Įkraunama...
Įkraunama...

Gabija

Sveiki,
norėjau pasidomėti ar dažnai tenka girdėti toki vardą.Gabrielė tai beveik kas trečia mergaitė ,o kaip su GABIJA rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILGRA: 14 sausio 2007 - 22:16
as i vardu daznuma demesio nekreipiu, jei man vardas grazus, tai nesvarbu, daznas jis ar ne...
o gabija- man labai grazus vardas wub.gif nors reiksme( bent jau italu kalboje) nekokia, dzin man... grazu ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2007 01 14, 22:21)
as i vardu daznuma demesio nekreipiu, jei man vardas grazus, tai nesvarbu, daznas jis ar ne...
o gabija- man labai grazus vardas wub.gif nors reiksme( bent jau italu kalboje) nekokia, dzin man... grazu ir tiek biggrin.gif

o kodėl ne kokia g.gif
Gabija (01.09), Gabijus – lietuvių: gab- (gobti „gaubti, glausti, guosti“) +-ij-, lietuvių pagonių ugnies deivės vardas Gabija
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2007 01 14, 23:24)
o kodėl ne kokia  g.gif
Gabija (01.09), Gabijus – lietuvių: gab- (gobti „gaubti, glausti, guosti“) +-ij-, lietuvių pagonių ugnies deivės vardas Gabija

sita reiksme labai grazi biggrin.gif as kalbejau isskirtinai apie italu kalba, gabija italiskai narvas...bet vardas grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2007 01 14, 22:26)
sita reiksme labai grazi biggrin.gif as kalbejau isskirtinai apie italu kalba,  gabija italiskai narvas...bet vardas grazus biggrin.gif

4u.gif aaaaaa...aišku,ačiū wub.gif
Atsakyti
Mano pažįstamų tarpe nėra nei vieno su tokiu vardu.Gražus vardas smile.gif
Atsakyti
mokykloj pamenu buvo tik 1 tokia, kuria pazinojau smile.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas, ir reiksme labai grazi (ne italiskai, zinoma biggrin.gif ) bet populiariausiu vardu desimtuke pirmas buvo neseniai, gal ir dabar yra dar

pouliariausi vardai 2005
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2007 01 14, 21:12)
Sveiki,
norėjau pasidomėti ar dažnai tenka girdėti toki vardą.Gabrielė tai beveik kas trečia mergaitė ,o kaip su GABIJA  rolleyes.gif

Labai dazni vardai ir Gabija ir Gabriele... doh.gif Turiu viena drauge, kuri savo dukryte netgi siais abiem vardais pavadinusi... bigsmile.gif Man irgi jie grazus, bet deja labai populiarus paskutiniu metu... unsure.gif
Atsakyti
Aš manau, kad nėra labai dažnas vardas. Man jis labai gražus.
Atsakyti
Aš tai manau, kad Gabija labai dažnas vardas 4u.gif
Atsakyti
2005 metų duomenys, populiarausi kūdikių vardai LT

1. Lukas Gabija

2. Matas Kamilė

3.Nojus Emilija

4.Mantas Gabrielė

5.Rokas Austėja

6.Dovydas Ugnė

7.Dominykas Viktorija

8.Martynas Evelina

9.Nedas Augustė

10.Arnas Karolina

2006 duomenų dar nėra.

QUOTE(micietta @ 2007 01 14, 22:21)

na jau na jau, vardas juk ne italų. Jis yra LT ir LT reikšmę reik žiūrėt. Juk yra ir užsienietiškų vardų, kuriuos išvertus į LT būtų doh.gif doh.gif kokios šalies vardas, tai ir reikšmė pagal tą šalį ar jos kalbą
Atsakyti