs laikote, jei išliks iki pavasario kitąmet ir į sklepą įnešiu žiemot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 05, 00:11)
Visad palikdavau lauke, tik stipriai pridengdavau, taip ir šiemet palikau. Apdengiau agro plėvele ir politilenine, durpėmis, o dabar ir sniegas apgaubė tikiuos pavasario sulauks. Per vėlai perskaičiau kaip jūs laikote, jei išliks iki pavasario kitąmet ir į sklepą įnešiu žiemot unsure.gif

Bet jei žiemoja ir lauke, tai kam vargti mirksiukas.gif Ne visos veislės yra tokios atsparios schmoll.gif
Atsakyti