Įkraunama...
Įkraunama...

Gabija

QUOTE(zzaiza @ 2010 10 28, 13:19)
Kiekvienas rinkdamas varda vadovaujasi savais kriterijais. Man pvz buvo svarbu, kad vardas butu grazus, paprastas, siltas, kad graziai skabetu mazybine forma:) zinojau,kad Gabiju bendrai daug, bet man ji yra vienintele (beje darzelyje taip pat viena:)smile.gif kitiems patinka iskirtiniai, paciu tevu sukurti vardai ir pan. man pvz nepatinka vardas, kuri istariant reikia lauzyto liezuvi:) ar kurio isidemeti neimanom:) aisku nesinori, kad grupeje ar klaseje butu po 5 vienodus vardus, bet kai vardas yra vienintelis Lietuvoj, tai manau, kad vaikui taip pat sunku.. ji sunkiai isidemi..na bet cia kiekvieno pasirinkimo reikalas:)

drinks_cheers.gif labai teisingas postas
Atsakyti
pazistu 3 Gabijas smile.gif Nieko man toks lietuviskas vardas smile.gif
Atsakyti
man gražus, bet savo vaiko nevadinčiau nes laaabai jau dažnas...
Atsakyti
Nu grazus visai wink.gif
Atsakyti
mano dukrytės vardas Gabija smile.gif kai rinkome šį vardą tai nebuo labai jau dažnas o dabar tai daug kur galima sutikti mergaitę tokiu pat vardu...bet mano dukrytei šis ardas tinka ji yra labai gabi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare23 @ 2011 01 30, 15:35)
mano dukrytės vardas Gabija smile.gif  kai rinkome šį vardą  tai nebuo labai jau dažnas o dabar tai daug kur galima sutikti mergaitę tokiu pat vardu...bet mano dukrytei šis ardas tinka ji yra labai gabi biggrin.gif

deja vardas Gabija jau dešimt metų nesitraukia iš populiariausių vardų TREJETUKO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lediine @ 2010 10 28, 11:32)
Ir turi daug mažybinių formų, o juk tai taip pat svarbu renkant vaikučiui vardą. 4u.gif

Kokios tos mažybinės formos, nes man nei Gabijytė, nei Gabijutė neskamba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2011 02 05, 18:31)
Kokios tos mažybinės formos, nes man nei Gabijytė, nei Gabijutė neskamba  schmoll.gif

mes dažniausiai Gabyte vadiname,o ir pati dukra visiem kas ja pavadina GABIJA atrėžia;Aš ne Gabija,o Gabyytė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man patinka sitas vardas ir kai pamastau mano aplinkoj toli grazu nera daznas vardas smile.gif
Atsakyti
Vyro teta darzelio aukletoja, vakar klausiau apie mergyciu vardus:
Grupeje 3 Gabijos, 3 Gabrieles, 2 Austejos ir 1 Brigita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintukas @ 2011 02 21, 15:21)
Vyro teta darzelio aukletoja, vakar klausiau apie mergyciu vardus:
Grupeje 3 Gabijos, 3 Gabrieles, 2 Austejos ir 1 Brigita smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazus, labai moteriskas vardas, davem ji savo dukrytei wub.gif
Atsakyti