As savo chrizantemas vakar parsivilkau i garaza, iskasiau su daug zemiu ir i siuksliumaisa patupdziau, tai pir laikau garaze kol pilnai prazysta. palaistau trasom skatinanciom zydejima ir labai greitai jos prazysta.
o tos geltonos vienmetes chrizantemos, kad atsigavo, jau buvo nuzydejusios ir galvojau jau viskas po ju grozio, o vakar nuvarius i soda pmaciau, kad vel gausiai zydi, nauji ugliai isleisti su daug daug ziedu ir pumpuru.
o tos geltonos vienmetes chrizantemos, kad atsigavo, jau buvo nuzydejusios ir galvojau jau viskas po ju grozio, o vakar nuvarius i soda pmaciau, kad vel gausiai zydi, nauji ugliai isleisti su daug daug ziedu ir pumpuru.
manosios dar siltnamyje,nusipirkau trasu skatinanciu zydejima-tai pumpuriukai tikrai padidejo,atrodo tuoj tuoj ims skleistis.
auginu jas vazonuose,o dabar vazonai i zeme sukisti siltnamyje,lapkricio 1 su tais paciais vazonais vezu ant kapu.
vakar maximoje nusipirkau zvakiu,dabar jom akcija
auginu jas vazonuose,o dabar vazonai i zeme sukisti siltnamyje,lapkricio 1 su tais paciais vazonais vezu ant kapu.
vakar maximoje nusipirkau zvakiu,dabar jom akcija
[quote=jediara,2011 07 27, 16:04]
Vienmetės chrizantemos

[/quote
labai gražios mažylės ,gaila ,jog pas mane nesudygo,matyt mažos jų sėklytės paskendo šiltnamio žemėj.....o kaip jos laikosi dabar ,ar nenukentėjo nuo rudeninio lietaus ir kažin ar išsilaikytų iki lapkričio jei tarkim būtų perkeltos į šiltnamį ?
Vienmetės chrizantemos

[/quote
labai gražios mažylės ,gaila ,jog pas mane nesudygo,matyt mažos jų sėklytės paskendo šiltnamio žemėj.....o kaip jos laikosi dabar ,ar nenukentėjo nuo rudeninio lietaus ir kažin ar išsilaikytų iki lapkričio jei tarkim būtų perkeltos į šiltnamį ?
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 10 01, 14:59)
Pirmieji žiedynai jau nukirpti, dabar pradeda žydėti nauji. Net nežinau, ar ilgiau žydėtų persodintos į šiltnamį

keliu tema i virsu
kaip skleidziasi jusu chrizantemu ziedai?
mano baltos turetu prasiskleisti ,o geltonu tai kazin ar spes iki lapkricio pirmos
mano baltos turetu prasiskleisti ,o geltonu tai kazin ar spes iki lapkricio pirmos

QUOTE(Auksreda @ 2011 10 21, 23:17)
keliu tema i virsu

Mano geltonos nespės prasiskleisti

meginsiu nesti su vazonais i katiline,na gal nors pusiau prasiskleis
Aš paliksiu žiemoti lauke, nes rūsyje jų nepavyksta išsaugoti

Labas rytas
negaliu atsigauti nuo gausybės gražių žiedų, pateiktų į pardavimą šiuo metu
Prašyčiau man patarti - jeigu aš dabar nusiperku kelis vazonus man patikusių chrizantemų, jos nužydi, tai kur jas laikyti per žiemą? Ir kada pavasarį jos pradės man ką nors veikti? Ar sugebėčiau ir vėl pražydinti jas pati?
ačiū

negaliu atsigauti nuo gausybės gražių žiedų, pateiktų į pardavimą šiuo metu

Prašyčiau man patarti - jeigu aš dabar nusiperku kelis vazonus man patikusių chrizantemų, jos nužydi, tai kur jas laikyti per žiemą? Ir kada pavasarį jos pradės man ką nors veikti? Ar sugebėčiau ir vėl pražydinti jas pati?
ačiū