Įkraunama...
Įkraunama...

Chrizantemos

QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 13:04)
Vienmetės chrizantemos  ax.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif , kaip grazu. Tai dabar pasakokit, kaip jus jas sodinote, tankiai turbut, akd toks garzus kilimas. ir neskabet? ania?

Ar patiko, ar sodinsite kitais metais?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 07 28, 08:33)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif , kaip grazu. Tai dabar pasakokit, kaip jus jas sodinote, tankiai turbut, akd toks garzus kilimas. ir neskabet? ania?

Ar patiko, ar sodinsite kitais metais?

Čia yra 7 krūmeliai, neskabiau, kad anksčiau žydėtų. Žiedeliai nedideli, tačiau jų daug, pats krūmelis kompaktiškas, neaukštas. Auginsiu ir kitais metais ax.gif
Atsakyti
o kaip jusu chrizantemos,kurias nesame ant kapu lapkricio 1,mano tai dar net pumpuriuku nera,na jau greitu laiku nesiu i siltnami jas,gal spes prasiskleist,pernai prazydo gera savaite po veliniu unsure.gif
Atsakyti
As jau dabar karta per savaite palieju trasom skatinanciom zydejima. tada greitai sukrauna pumpurus, o kai jau buna pumpurai dideli, iskasu su daug daug zemiu ir nesu i garaza kur tamsu, tada labai greitai prazysta. As jau prazydusias spalio pirma savaite jau isvezu i kapus. Tik pernai kazkaip susivelinau, tai isveziau i kapus geles pries pat lapkricio pirma.
Tai tokia ta mano patirtis smile.gif

O ankstyvos, tokios lyg ir alyvines spalvos jau dabar zydi. tik tiek kad jos daugiau tinkamos skynimui, nes labai jau aukstos, bet uztat ziedai labai dideli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 04 rugsėjo 2011 - 16:22
QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 15:04)

user posted image

koks grožis smile.gif
kažką panašaus tik baltas ir nepilnavidures (dar mano močiutės) senoviškas turiu. leidžiu brandinti sėklas ir pačioms užsisėti.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 14:04)

user posted image

as tokiu paciu tik baltu pilnaviduriu turiu. Jeginis variantas, kitais metais sakiau uzsisesiu daugiau, nes siemet tik pabandymui buvo.
Nedideles, tankios, stiprios, nepiktybines. Specialiai siemet nerausiu, palauksiu ar uzsises pacios ar ne, jei uzsises, tai isvis jega, pavasari tik netikusioje vietoje isdygusias gausiu israuti ar persodinti smile.gif
Atsakyti
[quote=mamkaa,2011 09 04, 17:20]
As jau dabar karta per savaite palieju trasom skatinanciom zydejima. tada greitai sukrauna pumpurus, o kai jau buna pumpurai dideli, iskasu su daug daug zemiu ir nesu i garaza kur tamsu, tada labai greitai prazysta. As jau prazydusias spalio pirma savaite jau isvezu i kapus. Tik pernai kazkaip susivelinau, tai isveziau i kapus geles pries pat lapkricio pirma.
Tai tokia ta mano patirtis smile.gif

o gal galetumet parasyt trasu pavadinima 4u.gif
Atsakyti
Pernai naudojau sias http://www.e-senukai...a-achema_1.html, o siemet sias http://www.e-senukai...ydinimui_2.html

Ju visokiu yra, keikvienam pagal kisene. yra ie labai brangiu, bet nemanau, akd jos greiciau parzydina geles g.gif g.gif , nors gal g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 09 05, 15:38)
as tokiu paciu tik baltu pilnaviduriu turiu. Jeginis variantas, kitais metais sakiau uzsisesiu daugiau, nes siemet tik pabandymui buvo.
Nedideles, tankios, stiprios, nepiktybines. Specialiai siemet nerausiu, palauksiu ar uzsises pacios ar ne, jei uzsises, tai isvis jega, pavasari tik netikusioje vietoje isdygusias gausiu israuti ar persodinti smile.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat jos labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
o kur pirkote sėklas šių chrizantemų?
Atsakyti
QUOTE(mazojira @ 2011 09 07, 10:23)
o kur pirkote sėklas šių chrizantemų?

Tikrai neprisimenu blush2.gif
Atsakyti
Chrizantemų "giminaitė" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti