Įkraunama...
Įkraunama...

Gabija

O as nemanau, kad tai labai daznas vardas tongue.gif Ir grazus visai smile.gif Niekad nesu sutikus Gabijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gwettul: 16 sausio 2007 - 14:54
ir aš nepažystu nei vienos Gabijos,bet kalbama apie suaugusius žmones,o dabar matau,kad pačių mažiausių yra su tokiu vardu labai daug...jau visai pasimečiau doh.gif
Atsakyti
matau, laiko dar yra, gal dar kokį gražų vardelį rasi mirksiukas.gif o jei jau lemta tavo stebuklui būt Gabija, tai lemta...Bet daug dabar Gabijų, daug. Bet aš nežiūrėčiau, jei tas vardas man pats pačiausias būtų... Žinau, nes jei būtų vietoj Sandros gimęs berniukas, jis būtų turėjęs labai popliarų-Mato vardą, nes apie Matą aš nuo paauglystės svajojau rolleyes.gif
Atsakyti
Labai dažnas vardas. Štai ką rašo statistikos departamentas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M+M @ 2007 01 17, 02:07)
Labai dažnas vardas. Štai ką rašo statistikos departamentas. smile.gif

ačiū cool.gif
Atsakyti
Labai gražus vardelis Gabija , laaaabai thumbup.gif o kad dažnas, tai visada taip buvo , kai aš darželį lankiau mūsų grupėj buvo keturios Editos, trys Loretos ir kas?.......vėliau buvo Lukų ir Deividų karta.....
Atsakyti
Gabija, tikrai daznas vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dažnas vardas, bet jeigu labai tau patinka, tai neimk to į galvą irnesakyk.gif Aš dukrytei vardą buvau išrinkus prieš kelerius metus, o kad per tą laiką jis tapo dažnas, man nebuvo svarbu.
Atsakyti
ačiū mergaitės wub.gif
Atsakyti
Aš pažįstu tik 2 Gabijas. Man atrodo, kad tai dažnesnis vardas vaikų darželiuose.
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2007 01 16, 16:22)
ir aš nepažystu nei vienos Gabijos,bet kalbama apie suaugusius žmones,o dabar matau,kad pačių mažiausių yra su tokiu vardu labai daug...jau visai pasimečiau  doh.gif

pažįstu dvi suaugusias Gabijas - viena virš, kita netoli 30. o dabar statistikos departamentas kalba už save... bet šiaip gražus vardas.
Atsakyti
Pažįstu daug Gabijų (vieną bendraamžę ir visą krūvą 1-4 metų mergyčių doh.gif ) Super dažnas vardas dabar, nors šiaip gražus.
Atsakyti