Mums 8 mėnesiai už pažastų paėmus noriai žengia pats tai ne, lovelėj atsistoja, ropot nenori paguldytas ant pilvo verčias ant nugaros ir sėdas, kažkaip sėdėdamas, siūbuodamas pajuda iš vietos

QUOTE(vilmele @ 2007 02 14, 20:16)
Mano sūneliui tuoj bus 6 mėn, bet jis dar nešliaužioja. Jau bando kelti užpakaliuką ir eiti, bet gaunasi atgal. Per silpnos dar kojytės. Aš jam dažnai padedu ir mes taip keliaujame. Bet manau, kad netruks ilgai ir jis pats tuoj žliaužios. 

manajam kiek trukus irgi 6 mėn., bet jis taip pat dar nešliaužioja ir neatrodo, kad ketintų

10 mėn.4-5 d. Iki tol nuo 9 mėn. šliaužiojo, tuomet ir įsikibus stotis pradėjo
mes pradėjome šliaužti mažei suėjus 6 mėn. Tiesa kol kas tik angal

QUOTE(isola @ 2007 02 19, 09:42)
Tai po 2-3 sav. jau pradėsit ir pirmyn

Mano dukrytė į priekį pajudėjo 6,5 mėn.

vaikui tai tas pats kada jis pradeda ropoti, tik mamai bile koks džiaugsmas, kad atliktas dar vienas raidos žingsnelis į priekį

Mūsų vaikis pradėjo šliaužti atbulai aštunto mėnesio pabaigoje, bet geriau sekasi ridentis per šoną, taip ir per visą kambarį greičiau nusirident

Mūsiškis ropoti,ne šliaužti, pradėjo 7mėn.

Manoji anksti pradejo...5men ir savaites jau atgal stumesi...o dabar jau ropoja...is vieno kambario i kita...cia kiekvienas skirtingai lialius, sako greiciau pradeda tie, kurie maziau svorio turi, lengviau jiems pakelti save...o siaip yra nemazai mazyliu, kurie isvis neropoja, o iskart ismoksta vaikscioti...