Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

mums 6 menesei tai pobiski jau bandom pasliauziot ir gan neblogai iseina thumbup.gif
Atsakyti
Mums 8 mėnesiai už pažastų paėmus noriai žengia pats tai ne, lovelėj atsistoja, ropot nenori paguldytas ant pilvo verčias ant nugaros ir sėdas, kažkaip sėdėdamas, siūbuodamas pajuda iš vietos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmele @ 2007 02 14, 20:16)
Mano sūneliui tuoj bus 6 mėn, bet jis dar nešliaužioja. Jau bando kelti užpakaliuką ir eiti, bet gaunasi atgal. Per silpnos dar kojytės. Aš jam dažnai padedu ir mes taip keliaujame. Bet manau, kad netruks ilgai ir jis pats tuoj žliaužios.  smile.gif

manajam kiek trukus irgi 6 mėn., bet jis taip pat dar nešliaužioja ir neatrodo, kad ketintų schmoll.gif
Atsakyti
10 mėn.4-5 d. Iki tol nuo 9 mėn. šliaužiojo, tuomet ir įsikibus stotis pradėjo
Atsakyti
mes pradėjome šliaužti mažei suėjus 6 mėn. Tiesa kol kas tik angal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isola @ 2007 02 19, 09:42)
mes pradėjome šliaužti mažei suėjus 6 mėn. Tiesa kol kas tik angal  blush2.gif

Tai po 2-3 sav. jau pradėsit ir pirmyn 4u.gif

Mano dukrytė į priekį pajudėjo 6,5 mėn. cool.gif
vaikui tai tas pats kada jis pradeda ropoti, tik mamai bile koks džiaugsmas, kad atliktas dar vienas raidos žingsnelis į priekį wub.gif
Atsakyti
Mūsų vaikis pradėjo šliaužti atbulai aštunto mėnesio pabaigoje, bet geriau sekasi ridentis per šoną, taip ir per visą kambarį greičiau nusirident lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsiškis ropoti,ne šliaužti, pradėjo 7mėn. thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 9 men ir ji dar nešliauzia,bando atgal bet neišeina,tai susinervuoja ir ka nori paimti per šonus nusiridena biggrin.gif jai geriau atsistot ir pasilaikydama eit,negu šliaužt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juritele: 20 vasario 2007 - 14:15
doh.gif Mes jau bandom, užpakalį pastato ir pradeda rėkt kad daugiau nieko neišeina doh.gif
Atsakyti
Manoji anksti pradejo...5men ir savaites jau atgal stumesi...o dabar jau ropoja...is vieno kambario i kita...cia kiekvienas skirtingai lialius, sako greiciau pradeda tie, kurie maziau svorio turi, lengviau jiems pakelti save...o siaip yra nemazai mazyliu, kurie isvis neropoja, o iskart ismoksta vaikscioti... bigsmile.gif
Atsakyti