Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nešvariomis panagėmis

Visada susitvarko ir kai as per ilgus uzsiauginu tai liepe nusitrumpinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(INGUTE. @ 2007 02 20, 00:51)
Visada susitvarko ir kai as per ilgus uzsiauginu tai liepe nusitrumpinti  lotuliukas.gif

aha,maniskis pyko,kai as prisiauginau nagelius doh.gif bet juk graziai atodo lotuliukas.gif
Atsakyti
negrazu, kai panages prijuodusios... nei vyrui, nei moteriai, bet kartais gyvenime tai atleistina...
Atsakyti
QUOTE(INGUTE. @ 2007 02 20, 01:51)
Visada susitvarko ir kai as per ilgus uzsiauginu tai liepe nusitrumpinti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir mano taip pat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis laiku nusikarpo thumbup.gif
Atsakyti
manau rankos rodo, koks yra zmogus smile.gif
Atsakyti
Rankos turi būti švarios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2007 01 15, 12:55)
Daznai tenka matyt vyrus nesvariom panagem  unsure.gif  Nepakesciau, jei mano diedo nagai butu purvini  ph34r.gif
bet kai matau, kad kiti vyrai is paziuros atrodo tvarkingi, bet nesvariais nagais tai...
O moterys nesvariom panagem tai isvis tragedija  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O ka jus apie tai manot? O gal paprasciausiai nekreipiate i tai demesio?

Gal ir ne į temą aš čia, bet prisiminiau vieną merginą, kuri teigė, kad tikras vyras - tik su tepaluotom rankom ir purvinom panagėm... Dar pažįstu vieną, kurios skonio - žemo ūgio, pliktelėję ir storuliai. Kaip sako, kiekvienas turi savo šansą.
Atsakyti
Na mano vyras dirba prie toki darbo kur tepaliuko tikrai neisvengsi, kartais net su pirstinem sunkoka koki varzta isukti, tenka tada jau plikomis rankytemis darbuotis. Ir drabuzelius skalbti kas antra diena darbinius:) tad cia manau pateisinama, pats tikrai save labai prisiziuri, nagucius karposi, biggrin.gif prausiasi . Na bet jei vyras dirbtu kokioj kontoroj ir dar ilgais ir zemu pilnomis panagemis, tai cia jau reiktu pamastyti apie higiena:)

Paciam jam nepatinka merginos fyfos tariamai, su ilgais kapliais, nes jis tada sako, kazi kaip ji tualete savo sikna nusivalo lotuliukas.gif Turi buti viskas su saiku, ir naguciai ir makiazas manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Penktadienio_mamyte: 07 kovo 2007 - 14:47
QUOTE(Penktadienio_mamyte @ 2007 03 07, 15:46)
Na mano vyras dirba prie toki darbo kur tepaliuko tikrai neisvengsi, kartais net su pirstinem sunkoka koki varzta isukti, tenka tada jau plikomis rankytemis darbuotis. Ir drabuzelius skalbti kas antra diena darbinius:) tad cia manau pateisinama, pats tikrai save labai prisiziuri, nagucius karposi, biggrin.gif  prausiasi . Na bet jei vyras dirbtu kokioj kontoroj ir dar ilgais ir zemu pilnomis panagemis, tai cia jau reiktu pamastyti apie higiena:)

maniskis lygiai taip pat smile.gif tik kartais buna pikta,kai islepintos ir darbu nemaciusios mergeles kategoriskai pasako arba svarios rankos arba vyras nevala doh.gif g.gif
Atsakyti
nu neeeee,man vyras tepaluotoms rankom??? na nebent neisvangiama...kartais
Atsakyti
Šlykštu. Ypač jei vyrukas išsičiustijęs, o nagiukai juodi, nukramtyti ar panašiai. Su tokiais į gilesnias kalbas niekada nesileidau schmoll.gif
Atsakyti