Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nešvariomis panagėmis

aš niekad nekreipiu dėmesio į panages, nagų ilgį ar pan. man didesnis rodiklis yra batai smile.gif
Atsakyti
As visada pirmiausia i batus, paskui i nagus.. Nu slykstu man ir viskas jei panages nesvarios ar nagai uzauge.. Veeee...
Atsakyti
baisu, slykstu ir t.t.
Atsakyti
fuuu blush2.gif , tiek vyras , tiek moteris turi rupintis svara ir priziureti nagus... smile.gif
Atsakyti
Man tai šlykštu. Net nesinori, kad toks vyras prisiliestų schmoll.gif
Atsakyti
ilgi, purvini nagai- siaubas doh.gif
Atsakyti
vienareiksmiskai slykstu. Netvarkingas ir purvinas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 08, 18:24)
aš niekad nekreipiu dėmesio į panages, nagų ilgį ar pan. man didesnis rodiklis yra batai smile.gif

grazus derinys: batai svarus, brangus ir nagai apkramtyti arba su juodom panagem blink.gif

aciu die, kad mano vyras tvarkingas. niekada nereikia sakyti, kad smirda maike, pats. ar batai nesvarus ar dzinsai ir t.t. ir nagus pats susitvarko, niekad neatrodo, kad juodzemi are lotuliukas.gif
Atsakyti
nu mano vyras redkarciais pamirsta nagus nusikarpyt blush2.gif va bet betus tai jau niekad nusivalyt nepamirsta g.gif keistas derinys,svarus batai ir ilgi nagai doh.gif
Atsakyti
fuuuuuuuuuuuuuu......
taip ir išsivaizduoju kokį autoserviso meistrą (tik niekas neįsižeiskit) nu bet kaip pamatau user posted image vaizdialis nikoks user posted image
Atsakyti
na gerai kad man netenka priminti tokiu dalyku,pats tuo pasirupina.siaip kai pamatai toki vyra tai ne itin gera nuomone susidaro,nors man jau geriau juodom panagem,nei paaugintais nagais doh.gif
Atsakyti
Nu ką ęia ir manysi apie tokius vyrus - nevaleikos vienareikšmiškai doh.gif
Atsakyti