Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nešvariomis panagėmis

Servisas tai suprantama, bet kai kartą pirkau sūnų kompą ir užėjom į vieną blizgančią tviskančią parduotuvę, o ten pasitiko pardavėjas konsultantas su tokiais gana poilgiais nagais, o panagės tai tikrai ne tepalo, o matėsi kažkokių organinės kilmės juodulių prilinudsios, tai aš nieko nemačiau ir negirdėjau ką jis ten siūlė, o mano žvilgsnį sukaustė tos purvinos panagės swoon.gif ir man taip šleikštu pasidarė, tai aš skubiai padėkojus ir atsisveikinus nešiau iš tos parduotuvės mėsas... Po šiai dienai man ten net užeiti nesinori, nors gal tas belzebubas ir nebedirba ten, bet man ne kokie liko prisiminiami blink.gif
Atsakyti
Niu man dar labai priklauso nuo ilgio. esu macius vyra, kur nagai uz 'fyfu' ilgesni, o dar pagelte. niu tai cia jau jokia profesija, nebent Robinzonas Kruzas, nepateisina. o jei aptarnavimo sriti dirba, tai labai nemalonu, kai rankos netvarkingos, arba apkramtyti nagai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bugnu_dama: 06 spalio 2008 - 15:10
smile.gif pas mus darbe-vyrai garaže pastoviai nešvariomis panagėmis-problemų man dėl to nekyla. Tikiuosi prieš išeidami namo jie pasinaudoja visomis suteiktomis higienos priemonėmis .
Aplamai specialiai vyrų panagių neapžiūrinėju, bet švarios panagės yra ženklas, kad vyras savo išvaizdai ir higienai neabejingas.
Atsakyti
QUOTE(Bugnu_dama @ 2008 10 06, 16:09)
Niu man dar labai priklauso nuo ilgio. esu macius vyra, kur nagai uz 'fyfu' ilgesni, o dar pagelte. niu tai cia jau jokia profesija, nebent Robinzonas Kruzas, nepateisina. o jei aptarnavimo sriti dirba, tai labai nemalonu, kai rankos netvarkingos, arba apkramtyti nagai doh.gif

doh.gif man ir yra teke matyti... ka cia aptarnavimo sritis, parduotuvej salia stovejo vyras issitrauke pinigine apmoketi pirkinius ir kai rankas pamaciau... Cia jau elementari kasdiene svara turetu buti. Pateisinti galima nebent mechanikus turbut. Taciau as tikrai nenoreciau, kad tokios rankos prie manes net prisiliestu
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 06, 21:05)
smile.gif pas mus darbe-vyrai garaže pastoviai nešvariomis panagėmis-problemų man dėl to nekyla. Tikiuosi prieš išeidami namo jie pasinaudoja visomis suteiktomis higienos priemonėmis .
Aplamai specialiai vyrų panagių neapžiūrinėju, bet švarios panagės yra ženklas, kad vyras savo išvaizdai ir higienai neabejingas.

Svariu aisku nepastebiu, bet nesvariu neimanoma nepastebeti biggrin.gif
Atsakyti
Nelabai estetiskai atrodo, tiesa sakant. Na isimtis jei vyras dirba servise.........
Atsakyti
Man tai labai nepatinka, asocijuojasi su nesvara, nenoriu kad tokios rankos liestusi prie manes scare.gif
Atsakyti
Jei dirba su tepalais,dazais ar kuom panasaus,tai nieko nesakau,kad darbo metu jos nesvarios,bet vistiek kiekvienam reikia susitvarkyti,nes l.jau negraziai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakajus @ 2008 10 10, 10:17)
Nelabai estetiskai atrodo, tiesa sakant. Na isimtis jei vyras dirba servise.........

Pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
nekreipiu demesio, nes zinau nuo ko jos tokios, taise masina ir pan.
o taip ,stengiasi visad , kiek pastebejau, jas sutvarkyt g.gif
nors jei nagai ilgi biggrin.gif tai ir imanoma jom but nesvariom biggrin.gif juk vyrai l. trumpai kerpa, taigi panagiu kaip ir schmoll.gif g.gif
Atsakyti
feee... jau tas atsilupes ryškus nagų lakas, netvarkingi, nelygus nagai + juodos panagės... blink.gif vieną tokia mačiau sėdinčia prie kasos Maximoje.
Atsakyti
QUOTE(Rubyna @ 2008 10 13, 21:57)
Jei dirba su tepalais,dazais ar kuom panasaus,tai nieko nesakau,kad darbo metu jos nesvarios,bet vistiek kiekvienam reikia susitvarkyti,nes l.jau negraziai atrodo g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai kartais tenka pastovėt ilgoj eilej prie kasos,ir prieš tave stovi koks vyras,mėgstu patyrinėt aprangą,rankas,batus.Dažniausiai užkliūna ausys su ištekėjusiais nešvarumais.Kaip pasakytų mano a.a. močiutė,toks vaizdas kad ten arkliai stovėjo.Tada juodos panagės,palyginus su šitu vaizdu,visai nieko lotuliukas.gif
Atsakyti