Visada susitvarko ir kai as per ilgus uzsiauginu tai liepe nusitrumpinti

QUOTE(INGUTE. @ 2007 02 20, 00:51)
aha,maniskis pyko,kai as prisiauginau nagelius

negrazu, kai panages prijuodusios... nei vyrui, nei moteriai, bet kartais gyvenime tai atleistina...
QUOTE(INGUTE. @ 2007 02 20, 01:51)

Rankos turi būti švarios

QUOTE(Raspberry @ 2007 01 15, 12:55)
Daznai tenka matyt vyrus nesvariom panagem
Nepakesciau, jei mano diedo nagai butu purvini
bet kai matau, kad kiti vyrai is paziuros atrodo tvarkingi, bet nesvariais nagais tai...
O moterys nesvariom panagem tai isvis tragedija
O ka jus apie tai manot? O gal paprasciausiai nekreipiate i tai demesio?

bet kai matau, kad kiti vyrai is paziuros atrodo tvarkingi, bet nesvariais nagais tai...
O moterys nesvariom panagem tai isvis tragedija

O ka jus apie tai manot? O gal paprasciausiai nekreipiate i tai demesio?
Gal ir ne į temą aš čia, bet prisiminiau vieną merginą, kuri teigė, kad tikras vyras - tik su tepaluotom rankom ir purvinom panagėm... Dar pažįstu vieną, kurios skonio - žemo ūgio, pliktelėję ir storuliai. Kaip sako, kiekvienas turi savo šansą.
Na mano vyras dirba prie toki darbo kur tepaliuko tikrai neisvengsi, kartais net su pirstinem sunkoka koki varzta isukti, tenka tada jau plikomis rankytemis darbuotis. Ir drabuzelius skalbti kas antra diena darbinius:) tad cia manau pateisinama, pats tikrai save labai prisiziuri, nagucius karposi,
prausiasi . Na bet jei vyras dirbtu kokioj kontoroj ir dar ilgais ir zemu pilnomis panagemis, tai cia jau reiktu pamastyti apie higiena:)
Paciam jam nepatinka merginos fyfos tariamai, su ilgais kapliais, nes jis tada sako, kazi kaip ji tualete savo sikna nusivalo
Turi buti viskas su saiku, ir naguciai ir makiazas manau.

Paciam jam nepatinka merginos fyfos tariamai, su ilgais kapliais, nes jis tada sako, kazi kaip ji tualete savo sikna nusivalo

QUOTE(Penktadienio_mamyte @ 2007 03 07, 15:46)
Na mano vyras dirba prie toki darbo kur tepaliuko tikrai neisvengsi, kartais net su pirstinem sunkoka koki varzta isukti, tenka tada jau plikomis rankytemis darbuotis. Ir drabuzelius skalbti kas antra diena darbinius:) tad cia manau pateisinama, pats tikrai save labai prisiziuri, nagucius karposi,
prausiasi . Na bet jei vyras dirbtu kokioj kontoroj ir dar ilgais ir zemu pilnomis panagemis, tai cia jau reiktu pamastyti apie higiena:)

maniskis lygiai taip pat

nu neeeee,man vyras tepaluotoms rankom??? na nebent neisvangiama...kartais
Šlykštu. Ypač jei vyrukas išsičiustijęs, o nagiukai juodi, nukramtyti ar panašiai. Su tokiais į gilesnias kalbas niekada nesileidau